Acil alışveriş

Yaşadığım yer küçük acil alışveriş yapmam lazım bana onlıne alışveriş hizmeti olan markaları yazarmısınız
Online mağazalardan alışveriş yapmak yerine indirim sitelerinden yaparsan hem daha çok ürüne aynı anda ulaşırsın hem de sorun yaşama riskin yarı yarıya düşer. Morhipo ve markafoniyi tek geçerim bu konuda.

Yok illa online mağaza olsun diyorsan boyner.com.tr en çok alışveriş yaptıklarımdan biridir.

Ipekyol, lc waikiki, defacto, koton da var ama urun cesidi az. Mavi. Fabrika.adidas. nike. colins. Adil isik

bulmak istediğin markayı google yapıp online alışveriş var mı yok mu bakmak, buraya konu açıp, cevap okuyup, cevap yazmaktan daha kolay
bazen konuların açılmış olmak için açıldığını düşünüyorum. hele ki BDV'ye...

Bunu sizce ben akıl edemedim mi ? sorun aklıma marka gelmemesi ? bi kaç tane yere baktım sonra acaba aklıma gelmeyen başka markalar varmı diye size sordum !

Online mağazalardan alışveriş yapmak yerine indirim sitelerinden yaparsan hem daha çok ürüne aynı anda ulaşırsın hem de sorun yaşama riskin yarı yarıya düşer. Morhipo ve markafoniyi tek geçerim bu konuda.

Yok illa online mağaza olsun diyorsan boyner.com.tr en çok alışveriş yaptıklarımdan biridir.

Çokk teşekkürlerrr :))))

bulmak istediğin markayı google yapıp online alışveriş var mı yok mu bakmak, buraya konu açıp, cevap okuyup, cevap yazmaktan daha kolay
bazen konuların açılmış olmak için açıldığını düşünüyorum. hele ki BDV'ye...
tam bunları yazacaktım benden önce davranmışsınız.

Bunu sizce ben akıl edemedim mi ? sorun aklıma marka gelmemesi ? bi kaç tane yere baktım sonra acaba aklıma gelmeyen başka markalar varmı diye size sordum !

bunu "akıl edemediğinizi" söylemedim
özellikle BDV'de böyle bir konu açılmasını gereksiz bulduğumu belirtip, pekiştirdim.

.....Yeni bir alışveriş sitesi güveni denemek için ucuz bir ürün sipariş edip deneyebilirsiniz ben kefilim

Son düzenleyen: Moderatör:
Colin ben oraya ucuz bir ürün alıp kendin dene dedim zaten.Okuman yazman vardır tahminimce

X