Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Iremkuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
15
117
43
32
Merhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek

Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤

*****Aileden bilgilendirme bulunmakta 2 tane süt anne bulundu mina bebeğe herkese çok teşekkürler telefonlara yetisemedik lerini sosyal medyada ki bilgilerin çekilmesini istiyor ihtiyacı olan bebekler on plana çıkması adına bu yüzden mesajın içine güncelleme olarak yazıyorum tekrardan herkese çok teşekkürler hala daha sizler gibi insanların olmasi geleceğe umut veriyor:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mune Mune böyle bir durumda ne yapılır bilemedim.
çok geçmiş olsun öncelikle.bebeğin bir hastaligimi var devam sütü felan içemiyor mu?
Hayatım konu açık kalsın, hepimiz profillerimizden linki verip çevremize ulaşalım, konu bebek olunca:KK43:

Hayatım, konu açık kalsın, hepimiz profillerimizden linki verip çevremize ulaşalım, konu bebek olunca:KK43:
konu bdv de tekrar açılmış zaten.
ben bilemedim kusura bakmayin o yüzden.
yapilabilecek bisey varsa taşinsin diye:)
teşekkür ederim cevap verdiğiniz ıçin

Merhaba ben irem izmir de bi tanıdığımız bulunmakta bebek 3 aylık ve annenin sütü yok malesef te bebek ek gıda alamıyor bilgileri asagida yazıcam acil anne sütü gerek

Arkadaşlar Mina bebek, çok sevdiğim bir arkadaşımın akrabası anne sütüne ihtiyacı var mama alamıyor 3 aylık ve süt bulamazsak fazla zamanı kalmıyacak.Bugün Ankara ve Antalya'dan biraz süt gelmiş.Sizden ricam herkes çevresine bahsetsin bu konudan vereceğim telefon numarasindan bebeğin teyzesine ulaşılabilir ve kargo ucretsiz.Mina bebeği hep birlikte hayata kazanalım.❤
YEŞİM KANAT 0506 141 60 19
EGE UNİVERSİTESİ COCUK HASTANESİ H BLOK 2.KAT NO.3 İZMİR

Merhaba,
Yeşim Hanım ile telefonda görüştüm. Ellerinde şu an için yeterli sayıda süt olduğu ama bebeğin gelişimi için süte sürekli ihtiyaçları olduğunu ifade ettiler. Lütfen bu konuyu taze tutar mısınız ? Konuyu takip listenize alarak başlayabilirsiniz.

konu bdv de tekrar açılmış zaten.
ben bilemedim kusura bakmayin o yüzden.
yapilabilecek bisey varsa taşinsin diye:)
teşekkür ederim cevap verdiğiniz ıçin
Rica ederim ne kusuru, beni etiketleyerek çok iyi yaptınız.
Kazen'in de dediği gibi bu konuyu güncel tutalım, birbirimize duyuralım.

Ben de şimdi bu yazıyı kopyalayıp facebookta paylaşıyorum akrabalarımın hemen hemen hepsi İzmir'de umarım faydaları olur.

Süt kargoyla nasıl gidiyor? Soğuk zinciri sağlayabiliyorlar mı buzlukta 3 ay kalabiliyor sütler ama erimeden gitmesi lazım.

Canim yavrum Rabbim yardimcisi olsun hayirli saglikli uzun ömür versin kaderi güzel olsun insaAllah...

Kiyamam ya rabbim yardimcisi olsun minik kuzunun,cok uzuldum:(

yeşim hanıma lütfen iletin. mutlaka hastanede hemşireler destek veriyordur ama boza-dereotu-süt getici caylar ve metal kutuda süt artırıcı bugday suları var. tüketiyordur muhakkak ama gene de yuazmak istedim. bazen en zor anlarda en basit şeyleri yapomayı akıl edemeyebiliriz. ılıktan az sıcak su ile masaj yagı bebe yagı neyse onunla gögüslerinde masaj yapsın. koltuk altında gögüs ucuna yatay şekilde ve yukarıdna aşagıya boynundan gögüs ucuna dopgru. sıcakımsı havlu basabilir gögüslerine. meme ucları ile bol bol oynasın . uyarılması hipofiz bezinii harekete gecirir.
ve kendini sagsın hiç cıkmıyor desede belli aralıklkar ile kendini sagsın.
saglık ocaklarına haber bırakın. süt anneler bloglar kuruyor lutfen bir yanda da extra onlara yazın. suistimale de acık bir durum para isteyeni bile var.
cok gecmiş olsun. saglıkla büyüsün mina bebek.

Back
X