Bebek Beslenmesi ACİL Anne Sütü !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
gerçekten mi ya?çok üzüldüm.Benim hem kızım hem oğlum küvözde kaldı ve sütüm çok olduğundan ihtiyacı olan varsa kabul ederlerse alın kullanın demiştim.alan olmadı:KK43:
Sizin gibiler Yok hanımefendi ... gözümün önünde diğer anneler fazlasını döküyoruz dediler bana vermediler . Bir damla bile anne sütü bazen hayat kurtarıyor İnan'ın okadar değerli. Benim evladım 2 cc sütü tolere edemedi seruma bağladılar ...

Gerçekten mi? İnanmak istemiyorum gerçek mi bu? Gerekçe neydi sordunuz mu
Benim ikiz kızlarım var , onların bir kız bir oğlu beta oğlu vardı . Karşı cinsiyet diye vermediler bahane buydu. Ben öyle bakardım onlar poşet poşet süt getirirken . Benden damla damla akardı. Geceleri uyumaz süt sağardım bazen 60 cc sağamazdım ağlardım .

Bende yardımcı olmak isterim benimde 86 günlük bebeğim var aynı durum da ben de olabilirdim ama bozulmadan nasıl ulastiracagiz

Aileyle az önce görüştüm, izmirden süt bulunmuş şu an yeterince sutleri varmış. telefonlara cevap vermekte zorlaniyoruz çok arayan var Allah razı olsun dediler, benden de rica ettiler nerde bu haberi gorduyseniz orada yazın artık ihtiyacimiz kalmadı süt bulduk diye bol bol dua istediler. Birde bebeğin resmi aileden habersiz yayınlanmış ekleyen kişi kaldirirsa çok iyi olur aile bu durumdan biraz rahatsız. Allah bol şifa versin Mina bebek sağlığına kavussun, aglamaktan içim çıktı keşke bi sihirli değnek olsada dokunup hemen iyilestirebilsek.

Rabbim sifa versin tez vakitte iyilessin kuzucuk insallah teyzesi ankaradaymis ihtiyac olursa bizde gonderecegiz..Dunden beri bütün sosyal medyada goruyordm haberi insallah bi faydamiz dokunur
Canım süt anne bulunmuş 2 tane. İnşallah iyi olacak yavrucak

minanin annesinden msj var

Sayenizde mina ihtiyaci olan sutleri ve sut annelerini buldu.sizlerden ricamiz paylasim yaptiginiz yerlerden paylasimlarinizi geri cekmeniz ve ayni duyuruyu yapmaniz. Sosyal medyayi fazla mesgul etmemek adina ve ihtiyaci olan bebeklerin on plana cikmasini saglamak adina bu ricamiz. En kisa zamanda iyi haberlerimizi paylasacagiz insallah

Sütüm çok az kızıma yetmiyo %60-70 mama ile besliyorum ama olsa mutlaka göndrirdim.
Allahım önce bebeklerin sonra tüm darda olanların yardımcısı olsun..

bende zar zor emzırdım mama da verdım. allah yardımcınız olsun ınanın olsa verırım ama oğlum 2 yasında zaten 4 aysan sonra hıç emmedi.

Benim ikiz kızlarım var , onların bir kız bir oğlu beta oğlu vardı . Karşı cinsiyet diye vermediler bahane buydu. Ben öyle bakardım onlar poşet poşet süt getirirken . Benden damla damla akardı. Geceleri uyumaz süt sağardım bazen 60 cc sağamazdım ağlardım .

Allah ıslah etsin. Gözünün önünde bir bebek yaşam mücadelesi verirken onu mu düşünür insan? Yaradana sığınır verirsin sütünü.. İnsanlar gerçekten tuhaf.

Yapmis oldunuz sey cok guzel duyarlica ama cok buyuk vebali var oyle herkrsin sutunu iciyor bu cocuk ve sut kardes oluyor bunlarin tek tek not edilmesi gerek sut verenlerin cunki hepsi sut kardesi oz kardesi fasfinda hersey bu dunyalik degil kalici bi sut anne bulunsa keske ve surekli emse sut anne gercek anne gibidir insalah bu kandil gecesi bi sut anne bulunur surekli emzirir yanlis anlamayin beni lutfen gorunce cok icim acidi ama boyle hic tanimadi annelerden sut almasi dogru olmaz pek

Ya sabır çektim şu mesajınızı okuyunca. Bir bebeğin hayatı söz konusu. Annesi babası hayatı kurtulsun da diye bakıyordur. Sizin düşündüğünüz şeye bak!

Ne doğru olur size göre? Şu aciliyette tanıdık süt anne arayışına girip bebeğin hayatını daha da riske atmak mı? Hangisi daha büyük vebal?

keşke daha önce haberim olsaydı bende yeni kestim kızımı sütten

Back
X