Acil! Annemi uyandırsam mı uyandırmasam mı?

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Kızlar buyuk bir sorunum var bunu bilse bilse kk bilir diye soruyorum.

Annemin burnunda sorun var nefes alamıyor ve bazen horluyor yalnız cok şiddetli değil ancak babam cok rahatsız oluyor ki babam da inanılmaz horlar ama kabuk etmez neyse sorun su ki geceleri uyuyamiyor ikisi de babam surekli annemi dürtüyor falan annem hicbir sekilde uyuyamiyor uykuya dalacağı zaman da babam horlamaya başlıyor. Annemden babam rahatsız olursa yine salona gidiyor bu sefer de salon yatak odası gibi oldu her yer dağılıyor annem iyice kafayı yiyor.

Annem iki gun once benim yanimda uyudu yatağım cift kişilik ama rahat edememiş ben surekli uyanmışim falan beni rahatsız ediyormuş gibi hissetmiş o yüzden dün sünger yatakta uyudu benim odamda.
O cok erken yatıyor ben de gece geç saate kadar calisiyorum o yüzden bugun bana dedi ki ben içeride yatacağım yatarken beni uyandir senin odana geleyim.

Şimdi kararsız kaldım yatacağım ama onu uyandırsam mı uyandırmasam mı? Dün cok rahat da edememiş yani yatarken sonuçta kucuk ve ince bir yatak alçak falan yatak gibi değil ama deliksiz uyudum dedi.
Bir de su var Şimdi basta obur tarafta yatarken sonradan benim odama geldi diye babam da sinirlenebilir iyice. Zaten surekli bu konudan dolayı kavga ediyorlar artık geceleri ben uyanıyorum surekli seslerine. Annem tembih etti mutlaka uyandir diye.

Ne yapsam? :((

uyandir dediyse uyandir ama isi yoksa uyuyorsa sadece diger yataga gitmek icinse sen git obur tarafta uyu sabah kiyamadim dersin...:10:

eczanede burnunun üstüne yapistirilan bantlar var bende ise yariyor rahat rahat nefes aliyorum ve horlamiyorum. yarin bi paket alip ikisinin üzerindede dene bence :D

bı erkekde çıksın kabul etsın horladığını yaa :52::52::52:

bence uyandır annenı, uyandır benı demış kadın, belkı salonda rahat edemez hem babanla sorun yaşamasınlar sonra

ıçın rahat etmıyorsa sen süngerde yat annen yatakda yatsın olmaz mı :26:

Sanırım uyandirmayacagim. Sorarsa söylerim zaten babam sinirliydi şimdi seni göremeyince iyice sinirlenir diye, bir de hazır deliksiz uyuyordun uyandırmak istemedim yani dogruya dogru:( kendisi eğer uyanırsa o zaman gelebilir. Ben sorumlu olmak istemiyorum.

O bantları deneyeceğim yarın :D

bı erkekde çıksın kabul etsın horladığını yaa :52::52::52:

bence uyandır annenı, uyandır benı demış kadın, belkı salonda rahat edemez hem babanla sorun yaşamasınlar sonra

ıçın rahat etmıyorsa sen süngerde yat annen yatakda yatsın olmaz mı :26:

Kabul etmiyor ki :( yok şimdi kendi odasında uyuyor zaten de babam uyumadan benim odama gecmek istiyor. Her gece ayni sorunlar ya ooof of. Benim yanımda bile yatmak istemiyor beni rahatsız eder diye. Kararsız kaldım şimdi babam da az once kuru temizlemeden pantolonumu aldınız mı dedi ben de agresif agresif nereden hatırlayacağım ben Bugun uc saat sınava girdim dedim. Annemi göremezse iyice sinirlenecek. Annem gelmek istiyor ama rahat değil burası da. Ben kocaman yatakta yatarken onun orada yatmasını istemiyorum. Yarın gidip su bantlardan alacagim ise yaramazsa benim odama şişme yatak baska çaresi yok

Son düzenleme:
Kabul etmiyor ki :( yok şimdi kendi odasında uyuyor zaten de babam uyumadan benim odama gecmek istiyor. Her gece ayni sorunlar ya ooof of. Benim yanımda bile yatmak istemiyor beni rahatsız eder diye. Kararsız kaldım şimdi babam da az once kuru temizlemeden pantolonumu aldınız mı dedi ben de agresif agresif nereden hatırlayacağım ben Bugun uc saat sınava girdim dedim. Annemi göremezse iyice sinirlenecek. Annem gelmek istiyor ama rahat değil burası da. Ben kocaman yatakta yatarken onun orada yatmasını istemiyorum. Yarın gidip su bantlardan alacagim ise yaramazsa benim odama şişme yatak baska çaresi yok

aynı benım babam

erkekler yaşlandıkça huysuzlaşıyor mu ne :44:

yazık değıl mı kadına kendı de rahatsız etmek ıstemez demı ama... bantlar ıyı bı çözüm olabılır

ama doktorada gıdebılırsınız belkı amelıyatlık bı durum vardır

aynı benım babam

erkekler yaşlandıkça huysuzlaşıyor mu ne :44:

yazık değıl mı kadına kendı de rahatsız etmek ıstemez demı ama... bantlar ıyı bı çözüm olabılır

ama doktorada gıdebılırsınız belkı amelıyatlık bı durum vardır

Ameliyat oldu burnundan kemik aldırdı azaldi ama geçmedi :/

Back
X