Acil. . Anti toxoplazma 2.73 cikti bilen yazsin lutfen

Canım ben toxoplazmadan dolayı kürtaj oldum 8 haftalıkken.bebekte ağır sekellr bırakan bi enfeksiyon. Hamilelerde istenmeyen bi enfeksiyon.sende biraz geç mi bakıldı tahlillere. Kese görününce devlet hastanesindeki doktorlar istiyor bu tahlilleri.

Bildiğim kadarıyla çiğ etten veya kedi besliyorsan kedi dışkısından bulaşan bi enfeksiyon

Yaaa kızlar 16 haftalik hamileyim bayagi gecti ogreneli korkuyorum yarın tekrar sonuc alacam hiç kedim yok cig ette tüketmedim dua edin lutfen

Yaaa kızlar 16 haftalik hamileyim bayagi gecti ogreneli korkuyorum yarın tekrar sonuc alacam hiç kedim yok cig ette tüketmedim dua edin lutfen
Peki bu sonucu doktora gösterdin mi ?

Doktorum gördü fakulteye gonderdi ordaki sonuçları bekliyorum ama korkuyorum cok caresiz hissediyorum

Fakültede söylerler çözümü var mı yok mu belki yeni bişeyse ve bebeğine bulaşmadıysa çözümü vardır Allah yardımcın olsun canım lütfen panik yapmak yiyecek lokması varsa her türlü doğacak meleğin bunu aklından çıkarma

Teşekkür ederim yorumun icin rabbim hayirlisini versinQUOTE="Zeyzeynpp, post: 47311505, member: 593632"]Fakültede söylerler çözümü var mı yok mu belki yeni bişeyse ve bebeğine bulaşmadıysa çözümü vardır Allah yardımcın olsun canım lütfen panik yapmak yiyecek lokması varsa her türlü doğacak meleğin bunu aklından çıkarma[/QUOTE]
T

Avidite testi bakıyorlar Can'ım. Enfeksiyonu ne Zaman geçirdiğine dair. Eğer 4aydan önceyse bi sıkıntı yok.inan bende neyle bulaştığını bilmiyordum.. Yeşillik olur çiğköfte olur. Salam sosis onlarda çiğ ete giriyor. Amniyosentez yapılır Can'ım. Sonrada antibiyotik başlanır. Sen baya büyüksün gebelik haftasında. Hakkı'nda hayırlısı Can'ım.

Bugun sonuçlar iyi çıkar insallah
boyle sonuc cikipta saglikli bebek doguran varmi

Benimde anti toxo igg 4.73 çıktı ama doktorum Daha önce den geçirip bağışıklık kazandığını gösterir dedi. Ama sanırım igm yeni geçirilen enfeksiyon mus

Yardim edin basina böyle birsey gelen varmi
toxoplazma kızamıkçık virüsüne duyarlılık demek. 0 ile 0.99 arasında çıkması gerekir.sizinki 2.73 yani kızamıkçığa bağışıklığınız yok demek.ama birdaha yaptırın derim.çünkü yanlış çıkma olasılığı da var.benim 113 çıktı.inanılmaz yüksek.ilk dr.um bağışıklığın yok dedi.sonra birdaha yaptırttı düşük çıkmış korkma dedi.ben sonucu daha görmedim gerçi tlf.la aradı.ama korkmanıza gerek olmayabilir çünkü %95 i dayanıklıymış kadınların öyle bilgi verdi dr.um.

toxoplazma kızamıkçık virüsüne duyarlılık demek. 0 ile 0.99 arasında çıkması gerekir.sizinki 2.73 yani kızamıkçığa bağışıklığınız yok demek.ama birdaha yaptırın derim.çünkü yanlış çıkma olasılığı da var.benim 113 çıktı.inanılmaz yüksek.ilk dr.um bağışıklığın yok dedi.sonra birdaha yaptırttı düşük çıkmış korkma dedi.ben sonucu daha görmedim gerçi tlf.la aradı.ama korkmanıza gerek olmayabilir çünkü %95 i dayanıklıymış kadınların öyle bilgi verdi dr.um.
Canım toxo ayrı bi enfeksiyon diye biliyorum.senin kızamıkçık dediğin rubella olmasın. Onada bakılıyor toxoyla birlikte...

Kizlar bu basksymis benim adivite % 48 çıktı düşük bagisikligim yokmus o yüzden karindan sivi (amniyosentez) alinip bebege gecip gecmedigine bakılacak

Merhaba kızlar konu açılalı baya olmuş ama merak ettim durumunuzu. Ben de 7 haftalık hamileyim ve toxoplazma Igm pozitif çıktı avidite testi yapıldı ve değer çok az yeni başlamış dedi doktor :( çok üzüldüm :( tüp bebekle olmuştu bebeğim :( pazartesi bi daha aynı test yapılacak ve eğer yükseldiyse antibiyotik tedavisine başlayacağım. çok endişeliyim bebeğime bişey olmasından korkuyorum :(

emelcixx bende 7w+6d hamileyim toxoplazma igm pozitif adivitem ise düşük çıktı yani yeni başlayan bir enfeksiyonmuş nerden bulduysam :( antibiyotik bana test sonucum çıkar çıkmaz başlandı zaten tek ilaç var rovamisin kullanılıyor. ilaç hamilelikte güvenli,hiçbir problem olmaz dedi doktorum enfeksiyon hastalıklarına gönderdi. enfeksiyon hastalıkları da ben riski alamam dedi salak salak şeyler söyledi. azıcık olan moralimin içine etti açıkçası. bilmiyorum ne olacak. inşallah rabbim yavrularımızı korur. bu arada ben aile sağlığı merkezinde ebeyim hiçbir hastamın başına bu gelmemişti ilk kez kendimde yaşadım bu durumu. Allahım bebeklerimizi ve cümlesinin bebeğini korusun. gelişme oldukça yazalım buraya

Back
X