- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
-
yok kadinErkek misiniz?
Hukuk forumları var, onlardan daha hızlı cevap alırsınız sanıyorum.
Eşi döverken kendini savundu diye neredeyse 2 yıl ceza mı yemiş?yok kadin
esi doverken o da esine vurmus
herif hakkinda suc duyurusunda bulunmus
Eşi döverken kendini savundu diye neredeyse 2 yıl ceza mı yemiş?
eski konusunda oyle anlatmisti yanlis hatirlamiyorsamEşi döverken kendini savundu diye neredeyse 2 yıl ceza mı yemiş?
Gerçekten böyle ise, medyayı bile kullansın arkdaş. Ne bileyim Müge Anlı'ya falan başvursun arkadaş. Oldu, benim 5 kat gücümde bir adam beni paralayacak, imkanım varsa bile karşılık vermiyeceğim.eski konusunda oyle anlatmisti yanlis hatirlamiyorsam
Avukat değilim sadece bildiğim kadarını söyliyeyim ;tahminen 2,5 ay kadar yatarınız olur bunun ilk bir ayını kapalıda kalanını da açıkta tamamlayıp denetimli serbestlik ten faydalanabilirsiniz daha önce Hagb den faydalanmış iseniz şartlar değişir
kesinlikle ayni fikirdeyimGerçekten böyle ise, medyayı bile kullansın arkdaş. Ne bileyim Müge Anlı'ya falan başvursun arkadaş. Oldu, benim 5 kat gücümde bir adam beni paralayacak, imkanım varsa bile karşılık vermiyeceğim.
Gerçekten böyle ise, medyayı bile kullansın arkdaş. Ne bileyim Müge Anlı'ya falan başvursun arkadaş. Oldu, benim 5 kat gücümde bir adam beni paralayacak, imkanım varsa bile karşılık vermiyeceğim.
Herkes birşey söyleyecek en sağlıklısı iyi bir ceza avukatı bulup fikir almak bu arada eşinizle anlaşabilirseniz şikayetini geri alırsa para cezasıyla yada daha az bir cezayla kurtulabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü kamu davası olarak görülecektir, ceza artmaz hukuk ta öyle birşey yok o kısımda yanlış bilgilendirmişler sizi.Direkt açık ceza evi bulunan bir şehirde teslim olsam girdi cikti yapiyolarmus kimisi öyle diyo kimisi bikac ay yatip s.denetimlikten faydalanirsin diyolar ama beklemek mi daha doğru istinafin sonucunu yada direkt sonucu beklemeden teslim olmakmi korkuyorum cezamı arttirirlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?