Mehtap Çiçek Şentürk
merhaba, ben 2010 ve 2013 yıllarında olan iki hamilelik sürecimi de Mehtap hanımla geçirdim, ilk hamileliğimde Yaşam hastanesindeydi, hastaneyi beğenmesem de evime yakın olduğu için ilk muayeneye oraya gitmiştim sonrasında başka bir yer bulmak düşüncesindeydim ama Mehtap hanıma muayene olduktan sonra fikrim değişti, kendisiyle mükemmel bir 9 ay geçirdim, evet çok kalabalık oluyordu ama bunun asıl sebeplerinden biri o hastahane randevu sistemi kullanmıyordu ikincisi de hastanenin muayene ücretleri çok uygundu dolayısı ile sabah erkenden gidip sıraya adınızı yazdırmazsanız çok bekliyordunuz.. bu kalabalıklığa rağmen burnu hiç havada olmayan, o kısacık sürelere her şeyi bir çırpıda sığdıran, son derece dikkatli ve detaycı bir doktordur, sorduğunuz her şeye cevap alırsınız, hiçbir işi şansa bırakmaz, risk almayı sevmez.. ve ben onu çok iyi tanıyan birisi olarak kalbinin ve vicdanının da çok ama çok güzel bir doktor olduğunu söyleyebilirim.. dediğim gibi hastaneyi hiç beğenmesem de doktoruma olan güvenim sonucunda doğumu orada yapmaya karar verdim, hastanenin doğum bölümü kadrosu çok iyiydi, samimi bir ortamı vardı, hiç bir sorun yaşamadık..
benim 2. hamileliğimde Mehtap Hanım doğumuma 2 ay kala Memorial Hizmet hastanesine geçmişti ben de onun peşinden gittim, muayene ve doğum ücreti olarak bizi aşacak olmasına rağmen Mehtap Hanımsız bir doğum düşünemiyordum.. bu hastahaneden çok memnun kaldım, randevulu sistem olduğundan kalabalık ve uzun süre beklemeler olmuyordu, doğum süreci olarak da her şey çok güzeldi, kadro çok kalabalıktı ve herkes çok ilgiliydi..
Mehtap Çiçek Şentürk şuan Medicana hastanesinde, o hastaneyi de çok kullanmış biriyim, iyi bir hastahanedir, doğum bölümünü bilemem ama Mehtap hanım varsa gerisini hiç düşünmenize gerek yok çünkü ben hastalarının hakları ve sağlıkları için hastahaneyle ters düştüğünü, "şu, şu şöyle olmazsa ben yokum" dediğini bile bilirim..
kendisi doğum sonrası kontrol ve muayenelerinde de çok ilgilidir, "işim bitti nasılsa" havasına hiç girmez..
ben 10 kere daha doğum yapacak olsam 10 kere daha ona giderim..
fazla övmüş, sanki reklamını yapıyor gibi görünmekten rahatsız olsam da o bütün övgü ve reklamlara layık bir doktor olduğundan dolayı rahatım..
gitmek isterseniz size özelden adımı da yazarım, bir selamımı götürürsünüz çok mutlu olur..
"bebeklerimize dokunan ilk ele sonsuz teşekkürler" derseniz de beni bilir..
medicananın muayene ve doğum ücretlerini bilmiyorum telefon ederek yada hastahaneye giderek öğrenebilirsiniz, odalarını da çıkıp görmek istediğinizi söylerseniz mutlaka gösterirler..
biraz uzun anlattım kusura bakmayın.. size de hayırlı, sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci dilerim.. bebeğinizin sağlığı daim olsun
sevgiler..