Gebeliğe Hazırlık Acil bakabilir misiniz lütfen???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet dün değerlendirdik boş durmadık:KK76: ilk hamileliğim hiç aklımda yokken oldu, yani ne regl takibi ne de yumurtlama günü takibi yaptım. Biz bile anlamamıştık. Şimdi ise yatıyorum test kalkıyorum test:KK42: bu kafadan kurtulmam lazım yardım edin
Biz tedavi görüyorduk. 4,5 yıl düşükler kürtajlar... tüp bebek denemeye karar verdik. 1 ay boşluk verip dinlenelim dedik. Doktorum bu ay hamile kalıcaksınnn hem de hiç ilaçsız dedi. Güldüm çıktım ofisinden. Sonraki ay yanına gittik daha odasından girerken yüzümden anladı. Demedim mi ben sana dedi.... evet kafaya takmamak çok zor. Takmadım dersem yalan olur. Ama akışına bıraktık. Gün takip etmedik. Çocuk için değil de zevk için birlikte olduk öyle söyliim. Allah sizin de yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz bebeğinize ;)

Dün değerlendirdik. Normalde ilişkiden sonra bacakları havaya dikersim ama ona bile hevesim kalmadı. Olacağı varsa her türlü olur diyorum. 10 dk normal sağ tarafıma uzandım sonra kalktım.

ben de sizin gibiyim burda yorumları okuyorum takip ediyorum falan kafayı sıyırdım :/ aslında akışına bıraksak belki kendiliğinden olacak süpriz yapacak bize değil mi :(

ben de sizin gibiyim burda yorumları okuyorum takip ediyorum falan kafayı sıyırdım :/ aslında akışına bıraksak belki kendiliğinden olacak süpriz yapacak bize değil mi :KK43:

Sorma kız kendi kendimi tokatlayasım geliyor artık kendine gel diye. Allahtan haftaya yurtdışına gidiyoruz eşimle de orda aklıma gelmez. Allahın her günü test mi yapılır? CitirTurtam yaparrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X