- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarda yapıldı az bişey pıhtılaşma çıktı 5G felan yazıyordu onları diyosunuz dimiCnm sonuclarin normal negatif . Ama asil test tromfoli paneli 6 gen olmasi lazim heterizigot homozigot falan yazar sonuclarda eger yoksa pihtilasman yoktur
Sonuçlarım hepsi çıksın göstericem doktora ama çıkan sonuçta çok az pıhtı var önemli değil demişti işğneler kullandım ama yinede öldüEvet cnm benim mthfr heterizigot ve pai 4g/4g biraz pihtilasmaya egilim var suan hamileyim coraspin ve clexan 6 kullaniyirum seninde onlem olarak kullanman iyi olabilir doktora danis istersen
Sonuncusu 6haftalıkta kalmıştı kürtaj oldum doktor her ihtimale karşı iğne vermişti böyle bişey olduğunu bilmiyorduk dozunu felan hiç bilmiyorum ben herşeyi yeni öğrendimKac haftalik kaybettiniz igneler kaclikli belki igne dozu az geldi zaten tahlil sonuclariniza ve kilonuza gore doz ayarlanmasi lazm belki anomali bir bebekti cnm allah saglikla kucagina aldirsin ikimizede insallah
Canım bir şey sorcam ne zaman başladın coraspine ve clexana. Bebeğin keseye düşmesini mi bekledin . Benim doktor ısrarlı bir şekilde bebek keseye düşünce başlanır dedi ve iki gebeliğimde de kese oluşmadan kaybettimEvet cnm benim mthfr heterizigot ve pai 4g/4g biraz pihtilasmaya egilim var suan hamileyim coraspin ve clexan 6 kullaniyirum seninde onlem olarak kullanman iyi olabilir doktora danis istersen
Canım bir şey sorcam ne zaman başladın coraspine ve clexana. Bebeğin keseye düşmesini mi bekledin . Benim doktor ısrarlı bir şekilde bebek keseye düşünce başlanır dedi ve iki gebeliğimde de kese oluşmadan kaybettim
[/QUOT
Ben doktoruma düşecek diyolar dedim o da her ihtimale karşı başlattı o zaman kalp atışını duymuştuk biz 6 haftalıktı
Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBen adet olmadan iki gun once kanda yakaladim gebeligi ve doktorum hemen clexan 0.6 baslatti. Kese gorunmeden erken baslamak gerek ki kese yerlessin beslensin beslenemedigi icin dusuyor zaten iyi bir doktor bulun bence. Su an hibor 5000 ve coraspin kullaniyorum
Cnm oncesinden cok erken hamileligi yakalayip yerlesme evresinde igneye baslamak onemli benim doktorum ignesiz nasil beslenip yerlesecek diyip igneye erken baslatti bi kac arkadasim doktorlari keseyi gormeyi bekledigi icin yine dusuk yaptilar. Bir sey nasil baslarsa oyle devam ediyor. Aspirinin zarari yok hamileligi kolaylastirir die biliyorum ama onemli olan igneye erken baslamak bu noktadaO kadar doktoruma gidip sonuçlarımı gösteriyorum pıhtılaşma için öncesinde ilaç kullanalım demedi
Benmde doktorum iğneye başlamak istemedi kese oluşmadan ve iki kaybım var üç gün öncede ikinci gebeliğim sonlandı . Artık doktorumu değişcem bana görede doktorun çok haklı iğne olmadan nasıl bebek gelişcek acabaCnm oncesinden cok erken hamileligi yakalayip yerlesme evresinde igneye baslamak onemli benim doktorum ignesiz nasil beslenip yerlesecek diyip igneye erken baslatti bi kac arkadasim doktorlari keseyi gormeyi bekledigi icin yine dusuk yaptilar. Bir sey nasil baslarsa oyle devam ediyor. Aspirinin zarari yok hamileligi kolaylastirir die biliyorum ama onemli olan igneye erken baslamak bu noktada
İste ne yazikki bu genetik faktorler ile ilgili literature kesin dusuge sebep okur diye bir bilgi konulmadigi icin her doktor kafasina gore yontem belirliyo. Kaldi ki ignenin bir riski yok biyerinizi kesmediginiz surece. Benm de onceki iki dusugumun sebebi aspirin dahi vermemeleri. O yuzden iyi arastirip iyi doktor bulmak sartBenmde doktorum iğneye başlamak istemedi kese oluşmadan ve iki kaybım var üç gün öncede ikinci gebeliğim sonlandı . Artık doktorumu değişcem bana görede doktorun çok haklı iğne olmadan nasıl bebek gelişcek acaba
Kesinlikle çok haklısım canım Allahı kucağına almayı nasip etsin . Doktorumu kesin değişcem artık bu şekilde hamile kalmak istemiyorumİste ne yazikki bu genetik faktorler ile ilgili literature kesin dusuge sebep okur diye bir bilgi konulmadigi icin her doktor kafasina gore yontem belirliyo. Kaldi ki ignenin bir riski yok biyerinizi kesmediginiz surece. Benm de onceki iki dusugumun sebebi aspirin dahi vermemeleri. O yuzden iyi arastirip iyi doktor bulmak sart