• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar misiniz. Hanımlardan görüş bekliyorum

Evet canım bana da hep kız bebek düşüncesi geliyordu.. Rabbim hayırlısını versin inşallah şimdiden dua etmek gerekiyor yavrularımiza.. Rabbim salih bir kul hayırlı evlat vatana millete yararlı imanlı bir evladımız olur inşaallah sağlıklı sıhhatli

Genelde erkek bebekler hamilelik başında çok kanama yapıyor derler eskiler. ;) yat dinlen bol bol bir iş yapma. Yalnız bende kızdım düşük tehlikesi olan biri nasıl cinsellik yaşar diye. Doktor demese dahi bunu sen düşünebilirsin. Yargilamiyorum sadece dikkat et bidaha olmasın diye yazıyorum.

Genelde erkek bebekler hamilelik başında çok kanama yapıyor derler eskiler. :KK66: yat dinlen bol bol bir iş yapma. Yalnız bende kızdım düşük tehlikesi olan biri nasıl cinsellik yaşar diye. Doktor demese dahi bunu sen düşünebilirsin. Yargilamiyorum sadece dikkat et bidaha olmasın diye yazıyorum.
Keşke herkez senin gibi uyarsa.
Bilmiyorum bende erkek gibi hissediyorum lekelenmem o yüzden mi acaba. Çin takvimine gore de erkek çıkıyor

Evet canım bana da hep kız bebek düşüncesi geliyordu.. Rabbim hayırlısını versin inşallah şimdiden dua etmek gerekiyor yavrularımiza.. Rabbim salih bir kul hayırlı evlat vatana millete yararlı imanlı bir evladımız olur inşaallah sağlıklı sıhhatli
Amin inşallah canım benim. Bende diyorum Allahim hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eyle diye. Cumlemize inşallah

Bir sorun olmadikca 1 ay sonra gel dedi. Doktorum özel de . Arayip soruyum mu
Canım 1 ay çok uzun geldi bana doktor riskli gebeliklerde 2 haftada bşr çağırıp bakıyor duruma senin kanama alanın nerde büyük mü çok bende polikistik over hastasıyım ondan mıdır bilmem ama pek çok bayan yaşıyor düşük tehlikesini önemli olan sen moralini yüksek tut iyi bir doktor bul hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama dr tavrı hiç hoşuma gitmedi ne olursa olsun sen zaten endişelisin moral vereceğine moralini bozmuş senin

Bende tam hatırlamıyorum ama 7.haftada çok az bir lekelenmem olmuştu daha önce de bir kez düşük yaptığım için hemen gittim doktora ana dr çok pozitif davrandı evet kanama alanların var ama her kadının düşük tehlikesi vardır kalp atışı var korkma moralini yüksek tut bir hafta rapor vereyim dinlen dedi düşük önleyici iğne vurcam sana progesteron vercem bir hafta sonra kontrole gel bakalım dedi bir hafta sonra gittim kanama alanları küçülmüş yatmana gerek yok ama yorucu iş yapma ilişki yasak moralini yüksek tut dedi çok şükür kanama alanları da kapandı canım sen moralini yüksek tut sen iyi olursan bebeğin de iyi olur ama seni daha iyi anlayan bir dr bul bence

Bende tam hatırlamıyorum ama 7.haftada çok az bir lekelenmem olmuştu daha önce de bir kez düşük yaptığım için hemen gittim doktora ana dr çok pozitif davrandı evet kanama alanların var ama her kadının düşük tehlikesi vardır kalp atışı var korkma moralini yüksek tut bir hafta rapor vereyim dinlen dedi düşük önleyici iğne vurcam sana progesteron vercem bir hafta sonra kontrole gel bakalım dedi bir hafta sonra gittim kanama alanları küçülmüş yatmana gerek yok ama yorucu iş yapma ilişki yasak moralini yüksek tut dedi çok şükür kanama alanları da kapandı canım sen moralini yüksek tut sen iyi olursan bebeğin de iyi olur ama seni daha iyi anlayan bir dr bul bence
Canim teşekkür ederim herkes iğne demistim. Acile gitsem düşük için iğne vururlar mi acaba

Canım 1 ay çok uzun geldi bana doktor riskli gebeliklerde 2 haftada bşr çağırıp bakıyor duruma senin kanama alanın nerde büyük mü çok bende polikistik over hastasıyım ondan mıdır bilmem ama pek çok bayan yaşıyor düşük tehlikesini önemli olan sen moralini yüksek tut iyi bir doktor bul hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama dr tavrı hiç hoşuma gitmedi ne olursa olsun sen zaten endişelisin moral vereceğine moralini bozmuş senin
2 hafta sonra onceki doktoruma mi gitsem acaba bilemedim

2 hafta sonra onceki doktoruma mi gitsem acaba bilemedim
Bilmiyorum canım ama şikayetlerin hala varsa bazı özel hastanelerin kadın doğumdan da bir doktoru nöbete kalıyor mutlaka onlardan birine gidebilirsin acilde yapıyorlar o iğneyi benim dr yazmıştı acilde yaptırmıştım

Bilmiyorum canım ama şikayetlerin hala varsa bazı özel hastanelerin kadın doğumdan da bir doktoru nöbete kalıyor mutlaka onlardan birine gidebilirsin acilde yapıyorlar o iğneyi benim dr yazmıştı acilde yaptırmıştım
Devletin acilinde olur mu canım. Ben dersem yaparlar mi

Devletin acilinde olur mu canım. Ben dersem yaparlar mi
Onu bilmiyorum canım ama yaşadığın yer büyük mü bazı devlet hastanleri sadece kadın doğum üzerine onlarda vardır mutlaka olmadı yarın sabah bi devlet hastanesinin kadın doğumuna hastane gidip durumu anlatırsan iğne verebilir su an aktif kanaman varmı

Onu bilmiyorum canım ama yaşadığın yer büyük mü bazı devlet hastanleri sadece kadın doğum üzerine onlarda vardır mutlaka olmadı yarın sabah bi devlet hastanesinin kadın doğumuna hastane gidip durumu anlatırsan iğne verebilir su an aktif kanaman varmı
O zaman duruma göre gidiyim.
Canim kahverengi akıntı var. Peceteye gelmiyor ama.

O zaman duruma göre gidiyim.
Canim kahverengi akıntı var. Peceteye gelmiyor ama.
Kahverengi akıntıdan korkma demişti canım doktor o içerde birikmiş kanın dışarı atılmasıymıs sen en iyisi kendini rahat hissedeceğin bi dr a görün ayrıca biz eşimle bişey olur korkusuyla hiç ilişkiye girmedik ilk 3 ayda ama yine de kanama alanları oluştu bundan sonra dikkat edersin ama için içini yemesin yada sana laf söyleyenlere aldırma çok olacak olduğu zaman ne kadar dikkat etsende oluyor

Keşke herkez senin gibi uyarsa.
Bilmiyorum bende erkek gibi hissediyorum lekelenmem o yüzden mi acaba. Çin takvimine gore de erkek çıkıyor
Benim cin takvimede rus takviminde göre de erkek diyo herkes kiz diyo ben erkek hissediyrm ilk çocuğm ama bilmiyrm çok heycanlym bi kaç gün sonra gidip ogrenecem

Back
X