Acil bakar mısınız, ilaç eczane?

2 adet 900lük gonal f yazdı, nerede yaptırıyorsunuz benim tedavimde kocaelinde, bu ilaçların dışında başka iğnelerde yazdı hepsi 11bin tuttu
Üniversite de emek hoca da başlıcam. Benim amh 0.5 düşük olduğu için raporumuz var. Cetrodite 0.25 mg
Gonal-f 450 ıu
Meriofert 150 ıu
Ovitrelle 250mcg 0.5 ml yazılmış bende ilaçlara çok hakim olmadığım için bilmiyorum. Bugün bir kaç eczane gezdim ilaçlar ellerinde olmadığı gibi paket sayısını fazla buldular. Bir daha bir çıkıp soracağım o yüzden. Siz nerde tedavi görüyorsunuz

Üniversite de emek hoca da başlıcam. Benim amh 0.5 düşük olduğu için raporumuz var. Cetrodite 0.25 mg
Gonal-f 450 ıu
Meriofert 150 ıu
Ovitrelle 250mcg 0.5 ml yazılmış bende ilaçlara çok hakim olmadığım için bilmiyorum. Bugün bir kaç eczane gezdim ilaçlar ellerinde olmadığı gibi paket sayısını fazla buldular. Bir daha bir çıkıp soracağım o yüzden. Siz nerde tedavi görüyorsunuz
Konak Hastanesinde Şeyma hocada tedavi görüyorum, ilaçları bulmak o kadar zor ki.. gerçekten Allah yardımcımız olsun, çarşıda lavanta eczanesine sordunuz mu? benim oraya sormak aklıma gelmedi ama İzmit’in en büyük eczanelerinden Orayı da arayın bi isterseniz

Konak Hastanesinde Şeyma hocada tedavi görüyorum, ilaçları bulmak o kadar zor ki.. gerçekten Allah yardımcımız olsun, çarşıda lavanta eczanesine sordunuz mu? benim oraya sormak aklıma gelmedi ama İzmit’in en büyük eczanelerinden Orayı da arayın bi isterseniz
Kesinlikle bende bilmiyordum bu kadar zor olabileceğini önceden de böylesiydi anlamıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah iyi haberlerimizi duyalım. Güzel sonuçlar alalım🙏🏻

Gonal-f 450 ıu
Meriofert 150 ıu
İkisinden de şuan elimde 6 adet mevcut ovitrelle kalmadı maalesef

Tamam benim raporumda bir yeri eksik yazmışlar onu düzeltiricem. Ondan sonra size dönüş yapayım. Bu arada sizce bana yazılan ilaçlar çok fazla mı ?bir hata var gibi diyor eczacılar

Back
X