Acil bakar mısınız ? Kimse yok mu 😞

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Selam kızlar,
3 aydır korunmayı bıraktık ve ekimden beri regl tarihlerim şu şekildedir;
Ekim :13.10.2021
Kasım:17.11.2021
Aralık:15.12.2021
Ocak :04.01.2022
Şubat: ??????

Yani sorum şu benim bat şubatın kaçı olmalı?? 29-30 günde bir regl olurken son 3 aydır kestiremiyorum.lütfen fikrinizi belirtir misiniz aynı durumu yaşayan var mı??

Bence şubatın ilk haftasının geçmesini bekleyin son ay çok erken gelmiş psikolojik olabilir belirtileriniz yoksa bekleyin en geç ortalarında olabilirsiniz eğer hamile değilseniz simdi test falan da yapsanız çıkmaz zaten

Aynen ya test yapmıcam zaten regl oluraam doktora gidecem hormonlarıma bişe mi oldu ney

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yaptırmalımym sence

Flo diye bir uygulama var, ben adet tarihine hem de olası ovulasyonu oradan takip ettim.

İlişkiden 48 sonra çok erken bence canım çıkmaz zaten ya geç döllenme ihtimali zaten var bence bekle bir 10 15 gün geçsin hem sürekli ümitlenmemiş olursun garant sonuç almak İçin bence beklemesin benim geç döllenme oldu ilişkiden 15 gün sonra kanımda 5 çıkmıştı

Ayy kusura bakma yanlış yazmışım ilişkiden 48 gün yani 1.5 ay sonra kan testi yaptım ondan bir hafta sonrada idrar testi yaptm negatif çıktı o da ama bel ağrım çok fazla gebelik olabilir mi sence

Ayy kusura bakma yanlış yazmışım ilişkiden 48 gün yani 1.5 ay sonra kan testi yaptım ondan bir hafta sonrada idrar testi yaptm negatif çıktı o da ama bel ağrım çok fazla gebelik olabilir mi
Ben yanlış anlamışım canım sen kusuruma bakmabence olsa mutlaka çıkardı geç döllenme olsa dahi ufak bi rakam çıkardı ama hiç çıkmadıysa olmamıştır bel ağrısı regl öncesi de olabilir ayırt edici bi belirti değil adet düzensizken yumurtlama günü de hesaplanmıyor ben adetimden 1 hafta önce yumurtlamışım düşünün ne kadar geç onyğzden her hafta en az iki en çok üç kez denemenizi öneririm

Aynen ya test yapmıcam zaten regl oluraam doktora gidecem hormonlarıma bişe mi oldu ney
Covid gecirdiyseniz belki ondandır. Ben covid geçirdiğim aydan itibaren 8 ay boyunca düzensiz adet oldum. 3 aydır düzene girdi sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…