Acil Bakar misiniz kızlar .

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
35
Kizlar brn 5 hafta 5 günlük hamileyim.
Bugün benden adet oluyormuşum gibi kan geldi . Şimdi hastaneye gittik kese duruyor düşük yok dediler. Kanamada devam etmiyor şuanda dediler. Biraz önce lavaboya gittim pıhtılaşmış gibi kan geldi bu kezde. Çok korkuyorum bu ne olabilir. Bilgisi olan lütfen yardım etsin. Aglamaktan gözlerim şişti.

Yerleşme kanaması olabilir..

Ters bir hareket yapmış olabilirsin..

Bacaklarını havaya dikerek yat dinlen..

Banada olmuştu 7 haftalıkken telaş etme..normal şeyler bunlar..

Gebelikte hiçbir kanama normal değildir.
Doktor iğne , ilaç birşey vermedi mi?
Düşük belirtisine benziyor çünkü.

Hay
Gebelikte hiçbir kanama normal değildir.
Doktor iğne , ilaç birşey vermedi mi?
Düşük belirtisine benziyor çünkü.
Hayir hiç bişey vermedi kendi doktorum şehir dışında olduğu için o bakamadi. Bir hastanenin kadın doğum sergisinde doktor baktı oda kese duruyor düşük yok dedi başka hiç bişey yapmadı

Hay

Hayir hiç bişey vermedi kendi doktorum şehir dışında olduğu için o bakamadi. Bir hastanenin kadın doğum sergisinde doktor baktı oda kese duruyor düşük yok dedi başka hiç bişey yapmadı
Duşuk tehliken olsaydı progestan verirlerdi benim bildiğim..

Hay

Kese zaten kanama oldu diye hemen ortadan kaybolabilen birşey değil.
Neyse keşke başka doktora da görünseydiniz , hayırlısı olsun.
Ama hamilelikte kanamanın hiçbir türlüsü normal değildir , bebeğini sağlıklı doğuran olsa bile.
Yarın vakit kaybetmeden başka bir doktora görünün ve moralinizi yüksek tutun.

Evham yapıyorsunuz.Düşük tehlikesi olsa dr.zaten ilaç verirdi.Kötüyü çağırma,pozitif ol.Sırt üstü yatıp bacaklarını yükseğe uzat.Mesela 2 kat yastık yap,bacaklarını üstüne koy.Allahın izniyle hiç birşey olmaz.

Heyecan ve panik yapma .uzan dinlen ve güzel Şeyler düşün canım,Rabbim onu sana bağışlasın inşallah.

Şimdi sen doktora gittin sana Protestan vermedimi düşügü önlemek için ilginç bence başka bir doktora da git hatta hemen kalk git bende ihmal ettim ilk çocuğum altı haftalık ken düştü

Çok teşekkür ederim herkese. İnşallah bebeğime hiç bişey olmaz allah rızası için dua edin bana . Çünkü çok zor günlerden geçtim yakın zamanda kanser atlattım bu bebek beni yeniden hayata bağlayacak .
İlgileniP vakit ayırdığınız için çok sağolun.

I
Şimdi sen doktora gittin sana Protestan vermedimi düşügü önlemek için ilginç bence başka bir doktora da git hatta hemen kalk git bende ihmal ettim ilk çocuğum altı haftalık ken düştü
İzmir çok berbat bir yer. Hiç bir özel hastanede suan kadın doğum doktoru yok. Üniversite hastanesinin açılı tıklım tıklım 3 saat sıra beklioyoruz derdimiz anlatmak için .. sabahi beklemek zorundayım . Bir özel hastane veya muanehaneye gidip iyi bir doktor bulmam için

H

Hayir vermedi .. ne yapacam bilemedim kafam allak bullak oldu ..
Sen hiç durma kalk şimdi başka bir doktora git gebelikte hiç bir kanama normal değil kesenin düşmesi bir haftayı bulabilir Protestan hapı var ignesi
Bide cnm sana şunu söyleyeyim alttan bakmalarina sakın izin verme oda bi nevi düşügü dahada tetikliyor o zaman şimdi ayaklarını kaldır yat ama sabah ilk işin doktora gitmek olsun bide şimdi rengi koyudur tam kırmızı olursa bilki düşük başlıyor rızkı varsa hiç birşey olmaz inşallah kalbini ferah tut ve dua et

Kan pembe degilse telaş etme ama sabah kendi doktoruna git acilde benimde kanamamı görmeyip yanlış teşhis koymuşlardı ertesi gün doktoruma gittim progestan verdi geçmiş olsun kese daha çok minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…