Acil bakar mısınız kızlar

Of hem ayakta durunca kasiklarin agriyo hem temizlik yaptım çok korkuyorum diyosun tezatlık diz boyu. İnşallah bişey yoktur ders olsun

ben 3 yıldır evliyim canım ve artık dayanamıyorum eşimde çook istiyorum bebekleri görünce bizim neden olmuyor diye hep bi soru soruyoruz
Bizde ağustosta 1 yıl olacak Canım ve ben aha çekiniyorum hamile kalmaya ama doktor kontorlünde olmak istiyorum artık. Sizin 3 yıl olmuş bir doktora gittiniz mi ne dediler? Bana ilk gebelikte normal dediler, testim temiz çıktı

Bizde ağustosta 1 yıl olacak Canım ve ben aha çekiniyorum hamile kalmaya ama doktor kontorlünde olmak istiyorum artık. Sizin 3 yıl olmuş bir doktora gittiniz mi ne dediler? Bana ilk gebelikte normal dediler, testim temiz çıktı
gebe kaldığım ay tedavi gördüm klomen tedavisi onla hamile kaldım gebeykende guatr çıktı o yüzdende bebek düşttü

hiçbir sorun yok herşey çok normal sadece bende guatr var o sorun oluyor bende guatr olduğunu bilmeden 3 sene boş yere bekledim , şimdi guatr tedaisi görüyorum

Öncelikle geçmiş olsun,Rabbim tez vakitte yeniden yaşatsın o duyguları inşallah ve diğer evladınıza hayırlı ömürler versin. Lütfen kendinizi suçlamayın,bir temizlikle 10kg ağırlık kaldırmayla filan öyle kolay kolay düşmez bebek. Yani sizin suçunuz değil içinizi ferahlatın,düşünüp kendinizi üzmeyin lütfen. Bende ikinci bebeğime hamileyim,2 yaşında kızım var 12 kilo :) düşünün her alt.değiştirmede kucağımda götürüyorum çünkü kaçıyor benden. Günde kaç kez kucağımda inanın bilmiyorum. Ayrıca ev işlerimi hep kendim yapıyorum. Oyuzden bunlarla olacak şey değil bende yaşadım kimyasal gebelik 5 haftalıkken düştü. Geleceği varsa gelir,nasipte yoksa her türlü gelmez üzmeyin kendinizi

Ayy çok üzüldüm.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.

Her serde vardır bir hayır, dua edin, üzülmeyin bir yavrunuz var rabbim onun yokluğunu göstermesin.

Kendinizi de asla suçlu hissetmeyin
Olacağı varmış.

Bu konuyu kapatın, unutmaya bakin.
Bittercoffee Bittercoffee

Of hem ayakta durunca kasiklarin agriyo hem temizlik yaptım çok korkuyorum diyosun tezatlık diz boyu. İnşallah bişey yoktur ders olsun

İnsan böyle bir şeye ders olsun der mi?

Nasıl bir vicdaniniz var.

Bebeğini kaybetmiş zaten üzgün ders olsun ne ya.
Tövbe estağfirullah.

Canım çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun :KK43: Burada arada başka türlü yazanlar olmuş ama, sen sakın suçlama kendini. Sağlıklı gebelik ev işi yüzünden düşükle sonlanmaz, doktorun da söylemiş, bir yakınımın da başına benzer bir şey gelmişti, zaten bebeğin sağlıklı olmadığını ya da tutunamamış olduğunu söylemişti o zaman da doktoru kesin olarak.

Elbet bunda da bir hayır vardır canım. Kendin için de, evladın için de iyi olmaya çalış, olur mu... Umarım bir an önce atlatırsın ve daha iyi hissedersin.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun bende ilk bebeğimi düşük yaptım çok zor oluyor yaşamayan bilmez ALLAH kimseyede yaşatmasın bu durumu benim bebeğim doğsaydı doktor engelli olurdu dedi dua et düştüğüne dedi demekki bundada bi hayır var canım sancım varmı ve şuan 4 haftalıkmı ben 7 haftalık düşük yaptım
Çok sancım var sol bacağıma vuruyo kopucak gibi.. ağrı kesici aldım.. biraz hafifledi.. zaten daha pıhtı olduğu için doktor kendiliğinden düşücek hiç korkma dedi.. ama o anı hayal bile edemiyorum.. çok acı..

İlk bebeğimi kaybedince artık burada bile 4-5 ay olmadan hamilelik takvimi yapmayı düşünmüyorum.
Allah hayırlısıyla nasip etsin size de sağlıcakla inşallah..
ben 3 yıldır evliyim canım ve artık dayanamıyorum eşimde çook istiyorum bebekleri görünce bizim neden olmuyor diye hep bi soru soruyoruz
Öyle düşünme vardır elbet bi vakti saati.. her şeyin hayırlısı..

Baştan sona okusanız tezatlık falan yoktu aslında.. doktorun söylediğini de yazmıştım.. kromozomel bozukluğu olan bebeklerde düşük yaşanıyormuş.. doğsa büyük ihtimal engelli olucaktı dedi.. yine de zahmet edip yazmışsınız teşekkürler..
Öncelikle geçmiş olsun,Rabbim tez vakitte yeniden yaşatsın o duyguları inşallah ve diğer evladınıza hayırlı ömürler versin. Lütfen kendinizi suçlamayın,bir temizlikle 10kg ağırlık kaldırmayla filan öyle kolay kolay düşmez bebek. Yani sizin suçunuz değil içinizi ferahlatın,düşünüp kendinizi üzmeyin lütfen. Bende ikinci bebeğime hamileyim,2 yaşında kızım var 12 kilo :) düşünün her alt.değiştirmede kucağımda götürüyorum çünkü kaçıyor benden. Günde kaç kez kucağımda inanın bilmiyorum. Ayrıca ev işlerimi hep kendim yapıyorum. Oyuzden bunlarla olacak şey değil bende yaşadım kimyasal gebelik 5 haftalıkken düştü. Geleceği varsa gelir,nasipte yoksa her türlü gelmez üzmeyin kendinizi
Çok doğru söylemişsiniz.. doktorum da bunları söyledi zaten.. vardır bir hayır elbet.. size de sağlıklı doğumlar evladınıza da sağlıklı uzun ömürler diliyorum..

İnsan böyle bir şeye ders olsun der mi?

Nasıl bir vicdaniniz var.

Bebeğini kaybetmiş zaten üzgün ders olsun ne ya.
Tövbe estağfirullah.
Çok teşekkür ederim.. hepiniz yanımda oldunuz.. ruh halimi anlayıp hassasiyet gösterdiğiniz için size ve canım zeytinime ayrıca teşekkür ediyorum.. konumu kapatmak için girmiştim yeni yorumlar gelmiş.. herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.. Allah hiç birimizi ne yanındaki ne de karnındaki evladıyla sınamasın inşallah.. Mune Mune konumu kapatmak istiyorum izninizle..

Back
X