Acil bakar mısınız 😔

Hedrkrlssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
276
88
48
Kızlar meraba. Daha önce de konu açmıştım. 23 kasım son adet tarihim. 5 aralık ilişkim oldu 3 defa içe boşalma oldu. 6 aralık da ella ertesi gün hapı kullandım. 10 aralık yine ilişkim oldu 2 defa içe boşalma oldu ama birşey kullanmadım. Şimdi adetim geçti hiç adet belirtim de yok. Beyaz akıntı varsonradan sarı oluyo bide göğüslerimde hassasiyet o kadar.. Neden olabilir sizce hamile kalmış olabilir miyim

tabıkı kalmıs olabılısın. adetten 12 gun sonra korundun pekı ondan dolayı kalmazsın engeller dıyelım o hap....10 u 17. gun yanı 17. gunde yumurtlamadıgına emınsen sorun yok. ovulasyon takıp etmıs mıydın?? yumurtladıgın tarıhı bılıyomusun o yuzden mı 5 ınde korunup 10 unda bıraktın.??hıc belırtı olmadan da hamıle kalınabılır gecıkmeyle anlarsın. tum belırtılerı yasayıp adet olabılırsın belırtıler cok kesın olmaz . adet gecıkmesı bıle baska sebebten olabılıyoken hele. son ılıskı ustunden gecmıs 15 gun. test yapsan cıkar emın olun. rabbım hayırlısını versın

Hayır yumurtlama tarihini bilmiyorum ortalama ilişki yaşadığım gün denk gelmiş oluyo takvime göre sonradan fark ettim. Normal test yapsam çıkar yani dimi. Birde ilk idrarla yapmasam akşam falan yapsam da sonuç çıkar mı

ilk idrarla test yap

gunun gectıgınden aksam yaptıgında sılık de olsa cıkar.

Şimdi de psikolojik galiba midem bulanıyor
ben hamılelık ısteyen bırıyım. acaıp yanı. adetıme bı kac gun kaldı . mıdem bulanır. basım agrır. akıntım olur. kasık batması olur o kadar belırtı yasıyorum ki cunku bunu arıyorum bunu beklıyorum bı cocuk eksık ben herseyı ayarlamısım zaten. sen sımdı hamılelık stresıyle bıraz daha ertelıyosun ondan da gecıkıyo. yarın test yapınca anlasılır. stresın son bulur ınsallah

ben İnan hamilelik ile kafayı bozdum her ay Hamile kalayım diye ne gerekiyorsa yapıyorum ama kalamiyorum sonrada haberlerde falan görüyorum millet doğurup çöpe atıyor ben bu kadar isterken olmuyor tabi Rabbimin taktırı o ne zaman isterse o zaman olur

Inşallah ya sende inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek sahibi olursun canımm

Inşallah ya sende inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek sahibi olursun canımm
Allah razı olsun. ınsallah hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlarımız olur cok uzuluyordum ama verdiğinde hayır aldıgında da hayır ama vermediğinde bin hayır vardır . dedım hep. ve ben elımden gelenı yaparım taktır allahın tabıkı

Ne kadar güzel söyledin hayırlı zaman.. konularımda gördün mü bilmiyorum ama çok zor durumdayım

inanin ben çok istiyorum birde çevre baskısı benden sonra evlenenlerin hepsi hamile ama ben kalamıyorum bu beni çok yoprattı belkide bilemiyorum ama duygular çok karışık onu biliyorum

zorluk olsa da ımkansız dıye bısey yok bunu hıc unutma. gormedım konularını ama rabbım ol dedıgınde senın sorunların ısteyıp ıstememen hıc farketmıyo. 55 ınde menopoza grerken kocasından dolayı cocugu olmayan bı akrabam rabbımın mucızesı mı desem ne desem hamıle kaldı kadın... bı arkadasım tek tup az yumurtayla tup bebek calısmasında sona geldı 8 yıl .. parasal da sıkıntıya gırdıler halıyle. ama kendılıgınden hamıle kaldı evlılıklerının 11. yılında.. sadece allaha guven . dualarını kabul olsun ınsallah

Ne kadar iç ferahlatıcı konuşuyorsunuz çok teşekkürler bu yazıyı okuyanlarda eminim aynı şeyleri hissedecekler

inanin ben çok istiyorum birde çevre baskısı benden sonra evlenenlerin hepsi hamile ama ben kalamıyorum bu beni çok yoprattı belkide bilemiyorum ama duygular çok karışık onu biliyorum
baska bısıyle sınansaydım dıyor dımı ınsan. cok ıyı anlıyorum. herkesın cocugunu 1 2 3 4 sıra sıra dızerken karsıdan bakmak cok acı dıyorum.. sonra ben benım ıcın guzel olanı ne bılcem yarın a cıkacagımın garantısı yokken neyın stemı bu burcın dıyorum. o yuzden sabretmek en mantıklısı rabbım dualarını boş cevırmesın ınsallah

Yok ben çok konu paylaşmadım elde tutulur bir şeyim yok ki paylaşayım sadece insanların paylaşımlarını okuyorum o kadar canım Allah a sonsuz güveniyorum bakalım ne zaman kısmet olursa o zaman olur olmadı aşılama deneyecez mecbur
Biliyorum biz birbirimi çok iyi anlarız ben gerçekten Allah sonuz inaniyorum olur tabi bunu da biliyorum ama biz insanlar He deyince ol istiyoruz halıyle olmuyor bizim her zaman istediğimiz olmuyor maalesef beni bu sorudan nefret ediyorum senin çocuğun olmuyor mu dediklerinde alıp kafalarını duvara durasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…