Uc yildir istiyorum olmadi normal tup yaptim olmadi bitmis durumdayim yaTest yapın.
Ya ne duruyorsun al bır test yap cabuk uc yıldır olmamıstır belkı sımdı hamılesın .Ben senın yerın de olsam kosa kosa gıderdım sonuc olumlu yada olumsuz olsun .Uc yildir istiyorum olmadi normal tup yaptim olmadi bitmis durumdayim ya
Bu gecede dayanayim sabah yapacam insalllah olur sizin var miYa ne duruyorsun al bır test yap cabuk uc yıldır olmamıstır belkı sımdı hamılesın .Ben senın yerın de olsam kosa kosa gıderdım sonuc olumlu yada olumsuz olsun .
Yok evlenemedım ki olsun keske olsaydı benım de .Nöbetçi aczane arasana ben senın yerın de olsam gıderdım o kadar cok sevıyorum ki çocukları senın yerıne kendımı koyuyorum dayanamazdım sonuc olumlu olacak sa da olumsuz olacaksa da .Bu gecede dayanayim sabah yapacam insalllah olur sizin var mi
İnşallah hamilesındır buraya yaz olur mu senın kadar cok sevınırım olursa eger.Bu gecede dayanayim sabah yapacam insalllah olur sizin var mi
Test yap ben su an tüp bebej tedavisindeyim. Yapmaz lekelenme ve sonrasında negatif olursa regl olursun bi kac ay geçtikten sonra lekelenme olmaz.Iyi aksamlar bayanlar ben temmuzda tup bebek yaptim tutmadi simdi yine gidecem adet olmayi bekliyordum dunden beri pembe bi damla bugun ise iki uc damla kan gibi geldi durdu. Acaba hamilelik var mi doktora gideyim mi testte yapmadim yorulmusum cunku lutfen bilgisi olan yazssin
Insalllah canm olur ama bebek istemenin cok zor sinav oldugunu biliyorum tabi soylerim rabbim size hayirli es nasip etsinYok evlenemedım ki olsun keske olsaydı benım de .Nöbetçi aczane arasana ben senın yerın de olsam gıderdım o kadar cok sevıyorum ki çocukları senın yerıne kendımı koyuyorum dayanamazdım sonuc olumlu olacak sa da olumsuz olacaksa da .
Sabah yapacam canm senide insallah tutarTest yap ben su an tüp bebej tedavisindeyim. Yapmaz lekelenme ve sonrasında negatif olursa regl olursun bi kac ay geçtikten sonra lekelenme olmaz.
Tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan cok fazla, test al yap. Ama hassas test al.
Haklisiniz keske biri yanimda olsa cesaretim yok tek yapmayaYapın kurtulun testi en azından bilirsiniz. Burada birisi ben öyle hamile kaldım yazsa daha çok ümitlenmez misiniz? Sonra negatif çıksa daha çok üzülürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?