Eğer biraz daha devam ederse eşimi arayıo çağıracağım. Daha önce de ciddi bişey değil dediler.Bence bisekilde hastaneye gitmeye calisin yada doktorun numarasi falan yokmu arayip sorsaniz.kanamanin hicbi türü iyi deil maalesef.
Aradım ulaşılamıyordoktorunuzun cep telefonu yok mu?
hemen arayın bence
hatta aramalıydınız....
Ağrım olursa doktorum acil gelmemi söyledi şuan ağrım yok ama kanamam var eşim devam ederse gelicek. Is yerinde gece çalışıyorBen bir kez düsük yaptim 15 gün kanamam sürdü belki daha fazla
Kanama dediysem koyu kahverengi leke
Agri olmadı ilk bir hafta sonra agrilar basladi bende
Bilmiyorum sizin durumunuz ne
Simdi kiminle gideceksiniz hastaneye
Sakin olmaya çalış.stres yapma hastaneye de gitsen yapabilecekleri bişey yok
Ama istersen yine de git muane ol rahatlarsin
Allah acil sifalar versin
Aradım ulaşılamıyor
Bu saatte dr a tlf ulasamazsiniz benceAradım ulaşılamıyor
Bak tecrübeli yazmışKanama alanın var mıydı son kontrolde?
Bir de Progestan kullanmaya devam ediyor musun şuan ona rağmen mi kanama var ?Kanama leke gibi ve açık renk mi ?
Çok yogun ve koyu degilse korkma bacakları dik yat agır iş yapma ayağa çok kalkma wc harici eşin gelince de kontrole mutlaka gidin.
Aradım ulaşılamıyor
Bu saatte dr a tlf ulasamazsiniz bence
Kötü hissediyorsaniz hastaneye gidin en iyisi
Cok haklisiniztamam herkesin özel hayatı var ama
bence kadın doğum uzmanı, kalp cerrahı gibi doktorların telefonları açık olmalı saat bu saat de olsa
erken doğum olur, düşük olur insan doktoruna ulaşabilmeli
benim doktorum tatile gideceği zaman bile o anki hamile hastalarını bir doktor arkadaşına emanet ederek gider
Evet progestan kullanıyorum ona rağmen var 200 mg günde 2 seferKanama alanın var mıydı son kontrolde?
Bir de Progestan kullanmaya devam ediyor musun şuan ona rağmen mi kanama var ?Kanama leke gibi ve açık renk mi ?
Çok yogun ve koyu degilse korkma bacakları dik yat agır iş yapma ayağa çok kalkma wc harici eşin gelince de kontrole mutlaka gidin.
Eşimi aradım şuan da çalışıyor. Gel dersen gelirim dedi sağ olsun. Ama ben ne yapacaģımı bilmiyorum elim ayağım tutmuyor zaten. Korkuyorum ağrım olmadan sorun olur mu diye merak ediyorum çünkü hiç ağrım yok.peki eşini neden aramıyorsun ki?
yani daha önce önemsiz demiş olabilirler, bu da önemsiz olabilir belki
ama yine de ara çağır, hastaneye gidin
şu anda işte mi? arkadaşlarıyla mı? nerede olursa olsun, senin durumundan daha önemli değil ki
Malesef göstermiyorlar. Daha önce hiç gece aramadım ama şuan devlet hastaneleri mi bakarCok haklisiniz
Ne guzel ben hic oyle bi dr a denk gelmedim
Olmasi gereken o belkide ama iste ayni hassasiyeti her dr gösteremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?