Acil bakar mısınız?

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
133
Öncelikle herkese hayırlı geceler dilerim. Konunun yeri burası değil ama en çok buraya bakılıyor en azından yaşıyanlar ya da bilgisi olanlar görüp birşeyler yazarsa çok mutlu olurum.

11 hafta 4 günlük hamileyim. 2 hafta önce sabah kanamam olmuştu sonrada leke leke gelmeye başladı. Doktorum 3 adet gün aşırı iğne ve hap vermişti. Bir daha ki kontrolum ayın 28 inde daha çok var.

Az önce tekrar kanamam başladı çok koyu bi renk de gelmiyor ve çok aşırı değil ama geçeb haftaya göre daha yoğun geliyor. Belim hariç hiçbir ağrım yok.

Suan eşimde yok tek basımayım acaba ağrısız düsük olur mu?
Bilen var mı yoksa hastaneye hemen gitmeli miyim? Nolur bile yaşayan duyan herkes bişeyler söylesin.

Bence bisekilde hastaneye gitmeye calisin yada doktorun numarasi falan yokmu arayip sorsaniz.kanamanin hicbi türü iyi deil maalesef.

Bence bisekilde hastaneye gitmeye calisin yada doktorun numarasi falan yokmu arayip sorsaniz.kanamanin hicbi türü iyi deil maalesef.
Eğer biraz daha devam ederse eşimi arayıo çağıracağım. Daha önce de ciddi bişey değil dediler.
En iyisi şuan doktorumu arama teşekkür ederim

doktorunuzun cep telefonu yok mu?
hemen arayın bence
hatta aramalıydınız....

Ben bir kez düsük yaptim 15 gün kanamam sürdü belki daha fazla
Kanama dediysem koyu kahverengi leke
Agri olmadı ilk bir hafta sonra agrilar basladi bende
Bilmiyorum sizin durumunuz ne
Simdi kiminle gideceksiniz hastaneye

Sakin olmaya çalış.stres yapma hastaneye de gitsen yapabilecekleri bişey yok

Ama istersen yine de git muane ol rahatlarsin
Allah acil sifalar versin

hemen doktor veya hastane, kan acik renkse taze kan demek

Ağrım olursa doktorum acil gelmemi söyledi şuan ağrım yok ama kanamam var eşim devam ederse gelicek. Is yerinde gece çalışıyor

Kanama alanın var mıydı son kontrolde?
Bir de Progestan kullanmaya devam ediyor musun şuan ona rağmen mi kanama var ?Kanama leke gibi ve açık renk mi ?

Çok yogun ve koyu degilse korkma bacakları dik yat agır iş yapma ayağa çok kalkma wc harici eşin gelince de kontrole mutlaka gidin.

Aradım ulaşılamıyor

peki eşini neden aramıyorsun ki?
yani daha önce önemsiz demiş olabilirler, bu da önemsiz olabilir belki
ama yine de ara çağır, hastaneye gidin
şu anda işte mi? arkadaşlarıyla mı? nerede olursa olsun, senin durumundan daha önemli değil ki

Tabi ki git

Kan değerlerini bile bilmeden nasıl yorum bekliyorsun?

Ama şu saatte araştırma üni hastanesine gidebilirsin

Geçmiş olsun canım umarım sorun yoktur. Kanaman yoğun mu birde progestan kullandıgın halde mi geliyor

Bak tecrübeli yazmış
Ona sorabilirsin

Aradım ulaşılamıyor

Bu saatte dr a tlf ulasamazsiniz bence

Kötü hissediyorsaniz hastaneye gidin en iyisi

tamam herkesin özel hayatı var ama
bence kadın doğum uzmanı, kalp cerrahı gibi doktorların telefonları açık olmalı saat bu saat de olsa
erken doğum olur, düşük olur insan doktoruna ulaşabilmeli
benim doktorum tatile gideceği zaman bile o anki hamile hastalarını bir doktor arkadaşına emanet ederek gider

Cok haklisiniz
Ne guzel ben hic oyle bi dr a denk gelmedim
Olmasi gereken o belkide ama iste ayni hassasiyeti her dr gösteremiyor

Evet progestan kullanıyorum ona rağmen var 200 mg günde 2 sefer

Eşimi aradım şuan da çalışıyor. Gel dersen gelirim dedi sağ olsun. Ama ben ne yapacaģımı bilmiyorum elim ayağım tutmuyor zaten. Korkuyorum ağrım olmadan sorun olur mu diye merak ediyorum çünkü hiç ağrım yok.

Üstünüze bir bataniye alip uzanin. Esiniz gelene kadar
ek : hastaneye gidene kadar yani. Bence bir doktora danismalisiniz zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…