ACİL BAKAR MISINIZ

Biriiiqqqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
5
0
1
20 yaşındayım, bakireyim. Cinsel ilişkiye girmedim. Vajinal duş alıyorum ve bayağı bayağı su içeri giriyor. Hissediyorum bunu. Bu normal mi, yoksa bekaretim bozulmuş olabilir mi. Yardım edin lütfen 😞

20 yaşındayım, bakireyim. Cinsel ilişkiye girmedim. Vajinal duş alıyorum ve bayağı bayağı su içeri giriyor. Hissediyorum bunu. Bu normal mi, yoksa bekaretim bozulmuş olabilir mi. Yardım edin lütfen 😞
Geniş olabilir belki 🤔

Normal, adet kanının çıktığı yerden doğal olarak su da girer ama doktorlar vajinal duşu uygun bulmuyor, yapmasanız daha iyi olur

Bakireyim hâlâ yani, dimi. Bayağı su girince kaşıntı falan da oldu. Onu geçtim bayağı su battı. Normal bu?
İçeri vajinanın alışık olmadığı bir sıvı giriyor, büyük ihtimalle de basınçlı giriyor acıması normal, yapmayın. Mantar gibi durumlar dışında vajinal duş yapılmaz. O kendini temizler sizin çabanıza gerek yok. Bademciğinizi yemizlemek için özel bir şey yapmıyorsanız vajina için de yapmamalısınız.

Back
X