- 14 Temmuz 2021
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi Biriiiqqqq
20 yaşındayım, bakireyim. Cinsel ilişkiye girmedim. Vajinal duş alıyorum ve bayağı bayağı su içeri giriyor. Hissediyorum bunu. Bu normal mi, yoksa bekaretim bozulmuş olabilir mi. Yardım edin lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geniş olabilir belki20 yaşındayım, bakireyim. Cinsel ilişkiye girmedim. Vajinal duş alıyorum ve bayağı bayağı su içeri giriyor. Hissediyorum bunu. Bu normal mi, yoksa bekaretim bozulmuş olabilir mi. Yardım edin lütfen![]()
Neden aldığınızı sorabilir miyim sakıncası yoksa20 yaşındayım, bakireyim. Cinsel ilişkiye girmedim. Vajinal duş alıyorum ve bayağı bayağı su içeri giriyor. Hissediyorum bunu. Bu normal mi, yoksa bekaretim bozulmuş olabilir mi. Yardım edin lütfen![]()
Normal, adet kanının çıktığı yerden doğal olarak su da girer ama doktorlar vajinal duşu uygun bulmuyor, yapmasanız daha iyi olur20 yaşındayım, bakireyim. Cinsel ilişkiye girmedim. Vajinal duş alıyorum ve bayağı bayağı su içeri giriyor. Hissediyorum bunu. Bu normal mi, yoksa bekaretim bozulmuş olabilir mi. Yardım edin lütfen![]()
Bakireyim hâlâ yani, dimi. Bayağı su girince kaşıntı falan da oldu. Onu geçtim bayağı su battı. Normal bu?Normal, adet kanının çıktığı yerden doğal olarak su da girer ama doktorlar vajinal duşu uygun bulmuyor, yapmasanız daha iyi olur
İçeri vajinanın alışık olmadığı bir sıvı giriyor, büyük ihtimalle de basınçlı giriyor acıması normal, yapmayın. Mantar gibi durumlar dışında vajinal duş yapılmaz. O kendini temizler sizin çabanıza gerek yok. Bademciğinizi yemizlemek için özel bir şey yapmıyorsanız vajina için de yapmamalısınız.Bakireyim hâlâ yani, dimi. Bayağı su girince kaşıntı falan da oldu. Onu geçtim bayağı su battı. Normal bu?
İçeri bir nesne sokmadıysanız bakiresinizdir, bu konuda endile etmeyinBakireyim hâlâ yani, dimi. Bayağı su girince kaşıntı falan da oldu. Onu geçtim bayağı su battı. Normal bu?
İçeri bir nesne sokmadıysanız bakiresinizdir, bu konuda endile etmeyin
Çok teşekkür ederimİçeri bir nesne sokmadıysanız bakiresinizdir, bu konuda endile etmeyin
Bozulmamıştır suyla olcak iş değil.Peki o vajinanın içine giren suyu hissetmem hatta suyun batması? Bekaretim bozulmamıştır değil mi