• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Yolgeçen hanı mı burası? Nasıl bir şirket ki eşi etrafı kolaçan etsin diye çalıştığı ortama girebiliyor?
Ya kusura bakmayın ama buradaki cevaplarınızı sayfalar boyunca okuduk ve bana birlikte yaşaması çok zor bir insan izlenimi verdiniz.
Ayrıca eşinizin panik atağı da kurmacaydı.
Evet yol geçen hanı. Siz yaşamayın benimle çözelim 😂😂😂

Demek ki o da unutmamış konuyu. Belki tanışınca kadının mizacını anlayıp eşinizin hatası olmadığını görecek ya da bişey farkedip daha çok üstüne düşeceksiniz. Gidin eğer oraya gitmeniz uygunsa. İçiniz rahat etsin
Evet evet gitmem uygun. Uygun olmasa zaten eşim böyle bir şey söylemezdi. Ben de tam söylediğiniz şekilde düşünüyorum. Bildiririm☺

canımı sokakta bulmadım ben
Ne güzel. Ben de yaşa demedim zaten yaşama dedim. Sizin gibi bir insanla asıl ben aynı ortamda 5 sn nefes bile almam ayrıca. Okuduğunu anlasan da keşke, aklınız fikriniz nerden laf soksam kısmında olduğu için anlamak için çaba göstermemişsiniz.

Evet gidicem sen miydin yoksa o kişi ya o kadar takıldın?
Böyle diyince laf mı soktun sanıyorsun? Yada of amma laf koydum mu diyorsun? Hayır ergen gibi duruyor bu yok sen misin falan atarların. Gerçi baştan sona olgunluktan uzaksınız karı koca.
Ben kocamın işyerine kıskandığım kadını görmeye gitmem. Bana çok düşük bir hareket gibi gelir.
Komik durumlar bunlar. Gittin gördün kadını, kadın aman allahım büyük aşk bir daha rahatsız etmeyeyim diyecek falan herhalde size göre.

Böyle diyince laf mı soktun sanıyorsun? Yaş of amma laf koydum mu diyorsun? Hayır ergen gibi duruyor bu yok sen misin falan atarların. Gerçi baştan sona olgunluktan uzaksınız karı koca.
Ben kocamın işyerine kıskandığım kadını görmeye gitmem. Bana çok düşük bir hareket gibi gelir.
Komik durumlar bunlar. Gittin gördün kadını, kadın anan allahım büyük aşk bir daha rahatsız etmeyeyim diyecek falan herhalde size göre.
Hayır amma laf koydum demiyorum sadece. Zıplayarak sevinç dansları yapıyorum. Tamam sen gitme banane? Ben gideyim mi diye sordum mu? Neden bilirkişi olduğunu düşünüyorsun?
Ayrıca gitme sebebim kadına boy göstermek değil de işte algıları açık olanlar anladı ancak. Kadınla tanışıp içimin rahat etmesi.

Ne güzel. Ben de yaşa demedim zaten yaşama dedim. Sizin gibi bir insanla asıl ben aynı ortamda 5 sn nefes bile almam ayrıca. Okuduğunu anlasan da keşke, aklınız fikriniz nerden laf soksam kısmında olduğu için anlamak için çaba göstermemişsiniz.

fakrında mısınız bu başlığı açtığınızdan beri sizin istediğiniz istikamette cevap vermeyen ve size ters gelen ama neticesinde kendi fikrini beyan etmiş olan herkese ama herkese ters cevaplar verdiniz ve hatta saldırdınız. ben size laf sokmadım. açık ve seçik şekilde fikrimi beyan ettim. bana saldırmayı tercih ettiniz. muhtemelen kırılgan egonuza iyi geliyor bu. ama evliliğinizle ilgili kafanızda oluşan soru işaretlerin cevabı da bu.

fakrında mısınız bu başlığı açtığınızdan beri sizin istediğiniz istikamette cevap vermeyen ve size ters gelen ama neticesinde kendi fikrini beyan etmiş olan herkese ama herkese ters cevaplar verdiniz ve hatta saldırdınız. ben size laf sokmadım. açık ve seçik şekilde fikrimi beyan ettim. bana saldırmayı tercih ettiniz. muhtemelen kırılgan egonuza iyi geliyor bu. ama evliliğinizle ilgili kafanızda oluşan soru işaretlerin cevabı da bu.
Saldırdım mı? Tamam. 😂

Hayır amma laf koydum demiyorum sadece. Zıplayarak sevinç dansları yapıyorum. Tamam sen gitme banane? Ben gideyim mi diye sordum mu? Neden bilirkişi olduğunu düşünüyorsun?
Ayrıca gitme sebebim kadına boy göstermek değil de işte algıları açık olanlar anladı ancak. Kadınla tanışıp içimin rahat etmesi.
Neden? Belki ya karım aşırı kıskanç seni kıskandı gelsin görsün dedi. Kadın ona göre davranacak. Aman karım duymasın diye inkar eden saklayan kadın da dolu. Adamın gel gör demesiyle emin olacaksanız zaten söylediğinden de emin olabilirsiniz. Amacınız boy göstermek. Birbirimizi yada kendinizi kandırmayın.
Zira adamın niyeti bozulduysa çok rahat ört bas da eder.

Neden? Belki ya karım aşırı kıskanç seni kıskandı gelsin görsün dedi. Kadın ona göre davranacak. Aman karım duymasın diye inkar eden saklayan kadın da dolu. Adamın gel gör demesiyle emin olacaksanız zaten söylediğinden de emin olabilirsiniz. Amacınız boy göstermek. Birbirimizi yada kendinizi kandırmayın.
Zira adamın niyeti bozulduysa çok rahat ört bas da eder.
Kendimi neden kandırayım aptal mıyım ben? Kendimi kandıracak olsam bu rezil davranışımı cem'i cümleye göstermek için neden konu açayım ayrıca?

Şu an yazdıklarınız mantıklı gelse de sizin niyetiniz temiz değil konunun başından beri yazdığınız iğneleyici sözler bu düşüncemi destekliyor. Yazdıklarınızı dikkate alacağım fakat sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Kalp kırmadan, iyi forumlar.

Buranın kış şartları ağır, kışın genelde yollar kapalı olur. Yolların kapalı olmadığı dönemde eşimin en yoğun işlerinin olduğu zaman ve mesai saati bitse de bulunduğu yeri terk etmesi yasak. Anca iki ayda bir ihtiyaç için izin alabiliyor. Haftasonu köyden dolmuş sabah 5 te çıkar, öğlen 1 de gelir bu yüzden sosyalleşmek için horozları tercih etmediğimden tek başıma da gidemem. Okul çıkışımda ilçeye ya da il merkezine dolmuş yok. Aracımız var ama yollar berbat, sadece okula gidip gelmek için kullanabiliyorum.

Eşimin çarşıya çıkması iş kıyafetleriyle çıkması işi dolayısıyla yasak ve bensiz gittiğinde de evrak işlerini halledebilmek için gider.

Yok yok gaza getirin valla. İşte o konuda eşiöin çok üstüne gidersem bir şey varsa da saklar diye düşünüyorum. Dün zaten tam gün çalıştı, bugün evde ama telefonuna bakmadım. O yüzden sessizim yoksa cingar çıkacak da 😂

Yolgeçen hanı mı burası? Nasıl bir şirket ki eşi etrafı kolaçan etsin diye çalıştığı ortama girebiliyor?
Ya kusura bakmayın ama buradaki cevaplarınızı sayfalar boyunca okuduk ve bana birlikte yaşaması çok zor bir insan izlenimi verdiniz.
Ayrıca eşinizin panik atağı da kurmacaydı.
Konu sahibi de eşi de kamu personeli. Kocasının üniformasıyla iş dışı saatlerde dışarı çıkması yasak ve nöbetli çalışma sistemi mevcut. Bu durumda ya asker ya da polis herhalde adam.

Kocanın seni o kadınla tanıştırmak istemesi danışıklı dövüş gibi geldi bana

Kocanın seni o kadınla tanıştırmak istemesi danışıklı dövüş gibi geldi bana
Ben çok temiz düşünmüştüm ama böyle söylenince üstüne düşünmeye başladım gerçekten de olabilir.
Ama şimdi gitmesem bu sefer de hem tanışmıyorsun, hem laf ediyorsun deme ihtimali olmaz mı bilemedim ya

Ben çok temiz düşünmüştüm ama böyle söylenince üstüne düşünmeye başladım gerçekten de olabilir.
Ama şimdi gitmesem bu sefer de hem tanışmıyorsun, hem laf ediyorsun deme ihtimali olmaz mı bilemedim ya
Yani bende kararsız kaldım ama sanırım gitmezdim ve bunu sanki istiyomuşum da bazı sebeplerden gidemezmiş gibi yapardım

Bir şey yapacak olan adam her türlü yapar, gidip tanışınca ne olacak ki? Ben gitmezdim.

Ben sizin yerinizde olsaydım eşimin yanında o birime gitmezdim

Eşim kendinden ve o kadından şüphelendiğim (?) halde evliliğe devam ediyor oluşumu kanıksamamalı.
Eşimin gözünde ya paranoyak ya da aşırı kıskanç pozisyonuna girmem.
Varsayalım ki şüpheleniyorsam bile eşimle birlikte eşime karşı dedektifçilik oynayacak değilim.
Eşiniz de al işte normalim bu havasında olacak değil, siz varken kasacak kendini.
Ee ne elde ettiniz saydığım iki pozisyon dışında?

Eğer eşimden yana rahatsam kadını görsem ne kadın beni görse ne?
Eşime kadına görünmek gibi bir derdimin olduğu izlenimini ölsem verdirtmem.
Kadın abartılı tavırlarla gelse de hiç gelmese de her türlü şüphe tohumu ekecek içinize kadının tavırları.
Duygusal durumumu birinin hareketlerinin belirlemesine izin vermem.

Bence yapmanız gereken şey askıda kalan o konuşmayı tamamlayıp bitirmek.
Çünkü bu kez de eşiniz herhangi bir tavrınızda gördün işte daha ne yapayım da diyebilir.
Askıda kalan konuşmayı böyle bitirmesi içinizi rahatlatmayacak ki eğer gerçekten paranoyak ve kıslanç değilseniz.

Öte yandan 5 senelik evlilikte ikiniz de nasıl bu kadar uç noktalarda tepkiler vermişsiniz, şaşırdım ben de.
Bütün yorumlar ve bakış açıları da kendince haklı.
Eğer eşiniz normal biriyse cidden bunalmış olabilir.
Eğer eşiniz flörtöz biriyse neden alttan alasınız?
Buna karar vermelisiniz.
Eşiniz ve siz nasıl birisiniz?
Siz çok kıskançsınız ve eşiniz bunaldı, siz çok paranoyaksınız ve eşiniz sıkıldı, eş çok flörtöz ve siz içten içe farkındasınız, eş çok manipülatif ve siz bunaldınız.
Zaten zor zamanlardan geçiyorsunuz vs.
Ne yani, hangisi?
Yerinizi ve eşinizin yerini belirleyin.
İlişkide olan sizsiniz.

Bence Asıl çıngar eşiniz kızıp sizi eve döndürdüğünde çıkmalıydı.
Aşırı kıskanç değilseniz bile eşiniz dümdüz aşırı kıskanç yaftası yapıştırmış, ne gerek var?
Ama aşırı kıskançsanız da törpülemelisiniz.
Bunu biz bilemeyiz ama siz bilirsiniz.
Ayrıca gül gibi kadınlarsınız bırakın eşiniz sizi yere göğe koyamasın.

Back
X