• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Açıkçası marketteki çalışan kıza takılmamak gerek tamam ama diğer kadının mesajında ben sanırım baya büyük kavga ederdim, yani kimki benim kocama o saatte yazacak kadar samimi davranıyor. Örneğin bilmiyor mi adamın bi eşi var o saatte görür rahatsız olur. İnan kadınlar gayet de her şeyin farkında , bilerek yapıyorlar. O yüzden en güzeli eşinin ona bi sınır koyması. Örneğin diğersi gün , mesajına geri dönüş yapamadım eşimle film izliyorduk diye seni vurgulaması , herkes alması gereken mesajı en kibar dille de alıyor almak isteyince emin ol. Bu konuda haklısın hiç geri adım atma. Bir daha da olmasın böyle bi şey. Evli barklı adama mesaj atıyorlar rahat rahat , oh valla. Yazarken kendi kocama yazılmış gibi sinir olup yazdım , gaza getirmiyim de seni 🤣
Yok yok gaza getirin valla. İşte o konuda eşiöin çok üstüne gidersem bir şey varsa da saklar diye düşünüyorum. Dün zaten tam gün çalıştı, bugün evde ama telefonuna bakmadım. O yüzden sessizim yoksa cingar çıkacak da 😂

Esiniz millete yüz veren biri is yerinden gelen mesajda bunu gösteriyor. Bana hic cirillacim bilmem ne meaajlari gelmiyor ya da eşime kimse sacma sapan saatlerde X cigim sen beni dinlersin tarzi sacma sapan gereksiz isle ilgili olmayan mesajlar geldigini görmedim.
Kimse yüz bulmadan kimseye boyle yaklaşmaz tarzi gevşek kadin ve erkekler de var evet ama onlara da yüz vermedin mi yapmiyorlar.

Kadına da demedim, eşimin de ağzına etmedim, kendim iki dakika ZIRILDAYIP rahatlayacaktım anlıyor musunuz, aloooo? Sesim geliyor mu?
İşte siz çocuk değilsiniz kenarda ağlayınca insanlar sizden yetişkin davranışları bekliyor. Mesela kendini ifade etmek gibi

Esiniz millete yüz veren biri is yerinden gelen mesajda bunu gösteriyor. Bana hic cirillacim bilmem ne meaajlari gelmiyor ya da eşime kimse sacma sapan saatlerde X cigim sen beni dinlersin tarzi sacma sapan gereksiz isle ilgili olmayan mesajlar geldigini görmedim.
Kimse yüz bulmadan kimseye boyle yaklaşmaz tarzi gevşek kadin ve erkekler de var evet ama onlara da yüz vermedin mi yapmiyorlar.
Evet ben de buna takıldım yüz verdiğini düşünüyorum çünkü aynı şekilde bana da kimse bu tip mesajlar atmaz, atamaz. Bunun da lincini yedim yarın bir gün kocam aldatsa hiç mi anlamadın derler falan 😂

Ben seni şöyle anlıyorum bende böyleyim mesela konusmaya calisiyor sinirleniyorsun çat ağlıyosun bende böyleyim maalesef bılmıyprum ben ıkısınde de senı haklı buldum. Ama resmen sucluluk pskolojıyle show yapmiş ondan eminim
Bunun da lincini yedik bacım. Yapay insanlar türedi herhalde duygusuz, ot gibi.

Evet ben de buna takıldım yüz verdiğini düşünüyorum çünkü aynı şekilde bana da kimse bu tip mesajlar atmaz, atamaz. Bunun da lincini yedim yarın bir gün kocam aldatsa hiç mi anlamadın derler falan 😂

Mevzu aldatmakta degil bazi insanlar bu tarz minik flortleri severler yani disardan bakildiginda zararsiz gorulecek seylerdir yani gidip gercek bir icraat yapmayabilir ama ona buna yüz verirler.
Acikcasi aldatilmaktan ben de korkmuyorum ama ona buna gevşekleşen adamin karisi olmayi istemem.
Ben sevmiyorum ona buna yvşayan insanlari. Tercih meselesi.

Mevzu aldatmakta degil bazi insanlar bu tarz minik flortleri severler yani disardan bakildiginda zararsiz gorulecek seylerdir yani gidip gercek bir icraat yapmayabilir ama ona buna yüz verirler.
Acikcasi aldatilmaktan ben de korkmuyorum ama ona buna gevşekleşen adamin karisi olmayi istemem.
Ben sevmiyorum ona buna yvşayan insanlari. Tercih meselesi.
Bugüne kadar hiç görmedim böyle biri değildi, bu huyu değil yani

Back
X