Acil bakar mısınız?

Hayirli olsun canim

Allah razı olsun regle bir gün var aşırı bel ağrısı olunca dayanamadım test aldım yaptım
Kan verip hcg değerine 2 günde bir aynı yerde aynı saatte baktirmanı öneririm 2 günde bir en az %70 artması lazım... 2 bin 3 bin gibi de kadın doğuma gidip ultrasonda keseyi görebilirsin.

Rica ederim Sağlıklı ilerlemesi için dua edeceğim, sen de bizi bilgilendir lütfen
Bundan önce iki düşüğüm var Y rahim tanısı konuldu Ekim de histeroskopi oldum duaya o kadar çok ihtiyacım var ki Allah razı olsun Allah gönlünün muradını versin

Bundan önce iki düşüğüm var Y rahim tanısı konuldu Ekim de histeroskopi oldum duaya o kadar çok ihtiyacım var ki Allah razı olsun Allah gönlünün muradını versin
Benimde iki düşügüm var biri kürtajlı ( Sanırım bu konuda sizi en iyi anlayanlardan biri olabilirim.

Çok zor çok Rabbim Bi daha yaşatmasn hsg çekildin mi
Detaylı genetik test bile yapıldı bana... Çok şükür hamile kaldım Bebekte gayet sağlıklı ilerliyor şimdilik ama sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum 2 kere (biri kürtajlı) olunca ister istemez korkuyla yaşıyorum.

Ben de hepsini yaptırdım sadece rahim şekil farklılığı çıktı. Çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin bize

Eklentiler

• Screenshot_20220111_110558.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 24
Canm baktın mı dünkü değer bu reglden Bi gün önce yaptırdm
Baya yüksek maşallah tü tüü tüü 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyo bu kanı verdikten 6 gün sonra keseyi en kötü ihtimalle görebilirsin. İstersen o gün için kadın doğuma randevu al Keseden sonrası zaten kalp atışını bekleyeceksin...

İnşallah teşekkür ederim canım seninki kaç çıkmıştı

Kan verip hcg değerine 2 günde bir aynı yerde aynı saatte baktirmanı öneririm 2 günde bir en az %70 artması lazım... 2 bin 3 bin gibi de kadın doğuma gidip ultrasonda keseyi görebilirsin.
İlk değerim 970 3 gün sonra 1120 sağlıksız gebelik yaşıyorum yine galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…