Acil bakar mısınız

Beritan900

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
115
23
13
Ben size birşey sormak istiyorum, 24 yaşındayım ilk gebeliğim adetin 4 gün geçikmesiyle silik test ile anladım degerim 30 du 5_6 gün geçti ve kimyasal oldu, sonraki ay adet oldum, ve diğer ayda şuan ki dönemindeyim..adetimin bugün 8
Günü gecikti, test yaptım silik,
Korkuyorum buda.kimyasal olur diye, kacgun geçerse artık kimyasal olması inkansiz olur ne yapmalıyım silik cizgim var çok mutluyum hamilelik var diye kaybetmek istemiyorum

8 gün geçmiş aslında şimdi baktirsan değerin baya yüksek çıkması lazım adet 4 gün gecikmesine rağmen 30 biraz düşük bir degermiş sanki simdikinin sonucuna göre doktorun bilgi verebilir bence inşallah saglikli bir gebeliktir ya istersen 1 hafta daha bekle ya da kan ver

Çantam 5 tane gebelik testi dolu iki güne bir yapayım die aldm

bu sefer kimyasal olmaz inş
hep öyle lacak diye düşünme

kan ver 2 gün arayla aynı yere aynı saatlerde , düzenli artış varsa zaten sağlıklıdır , inşallahhh

Kand değerinde belli olur bide 2 kat artış olarak 2 güne bir sağlıklı gebelik oluyor

Çantam 5 tane gebelik testi dolu iki güne bir yapayım die aldm
Öyle de takip edebilirsin evet çizgilerde koyulaşma falan görürsen kan verirsin koyulaşma oluyorsa değer yukseliyor anlamına geliyor bende kan veremedigimde öyle takip etmistim bı kaç kere

Öyle de takip edebilirsin evet çizgilerde koyulaşma falan görürsen kan verirsin koyulaşma oluyorsa değer yukseliyor anlamına geliyor bende kan veremedigimde öyle takip etmistim bı kaç kere
Bir kez kimyas.gecirdim inşaallah bu kez de öyle.olmaz bana dua et nolursun belli bir zamani varmı yani 14&15 gün geçtikten sonra hala kanamam olmadıysa artık bu satten sonra kimyasa olmasi imkansız gibi

Bir kez kimyas.gecirdim inşaallah bu kez de öyle.olmaz bana dua et nolursun belli bir zamani varmı yani 14&15 gün geçtikten sonra hala kanamam olmadıysa artık bu satten sonra kimyasa olmasi imkansız gibi

ozamana kadar dr gitmen lazım ama ,
flokasit içiyormusun ,

Yani gününü bilmiyorum ama yukarıda da arkadaşların yazdıkları gibi normalde kanda 48 saat arayla en az %60 oranında mi ne yükselme olması gerekiyor anca öyle anlaşılabiliyor ama tahminim 2 hafta geçtikten sonra geç döllenme değilse kimyasal olsa kanama o zamana kadar gelmesi gerekir diye düşünüyorum ama Allah'ın işi Allah'ın takdiri bilemeyiz rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ozamana kadar dr gitmen lazım ama ,
flokasit içiyormusun ,
İlk gebeliğim de öğrendiğimde aile hekimi folbiol yazmıştı bikacgun kullandım zate kimyasal olduğunu öğrenince bıraktım ağır bir hapmış herkes.ole.soledi şuan kullanmiyorm bende kadın doğum yazmadan

Allah razı olsun yarın sabah tekrar test yapacağım ozaman koyulaşmismi yine burdan yazacagjm size

Folbiol ağir bir hap değil ki ağır olsa gebelikte verilmez normalde planlı gebeliklerde 3 ay önceden folikasit başlatılıyor bence sen bir an önce folikasit almaya bak hamile olsan da olmasan da çocuk düşündüğün için bir ağırlığı bir zararı olmaz
Allah razı olsun yarın sabah tekrar test yapacağım ozaman koyulaşmismi yine burdan yazacagjm size
Amin cümlemizden Allah razı olsun tamam canım yazarsın alintilayip yaz bazen bildirim gelmiyor gormeyebilirim

ayni sorun bende de var. adet gunum 6 mart. ama bende de dun cok silik cikti, ve daha once de senin gibi dusuk yasadim. mutlu bile olamiyorum cok korkuyorum.
sabah test yaptim, test bozuk cikti malesef.

sabah tekrar test yapicam. insallah bu sefer koyulasir. ara ara da karnim agriyor sanki adet olacakmisim gibi, umarim olmam...

Testi tekrarladım bide şimdi yorumlayın

Eklentiler

• IMG_20220309_183438.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…