- 8 Mart 2022
- 115
- 23
- 13
- Konu Sahibi Beritan900
-
Canım çok erken yapmışsın testi heyecan vardır eminim ama bukadar erken de yapma, benim.adetim 1 martti, ben 6 Mart yaptım birinciyi, sonra 8 sonra 9 Mart'ta yani bugün yaptm ve koyulasiyor, tekrar cumartesi yapicam bisefer.yani adetin en az 6_7 gün geçsin 2_3 gün geçince cikmazayni sorun bende de var. adet gunum 6 mart. ama bende de dun cok silik cikti, ve daha once de senin gibi dusuk yasadim. mutlu bile olamiyorum cok korkuyorum.
sabah test yaptim, test bozuk cikti malesef.
sabah tekrar test yapicam. insallah bu sefer koyulasir. ara ara da karnim agriyor sanki adet olacakmisim gibi, umarim olmam...
Testi tekrarladım bide şimdi yorumlayın
Randevu bulamıyorum hastaneden, en erken ayın 19una verdiler, sağlık ocağında bize çok uzak köy de oturuyoruz, belki ozamana keseyi felan görürüz daha iyi olur.. yorumların ve yanımda olman için tşk ederm canim benim, ilk hamileligim aklıma takılan bişey var, adetin son tarihine göre hesaplaniyorya, şimdi ben her ayın birinde adet günüm..bunun tekrarlanacak bir tarafı yok canım maşallahhhh hamılesin ,
hemennn kan vermeye git
1 şubattan sayacaksın son adet günü baz alınır canım hayırlı olsunRandevu bulamıyorum hastaneden, en erken ayın 19una verdiler, sağlık ocağında bize çok uzak köy de oturuyoruz, belki ozamana keseyi felan görürüz daha iyi olur.. yorumların ve yanımda olman için tşk ederm canim benim, ilk hamileligim aklıma takılan bişey var, adetin son tarihine göre hesaplaniyorya, şimdi ben her ayın birinde adet günüm..
1 Şubat'ta oldum, 1 Mart'ta olmadım ve hamile çıktım, ben ne kadarlık hamile oluyorum 1 marttan itibaren mi sayicam 10 günlük mu hamileym nasıl oluo
Randevu bulamıyorum hastaneden, en erken ayın 19una verdiler, sağlık ocağında bize çok uzak köy de oturuyoruz, belki ozamana keseyi felan görürüz daha iyi olur.. yorumların ve yanımda olman için tşk ederm canim benim, ilk hamileligim aklıma takılan bişey var, adetin son tarihine göre hesaplaniyorya, şimdi ben her ayın birinde adet günüm..
1 Şubat'ta oldum, 1 Mart'ta olmadım ve hamile çıktım, ben ne kadarlık hamile oluyorum 1 marttan itibaren mi sayicam 10 günlük mu hamileym nasıl oluo
Bazen yer siliyorum zararlımı comeliyoum wallaşuan tahmınen 5 haftalık hamılesin , canım
ağır kaldırma , çok çömelerek oturma , folıkasit kullan ,
Bazen yer siliyorum zararlımı comeliyoum walla
Benim testim koyulaşiyor canimayni sorun bende de var. adet gunum 6 mart. ama bende de dun cok silik cikti, ve daha once de senin gibi dusuk yasadim. mutlu bile olamiyorum cok korkuyorum.
sabah test yaptim, test bozuk cikti malesef.
sabah tekrar test yapicam. insallah bu sefer koyulasir. ara ara da karnim agriyor sanki adet olacakmisim gibi, umarim olmam...
Aynen kalsın bosverr bebekten öte bişey mi var ya hamile kadının evi kirli diye kimse demez derlerse desinler benim için öncelik bebeğimlütfen yapma ayagınla sil , hatta mümkünse silme ,
bend e bugun test yaptim, hafif koyulasmis ama cok degil. resim atabilir?Benim testim koyulaşiyor canim
bend e bugun test yaptim, hafif koyulasmis ama cok degil. resim atabilir?
Testin varsa resmini bı atar msnBenim ki de hemen hemen boyle cikti. Insallah Allah hayirli ve saglikli Bir sekilde kucagimiza almamizi nasip eder.
Bu 8 Martin resmi. Adet gunum de 6 Mart. Sonra ki resmi de eve gidince atarim.Testin varsa resmini bı atar msn
Biraz koyulaşma var sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum da bir kan ver baktır istersenBu da 10 mart. Daha sonra hic test yapmadim kan da veremedim daha
aynen vericem, ama evdenn cok uzakta bir evden cok uzakta bir yerde oldugum icin daha gidemedim kan vermeyeBiraz koyulaşma var sanki bana mı öyle geldi bilmiyorum da bir kan ver baktır istersen
Olsun daha iyi ne kadar geç ogrenirsen o kadar iyi olur gebelik varsa değerler baya artmış oluyor hakkında hayırlısı olsun canımaynen vericem, ama evdenn cok uzakta bir evden cok uzakta bir yerde oldugum icin daha gidemedim kan vermeye
amin insallah. zaten daha once 5. haftada dusuk yasamistim, onundan da korkusu varOlsun daha iyi ne kadar geç ogrenirsen o kadar iyi olur gebelik varsa değerler baya artmış oluyor hakkında hayırlısı olsun canım
Kötüyü düşünme herşey yolunda diye dusun Allah'ın izniyleamin insallah. zaten daha once 5. haftada dusuk yasamistim, onundan da korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?