Acil bakar mısınız

Canım çok erken yapmışsın testi heyecan vardır eminim ama bukadar erken de yapma, benim.adetim 1 martti, ben 6 Mart yaptım birinciyi, sonra 8 sonra 9 Mart'ta yani bugün yaptm ve koyulasiyor, tekrar cumartesi yapicam bisefer.yani adetin en az 6_7 gün geçsin 2_3 gün geçince cikmaz

bunun tekrarlanacak bir tarafı yok canım maşallahhhh hamılesin ,
hemennn kan vermeye git
Randevu bulamıyorum hastaneden, en erken ayın 19una verdiler, sağlık ocağında bize çok uzak köy de oturuyoruz, belki ozamana keseyi felan görürüz daha iyi olur.. yorumların ve yanımda olman için tşk ederm canim benim, ilk hamileligim aklıma takılan bişey var, adetin son tarihine göre hesaplaniyorya, şimdi ben her ayın birinde adet günüm..
1 Şubat'ta oldum, 1 Mart'ta olmadım ve hamile çıktım, ben ne kadarlık hamile oluyorum 1 marttan itibaren mi sayicam 10 günlük mu hamileym nasıl oluo

1 şubattan sayacaksın son adet günü baz alınır canım hayırlı olsun

şuan tahmınen 5 haftalık hamılesin , canım

ağır kaldırma , çok çömelerek oturma , folıkasit kullan ,

Benim testim koyulaşiyor canim

Benim ki de hemen hemen boyle cikti. Insallah Allah hayirli ve saglikli Bir sekilde kucagimiza almamizi nasip eder.

Bu da 10 mart. Daha sonra hic test yapmadim kan da veremedim daha

Eklentiler

• 4205B7CD-29F9-4CBA-A1E9-D05FE2DF7F5F.webp
    99,6 KB · Görüntüleme: 44
aynen vericem, ama evdenn cok uzakta bir evden cok uzakta bir yerde oldugum icin daha gidemedim kan vermeye
Olsun daha iyi ne kadar geç ogrenirsen o kadar iyi olur gebelik varsa değerler baya artmış oluyor hakkında hayırlısı olsun canım

Olsun daha iyi ne kadar geç ogrenirsen o kadar iyi olur gebelik varsa değerler baya artmış oluyor hakkında hayırlısı olsun canım
amin insallah. zaten daha once 5. haftada dusuk yasamistim, onundan da korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…