Ovülasyon hemen 2 çizgi oldu. Hamilelik testi de 2 3 dk içinde belirdi.Kuruma değilse bence var gibi o da yerleşme kanaması olabilir
İnşallah öyledir çok istiyoruzKuruma değilse bence var gibi o da yerleşme kanaması olabilir
Doktordan hemen randevu aldım. Ama en yakın 3 gün sonraya verdi. Yarın tekrar yapıcam yine aynı çıkarsa acile giderim. İnşallah güzel bir haber alırımen güzeli acile gidip kan verin. kanda net çıkar. yerleşme kanaması olabilir adet sandığınız kanama. ama şöyle bir durum da var ovulasyon döneminde gebelik testi de pozitif çıkabiliyor. gebelik varken de ovulasyon testi pozitif çıkabiliyor. her türlü ikilem yani. ama siz adetim normalden azdı diyorsunuz yerleşme kanaması olabileceğini düşündürdü bu da. umarım beklediğiniz sonucu alırsınız ama bence hemen kan verin acilde.
4 gün gecikti. Sonra adet oldum ama diğerleri 5 gün sürerdi bu 3 günde bitti. Diğer aylarda yoğun ve uzun sürerdi. Bu kez azdı ve kısa sürdü. Adet bittikten 5 gün sonra damla damla geldiAdetin het zamanki givi miydi
Benimde bu ay az sürdü ilk gün yoğun ve pıhtılıydı ikinci gün azaldı lekeye döndü 4.gunde tamamen bitti bende test yapmaya korkuyorum bir yandanda yapmak istiyorum 1 buçuk senedir hamile kalamiyorum çünkü4 gün gecikti. Sonra adet oldum ama diğerleri 5 gün sürerdi bu 3 günde bitti. Diğer aylarda yoğun ve uzun sürerdi. Bu kez azdı ve kısa sürdü. Adet bittikten 5 gün sonra damla damla geldi
hamile olarak , ben size hayırlı olsun demek istiyorum4 gün gecikti. Sonra adet oldum ama diğerleri 5 gün sürerdi bu 3 günde bitti. Diğer aylarda yoğun ve uzun sürerdi. Bu kez azdı ve kısa sürdü. Adet bittikten 5 gün sonra damla damla geldi
Benimde bu ay az sürdü ilk gün yoğun ve pıhtılıydı ikinci gün azaldı lekeye döndü 4.gunde tamamen bitti bende test yapmaya korkuyorum bir yandanda yapmak istiyorum 1 buçuk senedir hamile kalamiyorum çünkü
sonucunu paylaşır mısın inşallah gebelik vardır
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde bu ay az sürdü ilk gün yoğun ve pıhtılıydı ikinci gün azaldı lekeye döndü 4.gunde tamamen bitti bende test yapmaya korkuyorum bir yandanda yapmak istiyorum 1 buçuk senedir hamile kalamiyorum çünkü
sonucunu paylaşır mısın inşallah gebelik vardır
Bence beklemeden direkt kan verin randevunuza daha varmış ne olur ne olmazKızlar merhaba, regl bittikten 5 gün sonra koyu kan( tam kahve değil ama kahveye yakın) gelmeye başladı damla damla geliyor. Acaba hamile miyim diye test yaptım silik 2 çizgi çıktı. Ovülasyon testi koyu 2 çizgi çıktı. Reglim normalde uzun sürerdi ama bu kez kısa ve diğerlerine göre az sürdü. Doktora gitmeme 3 gün var randevu aldım ama meraktan soruyorum. Fotoğrafını ekledim. Lütfen yardımcı olur musunuzzzzz
Adetin het zamanki givi miydi
hamile olarak , ben size hayırlı olsun demek istiyorumn
Kızlar merhaba, regl bittikten 5 gün sonra koyu kan( tam kahve değil ama kahveye yakın) gelmeye başladı damla damla geliyor. Acaba hamile miyim diye test yaptım silik 2 çizgi çıktı. Ovülasyon testi koyu 2 çizgi çıktı. Reglim normalde uzun sürerdi ama bu kez kısa ve diğerlerine göre az sürdü. Doktora gitmeme 3 gün var randevu aldım ama meraktan soruyorum. Fotoğrafını ekledim. Lütfen yardımcı olur musunuzzzzz
Kan tahlili verdim beta 28 çıktı yani hamile miyimRegliniz pıhtılı mıydı bide sonucunuz ne oldu acaba
Evet bu değere göre hamilesiniz ama daha çok yeni. 2 güne bir kan verip yükselip yükselmediğine bakmalısın. Yine de kanamanız için doktora gözükün benceKan tahlili verdim beta 28 çıktı yani hamile miyim
Evet canım hayırlısıyla keseyi de görürsün haftaya adetin pıhtılı miydiKan tahlili verdim beta 28 çıktı yani hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?