ACİL BAKAR MISINIZ

My busra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
23
9
6
28
Kızlar merhaba, regl bittikten 5 gün sonra koyu kan( tam kahve değil ama kahveye yakın) gelmeye başladı damla damla geliyor. Acaba hamile miyim diye test yaptım silik 2 çizgi çıktı. Ovülasyon testi koyu 2 çizgi çıktı. Reglim normalde uzun sürerdi ama bu kez kısa ve diğerlerine göre az sürdü. Doktora gitmeme 3 gün var randevu aldım ama meraktan soruyorum. Fotoğrafını ekledim. Lütfen yardımcı olur musunuzzzzz

Eklentiler

• IMG-20250421-WA0000.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG-20250421-WA0001.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 136
Kuruma değilse bence var gibi o da yerleşme kanaması olabilir

en güzeli acile gidip kan verin. kanda net çıkar. yerleşme kanaması olabilir adet sandığınız kanama. ama şöyle bir durum da var ovulasyon döneminde gebelik testi de pozitif çıkabiliyor. gebelik varken de ovulasyon testi pozitif çıkabiliyor. her türlü ikilem yani. ama siz adetim normalden azdı diyorsunuz yerleşme kanaması olabileceğini düşündürdü bu da. umarım beklediğiniz sonucu alırsınız ama bence hemen kan verin acilde.

Doktordan hemen randevu aldım. Ama en yakın 3 gün sonraya verdi. Yarın tekrar yapıcam yine aynı çıkarsa acile giderim. İnşallah güzel bir haber alırım

4 gün gecikti. Sonra adet oldum ama diğerleri 5 gün sürerdi bu 3 günde bitti. Diğer aylarda yoğun ve uzun sürerdi. Bu kez azdı ve kısa sürdü. Adet bittikten 5 gün sonra damla damla geldi
Benimde bu ay az sürdü ilk gün yoğun ve pıhtılıydı ikinci gün azaldı lekeye döndü 4.gunde tamamen bitti bende test yapmaya korkuyorum bir yandanda yapmak istiyorum 1 buçuk senedir hamile kalamiyorum çünkü
sonucunu paylaşır mısın inşallah gebelik vardır

Adetin het zamanki givi miydi
4 gün gecikti. Sonra adet oldum ama diğerleri 5 gün sürerdi bu 3 günde bitti. Diğer aylarda yoğun ve uzun sürerdi. Bu kez azdı ve kısa sürdü. Adet bittikten 5 gün sonra damla damla geldi
hamile olarak , ben size hayırlı olsun demek istiyorum

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ikimiz içinde olumlusu olsun. Bende 2 senedir istiyorum artık negatifi görmek yoruyor insanı.

Bence beklemeden direkt kan verin randevunuza daha varmış ne olur ne olmaz

Benimde testlerime bakarmısınız kuruma çizgisiyse gitsin diye suya da tuttum ama gitmedi normalde negatif görünce ikinci çizgiyi dair hiçbir şey görmezdim

Eklentiler

• IMG_0230.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_0228.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 98
Kan tahlili yaptırdım beta 28 çıktı yani noluyo

Sonunda kendim gibi birini buldum. Bende de adetten hemen sonra beta hcg yükselmeye başladı son değer 35 oldu.cuma tekrar kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…