• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji korunmasız anal ilişki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Balliciklokma1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
606
Puanlar
123
Kızlar selam kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım için açıyorum onun hesabı yok şu an beraber kalıyoruz yardımına ihtiyacımız var.
Kızlar lütfen yargılamayın. Arkadaşım psikolojik olarak zor günlerden geçiyor, korunmasız bir şekilde anal ilişki yaşamış ama aslında şöyle afedersiniz sadece başını çok hafif sokmuş sonra hemen çıkmış, arkadaşımın canı yanmamış bile hani… (daha önce hiç yapmadı)
İnternette baktığımızda anal ilişkide bir sürü hastalık riski çıkıyor. Sizce hiv/hepatit b / Hpv vs bulaşmış mıdır? Dediğim gibi sadece çok hafif başıyla zorlamış komple bir giriş olmamış… yargılamadan yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:
Kızlar selam kardeşim diyebileceğim bir arkadaşım için açıyorum onun hesabı yok şu an beraber kalıyoruz yardımına ihtiyacımız var.
Kızlar lütfen yargılamayın. Arkadaşım psikolojik olarak zor günlerden geçiyor, korunmasız bir şekilde anal ilişki yaşamış ama aslında şöyle afedersiniz sadece başını çok hafif sokmuş sonra hemen çıkmış, arkadaşımın canı yanmamış bile hani… (daha önce hiç yapmadı)
İnternette baktığımızda anal ilişkide bir sürü hastalık riski çıkıyor. Sizce hiv/hepatit b / Hpv vs bulaşmış mıdır? Dediğim gibi sadece çok hafif başıyla zorlamış komple bir giriş olmamış… kızlar çok kötüyüz nolur yargılamadan yardım eder misiniz?
Hadi arkadaşın kötü( yok öyle bi arkadaş da) sen niye kötüsün ? Ve sen neden sürekli arkadaşlarınla ilgili konu açıyorsun buraya üye olmak parayla mı ? Onu da geçtim sen zaten tıp okumadın mı bu soru bizceye mi kaldı sen zaten hekimsin bizim bilgimize mi ihtiyacın var ?

Hadi arkadaşın kötü( yok öyle bi arkadaş da) sen niye kötüsün ? Ve sen neden sürekli arkadaşlarınla ilgili konu açıyorsun buraya üye olmak parayla mı ? Onu da geçtim sen zaten tıp okumadın mı bu soru bizceye mi kaldı sen zaten hekimsin bizim bilgimize mi ihtiyacın var ?
Ben tıp okumadım bu hesabı açan başka biriydi biz sonra giriş yaptık konuyla ilgili bilginiz var mıdır

Sadece bu kadarı girmiş gibi detaylar hastalık riskini azaltmaz ki. Şüpheleniyorsa doktora görünsün. Hesaba girebildiğinize göre hesabı ilk açan doktor olan kişiyi biraz bile olsun tanıyor olmanız lazım. Ona da danışabilirsiniz ama tabiki en mantıklısı bir doktora görünmektir.

Hiv ve hepatit b sıvı yoluyla bulasir. Iliski esnasinda sıvı paylasimi olduysa risk var tabii ki.

Hpv temasla bulaşır. Karsi tarafta hpv varsa bulas ihtimali var.

Ayrica bu hastaliklar anal sekse ozgu degil, korunmadan yaşanan vajinal sekste de ayni riskler var. Hatta hpvye karsi prezervatif bile kesin koruma saglamiyor.

İnternette baktığımızda anal ilişkide bir sürü hastalık riski çıkıyor. Sizce hiv/hepatit b / Hpv vs bulaşmış mıdır? Dediğim gibi sadece çok hafif başıyla zorlamış komple bir giriş olmamış… yargılamadan yardım edebilir misiniz?
O delik bok çıksın diye var,penis girsin diye değil :(((

Ne güzel başı sıkışınca psikoloji bozuk veya psikolojim bozuk diyor.Bırda nerden bilebiliriz doktora görünsün

Şu teknoloji çağında her bilgiye rahatça erişebilirken, şehvet uğruna aklınızı çöpe atmayın. Korunmasız ilişki nedir? Risk her zaman vardır ve biz nereden bilelim bulaşıp bulaşmadığını? Hekimler bunun için var ve onlar bile tahlil yapmadan net bir şey söylemez.

Doktora görünecek mecburen, burdan yardımcı olunmaz. Riski var ve korumasız ise kontrole gidecek. Net bir şey burdan beklemeniz abes.

Hpv normal yolla ve korunsan da geciyor...O yüzden çok iyi tanımadıgınız kişilerle yapmayın. O tarz hastalıklar 6 ay sonra cıkar varsa

Ben tıp okumadım bu hesabı açan başka biriydi biz sonra giriş yaptık konuyla ilgili bilginiz var mıdır
Ya çoklu üyelik alıp 2. üyelik kurallarına uyulmuyor ya hesap elden ele geziyor.

“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.”

Kuralına uymadığınız için üyelik iptal edilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X