- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi zehirligul
arkadaşlar betam 13’85 yükseltmek için napabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbişey yapamazsın canım yani bizim elimizde olan bişey değil, 2 gün sonra iki katına yükselmesi için dua edelim inşarkadaşlar betam 13’85 yükseltmek için napabilirim
Çok sagol canım insallah yükselir allahım yaHiçbişey yapamazsın canım yani bizim elimizde olan bişey değil, 2 gün sonra iki katına yükselmesi için dua edelim inş
Her gün baktırmana gerek yok, 2 günde bir baktır veya bekle 10 gün sonra direkt doktora gştKızlar betam dün 13’85 di bugün 23’56
İşte çok istıyorum ya düşer diye korkuyorumkendi kendine yükselir merak etme normal hayatına devam et
Kalınlaşması normal hamilelikte kalınlaşırRahim kalınlaşmiş dedi doktor yanı iyi mi kötü mü
Tamam çok teşekkür ederimKalınlaşması normal hamilelikte kalınlaşır
Onu net bilmiyorum ya ama sizin çok yeni bellikiBirde şey sormak istiyorum mesela betam kaç olursa kaç haftalık oluyor hani hiç bilğiniz var mi acaba
Evet çok yeni oluşuyor işte dün den bu güne artış olmuş düşer diye korktuğum için 2 gündür yapıyorumOnu net bilmiyorum ya ama sizin çok yeni belliki
Yarın ki sonuç önemliEvet çok yeni oluşuyor işte dün den bu güne artış olmuş düşer diye korktuğum için 2 gündür yapıyorum
Dün kan verdim bugün de verdim yarın da mi vereyim yoksa 2 gün bekliyim miYarın ki sonuç önemli
Normal de bugün değil yarın vermeniz daha iyi olurdu 2 günde bir olan artış değerine bakılır yarında yapabilirsiniz yarın yaparsınız ilk test sonucunuzla kıyaslama yapılabilirDün kan verdim bugün de verdim yarın da mi vereyim yoksa 2 gün bekliyim mi
Aynen öyleŞimdi dün 13’85 di
Bugün 23’56 bide yarın vereyim bakalim kaça cıkıcak