Acil bakar misiniz

Mesela neler rahatsız ediyor sizi?
Mesela bana hicbisey demez kolayina sunu yap bunu yap veya kizmaz fakat esim ne derse tersini der hemen bir savunmaya gecer iyiligine dedigi halde surekli bole olunca ben cok geriliyorum onada demesin sonucta koskoca adam mesela cocuga bagirsak bisey desek hemen mudahale ediyor bagirma cocuga falan bu sefer sen karisma demek zorunda kaliyo esim oysaki hep esim ona sahip cikti bugune kadar bi abisi var evli istanbulda ne arar ne sorar bende haksizlik oldugunu dusunuyorum sinirleniyorum bole tepki verince

Arkadaslar merhaba benim bi derdim var oncelikle kaynanamla ayni evde yasiyorum sadece kaynanam var kayinpederim vefat etti mecbur ayni evdeyiz bi nevi yani aslinda kaynanam cok iyi hatta bazilarinin hayalindeki kaynana profili diyebilirim saf biraz her seyimi yapar tek sıkintimiz alingan olmasi bi tane 4 yasinda kizim var simdi 2.ye hamileyim ve kaynanamin cocuk yetistirmeme karismamasini istiyorum ama bunu ona soyliyemiyorum cunku hemen aliniyo ve trip atma gibi bi huyu var ve ben de cok takiyorum ve geriliyorum aslinda icimde naif bir insanim yani yuzune cat cat soyliyemiyorum anca cok sinirlenince ama her soyleyemeyisim de daha cok takiyorum ve geriliyorum bu da beni cok rahatsiz etmeye basladi sizin tavsiyeleriniz nelerdir veya bu durumda olan baskalari var mi bi destek ariyorum simdiden tesekkurler
Aynı evin içindeysen tek başına yetiştirme olmuyor açıkçası.Hee he de geç kendi bildiğini oku.

Canım kayınvaliden ne kadar iyi olsada anlaşsanız da ben aynı evde yaşama taraftarı değilim karşılıklı karışırsınız tabi birbirinize
O senin çocuk yetiştirmene sen farklı bir konuda vs...
Ben bile anneme gittiğimde oluyor illa ki aynı evi düşenemiyorum
İmkanın varsa evleri ayır kendi düzenin olsun

Aynı evin içindeysen tek başına yetiştirme olmuyor açıkçası.Hee he de geç kendi bildiğini oku.
Zaten hemen hersey benim istedigim gibi oluyor zaten tersi olsa ayni evde yasamayi birak ayni ulkede bile oturmam bana direk hicbir etkisi yok tam tersi suan aseriyorum bana bakiyo her kinuda bize destek oluyo o yuzden bisey diyemiyoruz fakat ben yinede istemiyorum

Back
X