• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar misiniz

Dogum başlamış mi oluyor. .biraz heyecan yaptım sancim çoğalinca gideceğim doktora
evet başlamış ;)

nısanın gelmıs senın ...

bulantın olduguna gore bırkaç saat ıcınde de dogum yaparsın sancın ıkı dk da bıre dusunce hastaneye gıt , telas yapma ılık bır dus al ve burnundan alıp agzından nefes ver rahatlatır...

Suyunuz gelirse hemen doktora gidin,yoksa sancılarin sıklasmasini beklemeniz daha mantıklı.zira hastanede stres ve heyecandan sancılar kesilebiliyor, Rabbim yavrunuzun kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sancım başladığında ilk yaptığım şey doktorumu aramaktı. Hemen hastaneye gittik sonrasındada. Buraya yazmak aklıma bile gelmedi panikten,sabrınız etkileyici..
hayırlısıyla alın bebeğiniZi kucağınıza,kolay bi doğum olur umarım.

Erkenden hastaneye gitmenin de bi mantığı yok ama sancılar sıklaşınca gitmek daha iyi şahsi fikrim.. Yengemde hemen gittik saatlerce bekledik arkadaşın dediği gibi gelen elledi açılmış mı kaç cm falan çok kötüydü ya.. Allah yardımcınız olsun bu arada sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah..:)

Hayalim böyle bir doğum başlangıcıydı.

Mis gibi evde çekin sancınızı, sıklaşınca gidersiniz, apartopar gitmenin anlamı yok.

Kolayca alın inşallah kucağınıza.

Dogum baslamis hayirli olsun bisey yiyip içme. Kusmalarin da açılma oldugu icin oluyor. Bebek hareketlerini takip et fazla gecikmeden hastaneye gidin

Doğum başlamış sağlıkla kolayca kucağınıza alın inşallah.

Hafif şeyler yiyin, meyve suyu gibi şekerli enerji veren içecekler içebilirsiniz. Sancı aralarında güçsüz kalmayın.

Nişan gelmiş Dr git sancıyı bekleme canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş. Allah yardımcın olsun

Ben de evde bekleyip sancılar 5 dk'da 1 olunca hastaneye gidenlerdenim, hastaneye vardıktan 15 saat sonra anca doğurabildim ama olsun :))

Sağlıklı doğumlar ve de bol şans ;)

Back
X