- 7 Mart 2022
- 59
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi Simgecicicis
-
Valla ben tahminim uzerine söylüyor um Çarşamba günü sabah progesteron hormonu 2.6 çıktı yumurtlama olmamış dediler buradakiler ama o günün akşamı göğüslerim öyle ağrıdı ki anlatamam halbuki bu hormon yumurtlamadan yedi gün sonra en yüksek seviyeye geliyor bence o gün yumurtlamam ya da çatlama oldu o günden beri benim de Beyaz akıntım vardı ara ara kasik bölgelerinde ağrı oldu göğüslerim şiş idrarim da iki gündür keskin bir koku bilmiyorum herkes başka bir şey diyor cuma günü gidip kan vereceğim benDöllenmeden sonrami gögüslerde hassasiyet oluşuyor. Benm bel agrisi 3 den beri hafifti bugun çok ağrılı şekilde yaşadım bir yarim saat sürdü . akintim hem su gbi bazen bazende beyaz oluyor (adetimdeb öncede boyle oluyordu zaten) geçen ay 14 ünde hasta oldum 27sinde ilişkiye girdim korunmasiz...
Mrb cnm gitti mi kan vermeye . bende. Bugun kan verdim 2,3 çıktı . geçmişte verdigim testlere baktım onlar 1,2 degerm Nasl sence ?hamile kalma sansim varmı ?Valla ben tahminim uzerine söylüyor um Çarşamba günü sabah progesteron hormonu 2.6 çıktı yumurtlama olmamış dediler buradakiler ama o günün akşamı göğüslerim öyle ağrıdı ki anlatamam halbuki bu hormon yumurtlamadan yedi gün sonra en yüksek seviyeye geliyor bence o gün yumurtlamam ya da çatlama oldu o günden beri benim de Beyaz akıntım vardı ara ara kasik bölgelerinde ağrı oldu göğüslerim şiş idrarim da iki gündür keskin bir koku bilmiyorum herkes başka bir şey diyor cuma günü gidip kan vereceğim ben
Pazartesi mutlaka git büyük ihtimalle hamilesinMrb cnm gitti mi kan vermeye . bende. Bugun kan verdim 2,3 çıktı . geçmişte verdigim testlere baktım onlar 1,2 degerm Nasl sence ?hamile kalma sansim varmı ?
Ben gitmedim pazartesi gideceğim ama bugün ilişkiden sonra hafif bı damla kadar turuncuya yakın bı leke vardı sende oldu mu böyle bir şeyMrb cnm gitti mi kan vermeye . bende. Bugun kan verdim 2,3 çıktı . geçmişte verdigim testlere baktım onlar 1,2 degerm Nasl sence ?hamile kalma sansim varmı ?
Insallah ama içinde korku var hasta olucam diyeDeğerin yukselir inşallah
Ben gitmedim pazartesi gideceğim ama bugün ilişkiden sonra hafif bı damla kadar turuncuya yakın bı leke vardı sende oldu mu böyle bir şey
İcimde bir korku var hasta olucam diyePazartesi mutlaka git büyük ihtimalle hamilesin
Ben gitmedim pazartesi gideceğim ama bugün ilişkiden sonra hafif bı damla kadar turuncuya yakın bı leke vardı sende oldu mu böyle bMrb cnm gitti mi kan vermeye . bende. Bugun kan verdim 2,3 çıktı . geçmişte verdigim testlere baktım onlar 1,2 degerm Nasl sence ?hamile kalma sansim varmı ?
Valla ben de korkuyrmInsallah ama içinde korku var hasta olucam diye
Valla ben tahminim uzerine söylüyor um Çarşamba günü sabah progesteron hormonu 2.6 çıktı yumurtlama olmamış dediler buradakiler ama o günün akşamı göğüslerim öyle ağrıdı ki anlatamam halbuki bu hormon yumurtlamadan yedi gün sonra en yüksek seviyeye geliyor bence o gün yumurtlamam ya da çatlama oldu o günden beri benim de Beyaz akıntım vardı ara ara kasik bölgelerinde ağrı oldu göğüslerim şiş idrarim da iki gündür keskin bir koku bilmiyorum herkes başka bir şey diyor cuma günü gidip kan vereceğim ben
Bende olması Oyle birsey Senn adet gununn gectmiDeğerin yukselir inşallah
Ben gitmedim pazartesi gideceğim ama bugün ilişkiden sonra hafif bı damla kadar turuncuya yakın bı leke vardı sende oldu mu böyle b
Valla ben de korkuyrm
Benim adetim düzensiz bı ay sekiz gündür geçen adetimin üzerinden geçmiş ama galiba ben adet olacağımB
Bende olması Oyle birsey Senn adet gununn gectmi
Hayır gitmedim dedim pazartesi günü gideyim sonuç daha net olur ama sanırım adet olacagim hafif lekelenme var kahveyi turuncu renkliVerdinmi canm kan sonucun ne
Bende olcam heralde yaaa oyle bir korku var İcimdeBenim adetim düzensiz bı ay sekiz gündür geçen adetimin üzerinden geçmiş ama galiba ben adet olacağım
Benim adet öncesi kasıklarıma tuhaf bı ağrı girer şuan o ağrı varBende olcam heralde yaaa oyle bir korku var İcimde
Neyse adet olursam da iyi bişey ilk kez ilaç kullanmadım bitkisel çaylar egzersiz dışındaBende olcam heralde yaaa oyle bir korku var İcimde
Insallah olmassn hasta rabbim kalbimize göre nasip etsnHayır gitmedim dedim pazartesi günü gideyim sonuç daha net olur ama sanırım adet olacagim hafif lekelenme var kahveyi turuncu renkli
O ağrı döllenme esnasindada olur ama karamsar olma ..Benim adet öncesi kasıklarıma tuhaf bı ağrı girer şuan o ağrı var
Ben Insallah olmam yaNeyse adet olursam da iyi bişey ilk kez ilaç kullanmadım bitkisel çaylar egzersiz dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?