Acil bakarmisiniz?

Manifest1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
116
-30
46
Sol gözüm seneler önce 0.75 di

Şimdi dahada yükseldi sanırım baya bulanık görüyor sol gözüm.

Herneyse göz önünde solucan gibi şeyler görülür ya hani birçok insanda oluyormuş sanırım aşağıya birakabilirsem gorsel birakicam.

Senelerdir bazen ondan görüyordum

Bide geceleri tuvalete kalktığımda ya da akşamları arada ışık seyrimesi gibi oluyor hamileligimde farkettim 1 ay önce falan

Herneyse Internetten araştırmalarım sonucu yapay zekaya falanda sordum retina yırtılması olabileceğini falan yazıyor aşırı korktum bunları yaşayan var mı interneti kaale almalimiyim panik atagim var ve çok korkuyorum nefes alamıyorum kaygimdan 😔

Çok büyük Bir sorun değildir yine de doktora gidin, tansiyon dan kansızlıktan oluyor. 10 kişiyi çevir 9 kişi senin söylediklerini yaşıyor. İnternette araştırma.

Herneyse göz önünde solucan gibi şeyler görülür ya hani birçok insanda oluyormuş sanırım aşağıya birakabilirsem gorsel birakicam.

Bide geceleri tuvalete kalktığımda ya da akşamları arada ışık seyrimesi gibi oluyor hamileligimde farkettim 1 ay önce falan

Herneyse Internetten araştırmalarım sonucu yapay zekaya falanda sordum retina yırtılması olabileceğini falan yazıyor aşırı korktum bunları yaşayan var mı interneti kaale almalimiyim panik atagim var ve çok korkuyorum nefes alamıyorum kaygimdan 😔
Senelerdir olan şeyi nesi acil? Ciddiye alıp doktora gitseydin bari

bende de 3-4 sene önce başladı benim gözlerim 3.50 hatta, miyop olan çoğu insanda normal kabul edilir. gözlerinize ılık çayla suyla masaj yapın. çok rahatsız ederse göz doktoruna gösterirsiniz. retina yırtılması olsa görmeniz zorlaşır

bende de 3-4 sene önce başladı benim gözlerim 3.50 hatta, miyop olan çoğu insanda normal kabul edilir. gözlerinize ılık çayla suyla masaj yapın. çok rahatsız ederse göz doktoruna gösterirsiniz. retina yırtılması olsa görmeniz zorlaşır
Ne başladı sizde ? Hangi sorunlar vardı yani?

Ne başladı sizde ? Hangi sorunlar vardı yani?
ben kitap okurken fark ettim birden gözümde siyah noktalar böyle solucan gibi şeyler belirmeye başladı. düz duvara baktığımda da görüyordum hatta ben de internetten araştırdığımda retina yırtılması sandım çok korktum. sonra öğrendim ki çok normal bir şeymiş.

oğlumdada olmuştu araştırğımda aşırı yorgunluktan, ekrana bakmakla alakadı dedi, ekranı sıfırladı zamanında uyuduk derken geçti

Back
X