- 23 Eylül 2023
- 54
- 12
- 18
- 23
- Konu Sahibi funda Yavuz
-
yasamadim ama mutlaka doktora gidin ertelemeyinmerhaba. Ağustos 18inde hasta oldum normalde 28 günde bir oluyorum. Eylül 9 da idrar testi yaptım çift cizgi. Ertesi gün kan verdim. Beta 663 çıktı. Daha küçüktür kese gözükmez diye henüz doktora gitmedim. Dün gece saat 3 gibiydi lavaboya gittiğimde leke geldi. Bugünde aynı şekilde akşam üstü yine leke geldi. İki leke de açık pembe gibiydi. Sizce neden kaynaklı olabilir. Geçen sene yine hamile kaldığımda 2 aylıkken kanamam olmuştu dusukle sonuclandi. Yine aynısı olacak diye endişeliyim. Böyle durum yaşayan var mı yani tahminlerime göre henüz 4 haftalık
İnsallah oyledir. Dua edin lütfen bizeÜstüne görme kanaması endişelenme. Yerleşme kanaması yani
Bir iki gün daha devam ederse gidicem. İnsallah devam etmez durur. Dua edin bize lütfenyasamadim ama mutlaka doktora gidin ertelemeyin
insallah saglikla kucagina alirsinBir iki gün daha devam ederse gidicem. İnsallah devam etmez durur. Dua edin bize lütfen
Amin insallahinsallah saglikla kucagina alirsin
Biraz daha bekliyorum iki düşük üzerine tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum şuan. Birde sürekli gitmek iyi değil diye biliyorum. İki bebeğimde de her hafta gitmek zorunda kaliyordum. Şuan çok şükür lekelenmem durmuşCanım yarın yine de git derim kese görünür bence artık.
Benim ilk bebeğimde hafif pıhtılaşma kanamayla başlayıp yoğunlaştı daha sonra da kalbi durdu 2 aylık iken. Şuan lekelenmem durdu iki defa geldi zaten. Biraz beklemek istiyorum yani en azından gittiğimde kalp atışını duyayım Allah’ın izniyleYerleşme kanaması diyen olmuş ama o kadar geç olur mu o kanama hiç duymadım, kese etrafında kanama oluyor falan muhabbetleri var onu biliyorum. Muhtemelen doktor progestan başlatır canım sıkma canını iyi düşün iyi olsun inşallah
Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama ilk zamanlar gitmek daha önemli önceden de bi kaybınız varmış. Gerekli destek ilaçlarını sağlarlar daha güvenli devam etmiş olursunuz.Benim ilk bebeğimde hafif pıhtılaşma kanamayla başlayıp yoğunlaştı daha sonra da kalbi durdu 2 aylık iken. Şuan lekelenmem durdu iki defa geldi zaten. Biraz beklemek istiyorum yani en azından gittiğimde kalp atışını duyayım Allah’ın izniyle
Haftaya gidicem insallahTabi siz daha iyi bilirsiniz ama ilk zamanlar gitmek daha önemli önceden de bi kaybınız varmış. Gerekli destek ilaçlarını sağlarlar daha güvenli devam etmiş olursunuz.
Kan sulandırıcı kullanıyor musunuzHaftaya gidicem insallahdusunceniz için yine de çok teşekkür ederim
Canım önceden kaybın varsa asıl erken gitmende fayda var. Progestan başlatırlar en azından problem olmaması için. Kese görünecek kadar büyümüştür şimdiye kadar. Bence geciktirmeBiraz daha bekliyorum iki düşük üzerine tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum şuan. Birde sürekli gitmek iyi değil diye biliyorum. İki bebeğimde de her hafta gitmek zorunda kaliyordum. Şuan çok şükür lekelenmem durmuş
Rica ederim ne demekHaftaya gidicem insallahdusunceniz için yine de çok teşekkür ederim
Hayır canım şuan için hiç bir ilaç kullanmıyorumKan sulandırıcı kullanıyor musunuz
Gidicem. Buraya tekrardan yazarim. İnsallah güzel haberlerle gelirim. Hepinize de yorumlarınız için teşekkür ederim. Böyle bir durumda birilerinin yol göstermesi destek vermesi çok kıymetli birseyCanım önceden kaybın varsa asıl erken gitmende fayda var. Progestan başlatırlar en azından problem olmaması için. Kese görünecek kadar büyümüştür şimdiye kadar. Bence geciktirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?