• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız

hacer3458

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
51
10
3
20
En son 7 ekımde baslayıp 13 ekımde son adeyım bitmişyi bu ay ise 6 kasımds bide bugün ufak kahverengo gibi leke geldi bırer kez sıze hamılelık olabilir mı ben duzenlı adet görüyorum bıde 7 olmam gerek leke den sonra hızlanır sandım ama leke geldı sadece sizce hamilelik mi

Yerleşme kanaması olabilir canım. Bir kaç gün bekle sonra yeniden test yap yada kan ver.
Gönlündeki nasip olur inşallah 🙏🏼❤️

Sabh ben test yapıcam aldım bugün test ama sabah en saglıklısı diye yarına kaldı bıde ben adet sancım olurdu olmadı bu ay sadce küçük kahverengi leke ben oncesınde 2 düşük yaşadım kan pıhtılaşma sonucu tabi onu sonradan ogrendık genetik bölümüne gdınce o yüzden merak ettim hamıle kaldığımı öğrendiğim an kan sulandırıcı baslıcaklar bıraz değelerim yüksek diye
Oluyor tabi. Lekenme görüp aynı gün positif test olan bile hamişlerimiz var. 🙏🏼❤️

Sabh ben test yapıcam aldım bugün test ama sabah en saglıklısı diye yarına kaldı bıde ben adet sancım olurdu olmadı bu ay sadce küçük kahverengi leke ben oncesınde 2 düşük yaşadım kan pıhtılaşma sonucu tabi onu sonradan ogrendık genetik bölümüne gdınce o yüzden merak ettim hamıle kaldığımı öğrendiğim an kan sulandırıcı baslıcaklar bıraz değelerim yüksek diye
Anladım canım varsa eğer gebelik sağlıkla gecirirsinn inşallah.
Benim yumurta çatlatmasi olduktan sonra bacak bel ve kasık ağrısı var. Sanki regl olacak gibiyim ama normalde böyle şeyler olmaz. Regl olmadan bir gün önce başlardı kasık ağrısı. Rabbim gönlümüzdekini versin. Güzel haberler alalım. Yarın sabah yazarsın buraya 🥰❤️🙏🏼

Olur tamam inşallah güzel haber almıs olurum saolun teşekkürler😍
Benim yumurta çatlatmasi olduktan sonra bacak bel ve kasık ağrısı var. Sanki regl olacak gibiyim ama normalde böyle şeyler olmaz. Regl olmadan bir gün önce başlardı kasık ağrısı. Rabbim gönlümüzdekini versin. Güzel haberler alalım. Yarın sabah yazarsın buraya 🥰❤️🙏🏼

Test yaptım negatif geldı 🥺

Back
X