• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi pozitif kanda negatif. Bat 7 Aralık

Merhaba hanımlar benim adetime 6 gun kala beta HCG 2.30 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım yine aynı çıktı 2.30 adetime 2 gün var daha yukselirmi acaba

Hala adet olmadım ve 6 tane test yaptım hepsi çift çizgi kanda hala 2.30 acaba laboratuvardami sıkıntı var diye düşünüyorum

Hala adet olmadım ve 6 tane test yaptım hepsi çift çizgi kanda hala 2.30 acaba laboratuvardami sıkıntı var diye düşünüyorum
Yaptığınız gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor olabilir, laboratuvarda sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız başka bir hastanede kan verin bence

Regl oldunuz mu testlerde pozitif kanda negatif çıkıyordu noldu son durumunuz ?
Adet oldum maalesef. Normalde kimyasal gebelikten sonra daha çabuk gebe kalınabiliyor diyorlardı ama benim kimyasal gebelikten sonra da hiç olmadı. Kaç ay geçti üstünden. Demekki kısmet değilmiş

Adet oldum maalesef. Normalde kimyasal gebelikten sonra daha çabuk gebe kalınabiliyor diyorlardı ama benim kimyasal gebelikten sonra da hiç olmadı. Kaç ay geçti üstünden. Demekki kısmet değilmiş
Hayırlısını versin Rabb’im inşallah sağlıkla hamile kalırsınız🙏🏻🌸

Hayırlısını versin Rabb’im inşallah sağlıkla hamile kalırsınız🙏🏻🌸
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah teşekkür ederim 🌸hepsinin üstüne bi de ağzının lafını bilmeyenler var sürekli farklı farklı üsluplarla Bebek lafını vuranlar var onlar can sıkıyor

Ben reglidn 4 gün önce yaptığım test negatifti reglinin 2. Günu silik çizgi gördüm 3 Günu beta hcg 348 çıktı sizin de geç döllenme olabilir ama bu bahsettiğinz belirtiler maalesef regl ile aynı ve gebelik daha 4 haftalıkken bile sık idrara çıkma gibi belirtiler maalesef olmuyor bulantı da başlamıyor bence çoğu psikolojiktir
Benimkine de bakar mısınız adetime daha 7 gün var, üstelik 4 aylık yeni bir anneyim

Eklentiler

• 63480.webp
    63480.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 18
  • 63453.webp
    63453.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 63455.webp
    63455.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 63456.webp
    63456.webp