acil bakarmısınız

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
arkadaşlar elbisenin üstüne keten bolaro aradım ama bulşamadım bende saten aldım.bu akşam akrabağmızın düğünü var.nasıl olmuş kızlar.kusura bakmayın elbiseyi yıkamışdım ütülemeden cekdim.buarada birde bu elbiseyi cok beyenerek almışdımama cok kilolu gösteriyor hamile gibi hayatımda korse kullanmadım.ne yapabilirim.bekliyorum kızlar.

dsc00838fl.jpg

beyaz ya da lacivert boleroda olabilirdi..sanki saten biraz sırıtmış gibi çünkü elbise spor duruyor...yanılmıyorsam elbise keten bi kumaştan gibi?

beyaz ya da lacivert boleroda olabilirdi..sanki saten biraz sırıtmış gibi çünkü elbise spor duruyor...yanılmıyorsam elbise keten bi kumaştan gibi?

evt elbise kumaş saten değil olmazsa beyaz ceketim var ama bolaro değil ceket onumu giysem yada kot lacivert bolerom var onlardan birinimi giysem

o dediklerinle de giyip resmini koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz en azındn kıyaslama yapma şansı buluruz belki onlarla da güzel durmaz görmeden kesin bişey söylemeyelim cnm..

o dediklerinle de giyip resmini koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz en azındn kıyaslama yapma şansı buluruz belki onlarla da güzel durmaz görmeden kesin bişey söylemeyelim cnm..

cnm şuan fotoraf mak yok eşimde az önce cıkdı teli aldı gene iş bana düşdü ya olmasa beyaz pantol siyahbeyazlı elbisevar dizlerde onu tunik olarak kullanıyorum onu giyerim üstünede beyaz ceketimi altada beyaz topuklu ayakkabım var güzel duruyor bakalım saol yinede ilgilendiğin için

diğer seçenekleri de ekle bakalım.bu olmamış.dediğin siyahlı beyazlı tunik kombinasyonu güzel olur bence..

cok boguk olmus canım hep aynı ton esarpta boleronda
belkı krem bolero ve krem basortu yapabılırsın yada ne bılıyım o kadar bogmus kı bu renkler hep aynı ust uste . demek ıstedıgımı anlatabıldım mı
elınde ne renk bolero varsa baska onu gıy bırde acık renk bı basortusu yap bence canım

diğer seçenekleri de ekle bakalım.bu olmamış.dediğin siyahlı beyazlı tunik kombinasyonu güzel olur bence..

cnm mak yok cekemiyortum eşim gelsin ozmn cekicem bide bu elbisenin üstüne laciver kot tarzı bolerom var onunlada cekip koyarım olmazsa

Bu elbiseyi her yerde görüyorum artık.
ıstersen takım elbisen varsa takım elbise giy.Bence daha şık durur...

Back
X