Acil bakarmısınız

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Kızlar 3 aylık bebeğim var emziriyorum.dün gece sağ göğsümde birden ağrı oluştu.bu saate kadar ağrıdı.ama şimdide üşütürsünde bütün kemiklerin eklemlerin sızlarya öyle oldum.halsizim ve heryerim sızlıyo.neden olmuş olabilir.göğsümde sert ve hala ağrıyo.varmı başına böyle bişey gelen.

Kızlar 3 aylık bebeğim var emziriyorum.dün gece sağ göğsümde birden ağrı oluştu.bu saate kadar ağrıdı.ama şimdide üşütürsünde bütün kemiklerin eklemlerin sızlarya öyle oldum.halsizim ve heryerim sızlıyo.neden olmuş olabilir.göğsümde sert ve hala ağrıyo.varmı başına böyle bişey gelen.
Duşa gir, sıcak havlu filan koy göğsüne yumuşasın. Doktora da git.

bebeğin yeterince emiyor mu,meme tam boşalıyor mu? sağıyor musun?
ben mastit ameliyatı oldum ,çok sıkıntılıdır..belki kurtarırsınız,cevap verirseniz yardımcı olayım size.

Çok sağolun kızlar şimdi doktordan geldim şükür iltihap yokmuş.süt birilmiş sadece oda ağrı yapıyomuş.bol emzir dedi olmazsa makineyle sağcam.

acil doktora gitmelisin

mastit. çoğu kadında oluyor. ben evde kendim atlatabilmiştim. farkeder etmez duşa girip, göğsüme sıcak kompresler, ağlaya ağlaya sağdım filan şükür geçti ama tabi doktora gitmek daha iyi bir çözüm.

Ya kızlar doktor mestit filan demedi sütümün biriktiğini ondan olduğunu söyledi ama benim göğsüm hala şiş ve ateşim 38-39 derece.sizce napsam neden olmuş olabilir.ilaç filanda yazmadı.

Bak canım bebeği ters emzirmen lazım.. benimde göğüslerim şişti sağ tarafı mesela ağırdı. Şöyle bebeği sol göğsünle emzirir gibi kucağına alıp kaydırıp sağ göğsünle emzireceksin. Aynısını öbür göğsünle de yap. Sonra bana dua et..:KK66:

Emerken bebek sadece göğsün birbirine bakan taraflarından süt geliyor oralar boşalıyor arka taraflarda süt birikiyor. Daha yeni aynı sorunu yaşadım. Ilk bebeğim de de yaşamıştım annem hemen ters emzir dedi.
Bir yastık al koltuk altı tarafına koy. Bebeği de üstüne. . Ben yaptığım an rahatladım. Pozisyonu anladın dimi?

Emerken bebek sadece göğüsün birbirine bakan taraflarından süt geliyor oralar boşalıyor arka taraflarda süt birikiyor. Daha yeni aynı sorunu yaşadım. Ilk bebeğim de de yaşamıştım annem hemen ters emzir dedi.
Bir yastık al koltuk altı tarafına koy. Bebeği de üstüne. . Ben yaptığım an rahatladım. Pozisyonu anladın dimi?
Anladım canım çok saol denedim bile emzirdim biraz

Evet biraz hafifledi sanki bide koltuk altımın ordaki sütü içiyo sanki böyle olunca zaten ağrıyan yer orası.ama neden ateşliyim.sendede ateş olmuşmuydu.
İşte ters emince öyle oluyor. . Nedenini bende bilmiyorum:rolleyes: ateş sıkıntıdandır belki.. geçer inş..

Back
X