Canm pcosluyum duzensiz adetlerim malesef, ay insallah ikimizdede vardirAynısını ben de yaşadım canım. Sonradan silik oluştu ama benimki seninkinden çok daha silikti belli belirsiz. Bence senin olabilir bebek? Kaç dakika sonra çıktı? Ben regl gecikmesi bekliyorum artık sinir oldum tek çizgi görmeye.
Aynısını ben de yaşadım canım. Sonradan silik oluştu ama benimki seninkinden çok daha silikti belli belirsiz. Bence senin olabilir bebek? Kaç dakika sonra çıktı? Ben regl gecikmesi bekliyorum artık sinir oldum tek çizgi görmeye.
İnsallah cnm sendede vardir bna atarmsn testini sendeBence var ya çok bariz ama yine de kan vermeden emin olma
Benim test de bu canım 15 dk sonra çıktı silik çizgiİnsallah cnm sendede vardir bna atarmsn testini sende
Hadi inşallah çıkar ikimizdede cnmBenim test de bu canım 15 dk sonra çıktı silik çizgi
Bana da haber etHadi inşallah çıkar ikimizdede cnm
Ya inşallah kuzum allah razi olsun sennde pozitifitr insallahBana da haber etkime böyle var galiba desem hamiş olduğu haberini aldım sen de onlardan biri olursun inşallah
Durdukça koyulaşıyor canım benim de böyle oldu Bhcg değerim de 82 çıktı. Bunun 15 dk beklemiş halini de atsanaTesti yeniledim hemen böyle çıktı , digeride böyle çıkmıştı bielr saat icinde koyulasmaya basladi
Durdukça koyulaşıyor canım benim de böyle oldu Bhcg değerim de 82 çıktı. Bunun 15 dk beklemiş halini de atsana
Bu sabahki yaptığım test suanki hali böyle, su damlattim böyle oldu kuruma cizgisi olabilirmikiDurdukça koyulaşıyor canım benim de böyle oldu Bhcg değerim de 82 çıktı. Bunun 15 dk beklemiş halini de atsana
Kuruma çizgisi böyle olmaz çok tuhaf. Ama az önceki yaptığın testin hala negatif olması da çok tuhaf bence sen kan verBu sabahki yaptığım test suanki hali böyle, su damlattim böyle oldu kuruma cizgisi olabilirmiki
Cok cok hafif silik çizgi goruyorum evet , digeride boyleydi bi saat icinde bu koyuluga ulaşmıştıBunda sen çıplak gözle görebiliyor musun canım çizgi ben göremedim
Ay çok merak ettim valla. Kan testi yaparsan haber ver mutlaka canım. Ama yarın ilk iş kan verirdim yerinde olsamCok cok hafif silik çizgi goruyorum evet , digeride boyleydi bi saat icinde bu koyuluga ulaşmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?