Yaa vana dua et olurmu haftasonuda idrar testi yapip bakicam hala çizgiler oluşursa koyulasma devam ederse ptesi insallah kan veririm , mutlaka haber edicemAy çok merak ettim valla. Kan testi yaparsan haber ver mutlaka canım. Ama yarın ilk iş kan verirdim yerinde olsam
Dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorumYaa vana dua et olurmu haftasonuda idrar testi yapip bakicam hala çizgiler oluşursa koyulasma devam ederse ptesi insallah kan veririm , mutlaka haber edicem
Banada var gibi geldi pcos var bendede 2 aydır olmadı 2 hafta önce böyle bir kez silik çıktı sonra kan verdim negatif olurum sandım sonra kekik çayı falan içtim adet olaym diye iyi geliyor normalde hemen çaydan sonra olurum hala olmadim ilk kez böyle gecikti ama bir hafta bekleyip öyle bakcam sonra hüsran oluyorKızlar bugün test yaptım hemen belli belirsiz bir çizgi olustu ama zor gorunuyodu yani, hatta onuda atayim size boyle gozume caarpiyodu yabi (1.foto)
Teste bir saat sonra baktigimdada 2. Fotodaki gibiydi
Gördüğüm hafif cizik yeri koyulasiyor gibiDurdukça koyulaşıyor canım benim de böyle oldu Bhcg değerim de 82 çıktı. Bunun 15 dk beklemiş halini de atsana
Gördüğüm hafif cizik yeri koyulasiyor gibi
Üzgünüm ama 1 saat sonra baktıığın test doğru değildir. Testin üzerinde yazar zaten en fazla ilk 15 dk yı önemseyin diye. Senin ki ilk dakikalar gözükmüyor 1 saat sonra çizgi belirginleşmiş. İstersen kan ver yarın idrarda çıkıyorsa kanda da gözükmesi gerekir ama çok ümitlenme derim.Kızlar bugün test yaptım hemen belli belirsiz bir çizgi olustu ama zor gorunuyodu yani, hatta onuda atayim size boyle gozume caarpiyodu yabi (1.foto)
Teste bir saat sonra baktigimdada 2. Fotodaki gibiydi
Yorumun icin tesekkur ederim cnmÜzgünüm ama 1 saat sonra baktıığın test doğru değildir. Testin üzerinde yazar zaten en fazla ilk 15 dk yı önemseyin diye. Senin ki ilk dakikalar gözükmüyor 1 saat sonra çizgi belirginleşmiş. İstersen kan ver yarın idrarda çıkıyorsa kanda da gözükmesi gerekir ama çok ümitlenme derim.
Evet canım görünüyor alttakinde daha da koyulaşmış. Bütün testlerinin böyle çıkması çok şüpheli bence hamile olabilirsin. Bir de çizgi ilk yaptığında soluk bir şekilde hemen çıkıyor sonra koyulaşıyor. Bence gebelik ihtimali var canımGördüğüm hafif cizik yeri koyulasiyor gibi
Canım bu sabah ilk idrarla yaptığım testler bublar , hemen çektim gozle zor görülüyor, renkleriyle oynadim, fotolari renkleriyle oynamadığım fotolarida yukledim bir bakarmsnz kuzumEvet canım görünüyor alttakinde daha da koyulaşmış. Bütün testlerinin böyle çıkması çok şüpheli bence hamile olabilirsin. Bir de çizgi ilk yaptığında soluk bir şekilde hemen çıkıyor sonra koyulaşıyor. Bence gebelik ihtimali var canım
Silik çizgi görünüyor yine canım sonra da koyulaşmış. Ama benim aklımı karıştıran günlerdir çizgide değişim olmaması biraz daha fazla ve daha hızlı koyulaşmalı sanki. Ama bütün testlerin böyle çift çizgi çıkması da çok tuhaf. Başka marka test alma şansın var mı canımCanım bu sabah ilk idrarla yaptığım testler bublar , hemen çektim gozle zor görülüyor, renkleriyle oynadim, fotolari renkleriyle oynamadığım fotolarida yukledim bir bakarmsnz kuzum
Evet evet bnimde dikkatimi ceken o oldu hep bi silikte olsa goruyorum ama ilerleme yok koyulasmiyo, adet dongum 45 gün falan suruyor , uygulamada adet olacağım gun haftaya pazari gosteriyor cnmSilik çizgi görünüyor yine canım sonra da koyulaşmış. Ama benim aklımı karıştıran günlerdir çizgide değişim olmaması biraz daha fazla ve daha hızlı koyulaşmalı sanki. Ama bütün testlerin böyle çift çizgi çıkması da çok tuhaf. Başka marka test alma şansın var mı canım
Şüpheli ilsikiden sonraki 9. Gün bugün kuzumSilik çizgi görünüyor yine canım sonra da koyulaşmış. Ama benim aklımı karıştıran günlerdir çizgide değişim olmaması biraz daha fazla ve daha hızlı koyulaşmalı sanki. Ama bütün testlerin böyle çift çizgi çıkması da çok tuhaf. Başka marka test alma şansın var mı canım
Sanki daha erken gibi geldi canım. Haftaya pazartesi derken önümüz hafta mı 2 gün sonraEvet evet bnimde dikkatimi ceken o oldu hep bi silikte olsa goruyorum ama ilerleme yok koyulasmiyo, adet dongum 45 gün falan suruyor , uygulamada adet olacağım gun haftaya pazari gosteriyor cnm
Sonraki canim yarın değil 8 gun sonraki pazarSanki daha erken gibi geldi canım. Haftaya pazartesi derken önümüz hafta mı 2 gün sonra
Daha da var adet görmene canım. Yumurtlama günün değişmiş olabilir mi. Yani erken yumurtlamış olabilir misin. Bu kadar erken çıkması imkansız gibi bir şey yoksa. Bence mutlaka farklı bir test kullan sen.Sonraki canim yarın değil 8 gun sonraki pazar
Bnce ben o beklenen günümü bekliyimDaha da var adet görmene canım. Yumurtlama günün değişmiş olabilir mi. Yani erken yumurtlamış olabilir misin. Bu kadar erken çıkması imkansız gibi bir şey yoksa. Bence mutlaka farklı bir test kullan sen.
Merhaba bende de pcos var adetlerim aşırı duzensiz adetim en son 22 gün gecikmisti test yaptım çok silik çizgi çıktı 4 ocak da kan verdim 16 çıktı 2 gün ara ile kan verdim 132 sonra 340 geçen salı günü keseyi gördüm umudunuzu kaybetmeyinBanada var gibi geldi pcos var bendede 2 aydır olmadı 2 hafta önce böyle bir kez silik çıktı sonra kan verdim negatif olurum sandım sonra kekik çayı falan içtim adet olaym diye iyi geliyor normalde hemen çaydan sonra olurum hala olmadim ilk kez böyle gecikti ama bir hafta bekleyip öyle bakcam sonra hüsran oluyor
Yaa okurken tuylerim diken diken olduMerhaba bende de pcos var adetlerim aşırı duzensiz adetim en son 22 gün gecikmisti test yaptım çok silik çizgi çıktı 4 ocak da kan verdim 16 çıktı 2 gün ara ile kan verdim 132 sonra 340 geçen salı günü keseyi gördüm umudunuzu kaybetmeyin
340 çıktıktan kaç gün sonra keseyi gördünüz benimde geçen salı 307 çıktı da doktorum pazartesi çağırdı görebilir miyim çok merak ediyorumMerhaba bende de pcos var adetlerim aşırı duzensiz adetim en son 22 gün gecikmisti test yaptım çok silik çizgi çıktı 4 ocak da kan verdim 16 çıktı 2 gün ara ile kan verdim 132 sonra 340 geçen salı günü keseyi gördüm umudunuzu kaybetmeyin
Bende çok istedim 6 sene hiç olmadı sonra kafamdan attim herseyi artık takip etmiyordum takmıyorum kafama üzülmüyorum diyordum Rabbım ne zaman kısmet ederse sonra kendiliginden oluverdi. İNŞALLAH siz de en kısa zaman da hayırlı haberler alırsınız Rabbım isteyen herkese nasip etsin aminYaa okurken tuylerim diken diken oldu
Allah razi olsun nefes aldıkça umut vardırbanada dua edermsn gülüm cok istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?