- 5 Temmuz 2015
- 198
- 231
- 103
- Konu Sahibi Childgirlss
Adama narsist diyorsunda bence sen narsist gibisin. Adam ayri telden caliyor sen ayri telden. sence biz bunlari yer miyiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar gerçekten muhatap olmayacam bu konuda umuyorum bir gün böyle bir iftira ile karşılaşır aklınıza beni getirirsiniz ispatlayabileceği bir şey varsa hodri meydan ben adama dedim ki barışma sürecinde bana sordu biri oldu mı hayır dedim olmadı sadece aile biraz baskı yaptı biri istiyor bir bak diye dışarda bir kişi yanımda kahve içip reddettim adamın yüzünde dedim onu aldatmak diyor o da yalandı Yani bana daha çok yapışsın bırakamasın diye o kemiriyor içini anlayın artıkKavgadan sonra geri adım atmışşın suçlu gbi kardeş doğru söyle aldattın mı adam aldattın dedikçe ona da inkar etmemişşin
Ben aldatmasam ama bana aldattın denilse susmam böyle
Kadir hocayla ileri gitmeler falann yazmışşınızArkadaşlar gerçekten muhatap olmayacam bu konuda umuyorum bir gün böyle bir iftira ile karşılaşır aklınıza beni getirirsiniz ispatlayabileceği bir şey varsa hodri meydan ben adama dedim ki barışma sürecinde bana sordu biri oldu mı hayır dedim olmadı sadece aile biraz baskı yaptı biri istiyor bir bak diye dışarda bir kişi yanımda kahve içip reddettim adamın yüzünde dedim onu aldatmak diyor o da yalandı Yani bana daha çok yapışsın bırakamasın diye o kemiriyor içini anlayın artık
Arkadaşlar gerçekten muhatap olmayacam bu konuda umuyorum bir gün böyle bir iftira ile karşılaşır aklınıza beni getirirsiniz ispatlayabileceği bir şey varsa hodri meydan ben adama dedim ki barışma sürecinde bana sordu biri oldu mı hayır dedim olmadı sadece aile biraz baskı yaptı biri istiyor bir bak diye dışarda bir kişi yanımda kahve içip reddettim adamın yüzünde dedim onu aldatmak diyor o da yalandı Yani bana daha çok yapışsın bırakamasın diye o kemiriyor içini anlayın artık
Zaten paylaştığınız görüşmelerin bu sitede yer alması yasak, eşiniz bile olsa kendisinin izni ve bilgisi olmadan yazışmalarını paylaşmanız haberleşmenin gizliliği, özel hayatın gizliliği ihlali sayıldığından yasalara göre de suç.Mune hanıma sordum izni olursa öyle yapayım