Acil bakın bir Kızlar intiharıma ramak kaldı

Psikolojik tedaviye ihtiyacınız var ikinizin de. Karısına kancık diyen bi adam(!) Aman yarabbi ne okudum ben öyle

Karı koca ikiniz de bi acaipsiniz..
Hele sen hiç mi utanmadın başka adamla gerdeğe girerim felan yazarken ?
Başka biri olsa içimdekilerle onu da aldatmış olurum bilmem ne demişsin. Onu da derken başka kimi aldattın ki?

Adam hiç başka karılarla yatar kalkarım bile dememiş.. Küfür etmiş evet o da ayrı bir iğrençlik. Seviyeni de iyice düşürmüşsün eşinin karşısında..

Adam o kadar hakaret etmiş..
Bide dönüp seviyorum demişsiniz ya orda film koptu bende..

Ve şunu da ekleyım.. Bu mesajlasmalar da ikinız de hatalısınız. En cok sen ama

Boşansanız keşke.Ve tedavi olsanız her ikinizde.
Sağlıklı bir ilişkiniz yok,belli.Bundan sonrası için de birbirinizden uzak durursanız, çocuğunuza büyük bir iyilik yapmış olursunuz.İlişkinizde telafisi olmayan kayıplar vermişsiniz.

yaw allah aşkına namusuna ne iftirası atmış adam
demişsiniz ki anlamadın mı senden başkasının dokundugunu başka hocalar birileri geçiyor
ya aldatmışsınız ya aldattım diye yalan uydurmuşsunuz
verin çocuğu yurda bi yere onun da başını yakmayın yazık günah

Kavgadan sonra geri adım atmışşın suçlu gbi kardeş doğru söyle aldattın mı adam aldattın dedikçe ona da inkar etmemişşin
Ben aldatmasam ama bana aldattın denilse susmam böyle
Arkadaşlar gerçekten muhatap olmayacam bu konuda umuyorum bir gün böyle bir iftira ile karşılaşır aklınıza beni getirirsiniz ispatlayabileceği bir şey varsa hodri meydan ben adama dedim ki barışma sürecinde bana sordu biri oldu mı hayır dedim olmadı sadece aile biraz baskı yaptı biri istiyor bir bak diye dışarda bir kişi yanımda kahve içip reddettim adamın yüzünde dedim onu aldatmak diyor o da yalandı Yani bana daha çok yapışsın bırakamasın diye o kemiriyor içini anlayın artık

Arkadaşlar gerçekten muhatap olmayacam bu konuda umuyorum bir gün böyle bir iftira ile karşılaşır aklınıza beni getirirsiniz ispatlayabileceği bir şey varsa hodri meydan ben adama dedim ki barışma sürecinde bana sordu biri oldu mı hayır dedim olmadı sadece aile biraz baskı yaptı biri istiyor bir bak diye dışarda bir kişi yanımda kahve içip reddettim adamın yüzünde dedim onu aldatmak diyor o da yalandı Yani bana daha çok yapışsın bırakamasın diye o kemiriyor içini anlayın artık
Kadir hocayla ileri gitmeler falann yazmışşınız
Ayrıca boşanmadan daha biriyle mi tanıştınız bu da aldatma

arkadasım sen kendin yazmışsın bi de kalkmış beddua ediyorsun
bunları kocan yutar ne hakimi ne avukatı yutmaz o mesajlardan nelerini çıkartırlar
bariz depolamak için yazmışsın mesajları keşke seni benim karşımda dolduran şey gercek degıl derken konuyu acsaydın ince planlar peşinde koşmak yerine

Neyin kafasini yaşiyosunuz ALLAH askina. Elim ayagim titredi. Ne bicim kufurler, asagilayici kelimeler. Bumu evlilik? ALLAH askina boşanin. Telefonda da ismini eşim koymussunuz. Şerefsiz koysaniz daha uygun olurdu.

Mune hanıma sordum izni olursa öyle yapayım
Zaten paylaştığınız görüşmelerin bu sitede yer alması yasak, eşiniz bile olsa kendisinin izni ve bilgisi olmadan yazışmalarını paylaşmanız haberleşmenin gizliliği, özel hayatın gizliliği ihlali sayıldığından yasalara göre de suç.
Eşiniz bu yazışmaları paylaştığınızı fark edip suç duyurusunda bulunsa başınız ağrır.

Back
X