- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
Yorum sizin Kızlar eski konularımı bilen bilir son hal bu artık ben de bozdum ağzımı hakaret hakaret bir yere kadar zira
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuştum yakın bir kuzenimle ailenle ben konuşacağım halamla dedi böyle bir evlilik YÖK dedi , adam sana sevmediğini söylüyor sen ona yapışıyorsun diye düşünüyor özür dilemiyor boşuna emeklerim deyip durma evlilik bu değil dedi, şimdi gitmek, yeniden düzen kurmak, oğlunu alıştırmak dengesini toparlamak hele ki ben de bitmişken, aman yarabbi nasıl geldi böyle bir şey başıma yarabbi sen yardım et bana. Kafayı yiyecek gibiyim elimin altında silah olsa tek kerede kafama sıkardım Emin’in buna... neden ne yaptım hakettim bu iftiraları , sözleri yarabbi bir arkadaşıma anlattım bir de o da bana şunu diyor: Real daha kötü evlilikler de var otur konuş sevmeyen adam saatlerce yazmaz sinirlenmiş yazmış bir kere bence seviyor dedi. Akşamları karanlık basınca kendimi kuyuda tek başına hissediyorum gündüz geçiyor akşam vakti dün Yani şu mesajı yaZdım gelen cevap he oldu . Atıyorum onu da yardım edin öleceğimYorum sizin Kızlar eski konularımı bilen bilir son hal bu artık ben de bozdum ağzımı hakaret hakaret bir yere kadar zira
Aldatma falan yok onun uydurması paranoyaya bağladı bana biriyle görüştün mü dedi hayır dedim sadece aile büyüklerinden biri vardı yanımızda biri ile tanışmamı çok israr ettiler tanıştım dışarda ve reddettim dedim bir daha bırakmasın diye aslında olmadı daOkudum pek anlamadım ama 2016 yılında aldatmışsınız para vermişşiniz geri istiyosunuz? Öyle anlaşılıyo karışık biraz
İnan’ın eş demek hayat yarısı oluryor bir saatten sonra kıratın yanında duran durumu oluyor malesef durum buYazilanlar da yazim da lise duzeyinde geldi bana. Eski konularinizi bilmiyorum ama, neden hala evlisiniz anlamadim.
Sorun eşimin bana olan tavrı nefreti , sebebi bana 2 yıl önce neden çalışmıyorsun dedim diye dayak yemem üzerine anne evine döndüm 1 sene ayrılık 3 dava gördük o süreçte iyice kinlenmiş sonra döndüm tekrar eve son halimiz bu dönerken de para çektim bankadan atarsa evden ne olur Olmaz olsun yanımda diye sonra onu ver bana işleteyim dedi nasıl oldu bilmiyorum basiretim bağlandı sanki verdim parayı, bir dünya eksik vs çocuk okul yaz dönemi köyüne git gel oldu masraf hep sosyal her şey bana Zaten derken borç birikti ödeyemiyorum iş durumum kritik şu anda zorlanıyorum ve stres harbindeyim.Bir şey anlayamadım ben.
Sorun nedir.?
Niye bu kadar çirkin konular dönüyor.
Para kim niye istiyor.
Ayrıca eşiniz kendinden emin şekilde onu aldattığınızı söylemiş birde size yapmadın mı demiş defalarca ama oraları hep es geçmişsiniz. Ben bilemiyorum nedense hatanın büyüğü sizde gibi hissediyorum.
Göz görmeden iftirayı benim hemcinsim kabul ederse el ne yapmaz doğrıBen adama hak verdim 6.hislerime gerçekten güvenirim bu adam haklı sende anlatmadığın şeyler var mesajlar ara ara silinmiş adam diyor ki yapmadın mi? Cevap yok anca kendi kendine çalıp oynamışsın buraya atacağını mi hesap edip yazdın nedir bilmem, bir sayıp sövmüşsün istediğin cevapları alamayınca akşamına dönüş yapmışsın seviyorumlar dr gidelimler kocan ak pak demiyorum konuşma tarzından onunda ayarı belli ama bu olaylar her neyse suçlu olan sensin
Sevgili darkmore fikirlerin kıymetli benim için takip ediyorum zira seni haklısın sanırımHala da seviyorum diyorsunuz
Adam gel dese geleceksiniz yani
Mesajlar berbat,sesli harfler yok anlayabildigim kadariyla esiniz de siz de suclusunuz belli. Ben olsam asla nefes tuketmem bu sekilde. Sinirlere yazik. Bosarim haber bile vermem.