Acil bakın bir Kızlar intiharıma ramak kaldı

birçok insan yaşar bu sorunları
paraydı şuydu buydu yok beni aldattın küfürler hakaret
sonra sular durulur

bi zahmet üşenmeyin de konunuzu yazın. kimse bilmediği bi konu hakkında 50 tane ss okumaz.

Malesef ve ben bunu öğrendiğimde sevgiliydik orda mesajlarda vardı aslında gelmiş bana ben erkeğim özel hayatım olur yumurtaları çokmuş gebe sandık bilmem ne ben de o Aman 17 yaşında salak ne genişmişim inanamıyorum

En büyük hata sizde
Ta nişanlıyken bunları diyen adamla evlenip birde çocuk yapmışsınız.

Burada yorum yapanlara neden beddua ediyorsunuz ayrıca ?

O zaman şöyle yapayım @ mune abla eğer iznin olursa konu içerik yazayım fotoları sileyim olur mu ?
sen bu görüntülerle yarın mahkemeye git.
ertesi gün hakim sizi boşar, şiddetli geçimsizlikten.

burada yazmak seni iyi etmez, evliliğini kurtarmaz.

neden bu konuları mesaj yazarak konuştunuz? yüz yüze konuşarak ya da hiç olmazsa telefonda konuşarak biraz daha sağlıklı bi konuşma yapabilirdiniz. saygı ve seviye göremedim her iki tarafta da. böyle bir adama "hala seviyorum" demeniz de hayret verici.

Bu ne terbiyesiz ahlaksız bir evlilik? Rica ederim devlet o çocuğu ikinizin elinden de kurtarsın.
Ne yapıyorsunuz? Ne terbiyesizlik bunlar?
Adam karısını başkasına verme peşinde, kadın sürekli aynı laflar aynı hakaretler.
Çocuk için bir aradalarmış! Hadi be ordan!
Adam size kaşar diyor neler neler diyor siz hala seviyorum diyorsunuz!
Cidden siz ne yapıyorsunuz?

İğrenç ya bunlar ne biçim konuşmalar. Sende de adamdan laf almaya çalışır tarzı var. İkiniz ayrı ayrı şeyler yazmışsınız.

Ben kocamla olan mesajlasmalarimi,ne kadar cirkinde olsa buraya atmaya haya ederim,o benim özelim.Atmasaymisiniz iyiydi,neyse. Adam psikopat anladığım kadarıyla tutturmuş bir 2016 da yediğin halt diyor başka bir şey demiyor,sanırım iftira atıyor herhangi bir açıklama yok. Boşanın boşanmayın diyemem ama ne yapın edin,bosansaniz bile aradaki saygıyı tekrar kazanın evladiniz için.

Midem bulandı mesajlaşmanızdan, üstelik çok azını okuyabildim. :kusmuk:

Kendinize çekidüzen verin bence.

Back
X