Acil bakın bir Kızlar intiharıma ramak kaldı

geniş düşünürsen her şey nomal.
şiddet de normal mesela.

kocasından dayak yemeyen mi var allasen?
aldatmayan erkek zaten yok.

hele bu küfürler en normali. iltifat ederken gerizekalı, salak falan deriz.

belli ki boşanmak istemiyorsun.

hepsi normal bacım. güle ağlaya yaşayın.

yalnız bir ricam var. çocuğu devlete teslim edin de anormal büyüsün. sizin kadar normal yetişmesin.
Lütfen daha yazmayın

Ya lütfen ama lütfen size bunca hakareti eden adamı seviyorum demeyin zira ne fırıldaklığınız kalmış,ne kancıklığınız nede sadakatsizliginiz.
Kendinize saygınız olsun biraz.
Adam biliyor vazgeçmeyeceğinizi aklına geleni sayıyor siz hala seviyorum konuşalım.
Konuşma böyle olmaz.
Aşırı saygısız usluplar kullanıp nasıl yanyana gelebilmeyi düşünüyorsunuz anlamadım. Nasıl alacak içiniz.

Ne normali ya. Aileniz kocanizin sizin namusunuza kadar laf ettigini bile bile boyle mi diyor hala, her seyi anlattiginiza emin misiniz?
Normal degil arkadasim degil ya nasil normal kabul edebilirsin. Bana yapicak bunu var ya evi tepesine yikarim onun siz hala herife methiyeler duzuyorsunuz sacimi basimi yolcam burda sinirden
Kaç defa babaevine dönüp sonra kendi isteğiyle kocasına dönmüş, belliki ailesi de artık güvenip arkasında durmuyor. Şimdi normal değil boşan gel deseler kadının bir ay durup kocaevine dönmeyeceğine nasıl güvenecekler, ne yapsın onlar da aman normal bunlar deyip sallıyorlar anladığım kadarıyla.

yazdigin pek cok sey koz olabilir bu surecte mesela tutup da dr a gidiorum senin yuzunden yazarsan alir bunu mahkemede kullanir cocuklarima bakamior die,ayrica sakın ona nisper yapicam diye sacma fotolar paylasma sosyal medyada ;bu surecte hicbir sey yazma o yazsa bile sen sessiz kal cunku biylece ofkelendikce o sacmalar;sen kullanirsin mahkemede,dr.dan once sen kendi beyninde bitir bu adami

Haklısınız öyle yapacağım artık o da bunu kullandı eskiden zat n

Kaç defa babaevine dönüp sonra kendi isteğiyle kocasına dönmüş, belliki ailesi de artık güvenip arkasında durmuyor. Şimdi normal değil boşan gel deseler kadının bir ay durup kocaevine dönmeyeceğine nasıl güvenecekler, ne yapsın onlar da aman normal bunlar deyip sallıyorlar anladığım kadarıyla.
Evet aynen öyle içimi iyice akıttığınız için mutlu olun olur mu

Kocan türkçe bilmiyor galiba okudum biraz ama kim je diyor hiç birşey anlamadım boşan ne diyeyim saygısızlıkta son nokta. Sen kocandan ne parası istiyorsun

Şu etapta kendime yapacağım en iyi şey dr sanırım önce sonra da dediğiniz gibi olmalı bence de böyle çocuğumla da ilgilenemiyorum

Kesinlikle öyle sevgili C Childgirlss , her seyi bir kenara bırakın ilk önceliğiniz doktora gitmek olsun. Bu tip durumlar velayet için sorun oluşturmaz, orda daha farklı tanı kriterleri var. Sizin durumunuz öyle bir şeye benzemiyor. Ayrıca doktora gittiğinizi kimseye söylemek zorunda da değilsiniz. Sadece gidin ve toparlanmaya bakın çünkü çocuğunuzun size ihtiyacı var. Artık ne oldu ne bitti kim suçlu kim haklı bunları düşünmeyin. Çözüm odaklı davranın ve eşinize de daha fazla bir şey yazmayın.

Ya üzüldüm açıkçası. Birbirinize tahammülünüz kalmamış. Ve psikolojik olarak siz de iyi değilsiniz tahminimce. Çünkü bu kadar ağız dalaşına girip hatta küfürleşip, sonrasında da kocanıza sevgi sözcükleri yazmanız normal degil. Öncelikle boşanmak için acele etmeyin derim. Biraz psikolojinizi düzeltin ve borçlarınızı kapatın. İletişim de kurmayın bu sürede. Keşke internet evliliği yapmasaydınız, baksanıza adam resmen iftira atmaya kadar getirmiş olayları. Ve kocanıza bir daha iyi kelimeler yazıp, gururunuzu ve onun gözündeki saygınızı yitirmeyin. Hiç iletişim kurmayın daha iyi. Kafanızı toplayın.

Evet aynen öyle içimi iyice akıttığınız için mutlu olun olur mu
Bizim bu durumdan mutlu olduğumuzu nerden çıkardınız, az biraz sarsılın kendinize gelin yahu! Kendi isteğinizle çıkıp çıkıp kocanıza geri dönmeseydiniz aileniz arkanızda dururdu diyorum.

Bundan sonra güçlü durup kararlı olursanız yine destek olurlar merak etmeyin ama sabahtan sövüp sayıp akşamına özür dilerim seni çok seviyorumla bu iş bir yere varmaz.

Kesinlikle öyle sevgili C Childgirlss , her seyi bir kenara bırakın ilk önceliğiniz doktora gitmek olsun. Bu tip durumlar velayet için sorun oluşturmaz, orda daha farklı tanı kriterleri var. Sizin durumunuz öyle bir şeye benzemiyor. Ayrıca doktora gittiğinizi kimseye söylemek zorunda da değilsiniz. Sadece gidin ve toparlanmaya bakın çünkü çocuğunuzun size ihtiyacı var. Artık ne oldu ne bitti kim suçlu kim haklı bunları düşünmeyin. Çözüm odaklı davranın ve eşinize de daha fazla bir şey yazmayın.
Bu desteğiniz Altun’lara değer dediğinizi yarın yapacağım ilk işim randevu almak olacak

Bizim bu durumdan mutlu olduğumuzu nerden çıkardınız, az biraz sarsılın kendinize gelin yahu! Kendi isteğinizle çıkıp çıkıp kocanıza geri dönmeseydiniz aileniz arkanızda dururdu diyorum.

Bundan sonra güçlü durup kararlı olursanız yine destek olurlar merak etmeyin ama sabahtan sövüp sayıp akşamına özür dilerim seni çok seviyorumla bu iş bir yere varmaz.
Normal hissetmiyorum yaparken bunu zoruma gidiyor dediö ama ve tespitiniz de doğru ne diyeyim tanısanız beni şaşırırsınız avukatım diyor sen nasıl bir karaktersin hala güçlü durabiliyorsun diyor eşim de bunu bana göz koydu diye yorumluyor korkutuyor

Ya üzüldüm açıkçası. Birbirinize tahammülünüz kalmamış. Ve psikolojik olarak siz de iyi değilsiniz tahminimce. Çünkü bu kadar ağız dalaşına girip hatta küfürleşip, sonrasında da kocanıza sevgi sözcükleri yazmanız normal degil. Öncelikle boşanmak için acele etmeyin derim. Biraz psikolojinizi düzeltin ve borçlarınızı kapatın. İletişim de kurmayın bu sürede. Keşke internet evliliği yapmasaydınız, baksanıza adam resmen iftira atmaya kadar getirmiş olayları. Ve kocanıza bir daha iyi kelimeler yazıp, gururunuzu ve onun gözündeki saygınızı yitirmeyin. Hiç iletişim kurmayın daha iyi. Kafanızı toplayın.

Çok doğrı mesela şu an hava karardı içimdeki kaygı anlatılmaz sağa sola kendimi götüresin var insan içinden çıkmak istemiyorum şu saatlerde uyuyana kadar düşünün

Bu desteğiniz Altun’lara değer dediğinizi yarın yapacağım ilk işim randevu almak olacak

Doktordan ne zaman randevu alırsınız bilmiyorum ama gidinceye kadar en azından kahve tüketimini azaltın, ılık bi duş alın ve melisa ya da papatya çayı için. Böylece kaygınız biraz hafifler, geceyi daha rahat geçirirsiniz.

Esini aldatmisin, yalan söylemissin, yaptiginla konustugun uyuşmuyormuş, para istiyormussun ama eşini düşünmeden borcu yapılmasına da sen neden olmussun. Sonrada borc para istiyorsun. Ama esin söylediklerinde istikrarli ve aynı şekilde bunları sana söylüyor. Sen bence kendine dönüp bir bak bunca suclama niye?

Mesajlarda bir gariplik var.
Sanki buraya o mesajları atmak için adamı kışkırtmışsınız gibi.
Kendi yazdıklarınız, sizi haklı gösterecek şekilde planlanmış gibi.
Adam ısrarla aldattın hem nişanlıyken hem 2016 da diyor siz geçiştiriyorsunuz,bilemedim, ilginç.
Zaten bu kadar yüz göz olduktan sonra nasıl devam edeceksiniz ki? Ortada ne saygı ne de sevgi var.

Kavgadan sonra geri adım atmışşın suçlu gbi kardeş doğru söyle aldattın mı adam aldattın dedikçe ona da inkar etmemişşin
Ben aldatmasam ama bana aldattın denilse susmam böyle

Gözüm kanadı ya sene 2018, yazım tarzı 2000’de kalmış kısaltmalar falan. Neyse. Açık ve net şekilde nefret etmişsiniz karşılıklı. Keşke geri adım atmasaydınız. Bu adam geri adımdan anlamaz. Bir de siz evliyseniz bir arada yaşamıyor musunuz da bu kadar uzun mesajlaşma oluyor. Açıkçası konuşmanızın içeriğini atmanıza da anlam veremedim. Eşinizin kabalıklarını herkese gösterme gereği duymuşsunuz. Bu kadar ayrıntıya ne gerek var? Ölüm tehdidi falan var da kanıt olsun diye buraya attınız sandım. Sonuç olarak berbat bir ilişkiye dönmüş ama bizden ne bekliyorsunuz ne danışmak istiyorsunuz çözemedim hala :KK64:

Back
X