Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki p nasıl oluyor acı falan birşey yok sadece dokunduğum zaman ele geliyor küçük et beni gibi sanırım ve çok kaşınıyorHemoroid değil dimi???
Tam anüste mi, kaşınır, rahatsızlığı depreşince batar, ilerleyince kanar acır, ay inşallah değildirBilmiyorum ki p nasıl oluyor acı falan birşey yok sadece dokunduğum zaman ele geliyor küçük et beni gibi sanırım ve çok kaşınıyor
Yaa çok geçmiş olsun canım bende de hamilelikte çıktı elime bir tane geliyor küçük birşey kaşıntısı artmasa yine gitmem drda dışarda hayatımı olumsuz etkilemeye başladıTam anüste mi, kaşınır, rahatsızlığı depreşince batar, ilerleyince kanar acır, ay inşallah değildir
Genel cerrahi bakıyor bu tarz şeylere, bı randevu al da ilerlemesin belki daha basit birseydir, doğumdan kalma basur memelerim.varda......
Simdi yine doğum yapacağm artık doğumdan sonraya bakacağım bende bı çaresine...![]()
Hpv testi yaptırdınızmı hpv olabilirYaa çok geçmiş olsun canım bende de hamilelikte çıktı elime bir tane geliyor küçük birşey kaşıntısı artmasa yine gitmem drda dışarda hayatımı olumsuz etkilemeye başladı
Hayır hiç dr a gitmedimHpv testi yaptırdınızmı hpv olabilir
Teşekkür ederim zar zor kadın dr buldumGit git, hemoroidse ilerledikçe daha kötü oluyor, kremle diyetle çözülecek bı durumsa halledersin en azından, geçmiş olsun
Ne diyeceksin popomda kaşınan birşey var dersin o anlarTeşekkür ederim zar zor kadın dr buldumşimdi ben dra derdimi nasıl anlatacağım be diyeceğim çok utanıyorum
Yarın gidiyorum bakalımNe diyeceksin popomda kaşınan birşey var dersin o anlar![]()
Genel cerrah bakıyor değil mi oradan aldım çünkü yanlış dra derdimi anlatmayayımNe diyeceksin popomda kaşınan birşey var dersin o anlar![]()
Evet, hemoroid falansa bı alt alanı varda doktor uygun görürse yeşil alan açar, merak etmeGenel cerrah bakıyor değil mi oradan aldım çünkü yanlış dra derdimi anlatmayayım![]()
merhabalar aynısı bende de olmuştu ilk başta küçük siğil gibi bir şey ama daha sonrasında böyle sanki iltihaplı gibi büyümeye başlamıştı kaşıntısından duramadığım gibi büyük abdestimde kanama da yapıyordu ve ben randevu alıp cildiyeye gittim kriyoterapi uygulandı iki haftaya bir gelin dediler ikinciden sonra siğil tamamen düştü ve tekrarlamadı o yüzden moralinizi bozmayın utanacak bir şey yok bir an önce gidin yoksa makattaki siğil maalesef vajinaya yayılır hatta doktor bana biraz daha erteleseydin vajina çevresine yayılacakmış dedi. çok geçmiş olsunKızlar söylemesi ayıp popomun içinde sivilce tarzı birşey var hamileyken çıkmıştı 4 senedir benimle anlayacağınız utanmaktan dr a gidemedim şimdiyse acayip kaşınıyor sizce bu ne olabilir birde randevu alacağım hangi bölüme almalıyım ?
Merhaba geçmiş olsun sizde ki siğilmiş bana basur dedi hap verdi şimdi geçmezse yine gel dedimerhabalar aynısı bende de olmuştu ilk başta küçük siğil gibi bir şey ama daha sonrasında böyle sanki iltihaplı gibi büyümeye başlamıştı kaşıntısından duramadığım gibi büyük abdestimde kanama da yapıyordu ve ben randevu alıp cildiyeye gittim kriyoterapi uygulandı iki haftaya bir gelin dediler ikinciden sonra siğil tamamen düştü ve tekrarlamadı o yüzden moralinizi bozmayın utanacak bir şey yok bir an önce gidin yoksa makattaki siğil maalesef vajinaya yayılır hatta doktor bana biraz daha erteleseydin vajina çevresine yayılacakmış dedi. çok geçmiş olsun
kriyoterapi geçiriyor basur da olsa siğil de olsa içiniz rahat olsun sadece temizliğinize ve tedaviye önem verin yeterMerhaba geçmiş olsun sizde ki siğilmiş bana basur dedi hap verdi şimdi geçmezse yine gel dedi