Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ya kararsız içinde kaldım bu çizgi yaptığım sırasında daha silik ti birden bir baktım daha koyulaşmış bir türlü anlamadımbugün çatlamış kuzu
değerlendir bence. çatlamadan sonraki 36 saat önemli. bugünü değerlendir sonra 5 gün boyunca da bir dolu bir boş yapAy çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ya kararsız içinde kaldım bu çizgi yaptığım sırasında daha silik ti birden bir baktım daha koyulaşmış bir türlü anlamadımacaba bu akşam da değerlendireyim mi
Anladım canım çok teşekkür ederimdeğerlendir bence. çatlamadan sonraki 36 saat önemli. bugünü değerlendir sonra 5 gün boyunca da bir dolu bir boş yap
Benimkine de bakar mısınız çatlama olmuş demiArkadaşlar bugün yine ovulasyon testi denedim bir bakar mısınız çatlamış mı yumurta çatlamamış mı bir türlü anlamadım çözemedim yardımcı olur musunuz lütfen
Benimkine de bakar mısınız çatlama olmuş demi
6 ile 7 çok pek gözüküyor bence çatlamışBenimkine de bakar mısınız çatlama olmuş demi
Gebelik oluştuysa bile ne zaman öğrenirim sizce çatlamadan sonra6 ile 7 çok pek gözüküyor bence çatlamış
Canım benim de yumurtam dün çatlamış yani 17 gün beklemek lazım gebelik testi yapmak için hem de o sıra adetiniz de geliyor adetinizden birkaç gün gecikiyor hattaGebelik oluştuysa bile ne zaman öğrenirim sizce çatlamadan sonra![]()
İnşallah tutar bu seferCanım benim de yumurtam dün çatlamış yani 17 gün beklemek lazım gebelik testi yapmak için hem de o sıra adetiniz de geliyor adetinizden birkaç gün gecikiyor hatta
Ay kıyamam İnşallah bu sefer hamile kalırsın Sen de dikkat et adet tarihin ne zamanİnşallah tutar bu seferBen Mayıs'ta 9 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuş artık çok korkuyorum tedirginim
Ekim 13 fln gösteriyor takvimAy kıyamam İnşallah bu sefer hamile kalırsın Sen de dikkat et adet tarihin ne zaman
Benim de 13 Ekim beraberizEkim 13 fln gösteriyor takvim
Pik gibi ya da olmak üzere akşam testi tekrarlayın isterseniz biOvu testi ilk defa aldım yapmaya başladım takvime göre yumurtlama dönemindeyim test pik mi
Sabırla bekliycez o zamanBenim de 13 Ekim beraberiz
Ayyy ciddi mi inş ya ilk defa bugün başladım yapmaya bi heyecanlandım sonucu görüncePik gibi ya da olmak üzere akşam testi tekrarlayın isterseniz bi![]()
Aynen öyle İnşallah bu sefer tutar ben de iki buçuk yıldır bekliyorum İnşallah Allah'ın izniyle Allah herkesin gönlüne göre verirSabırla bekliycez o zaman![]()
Bu çizgiler silikleşmediği sürece değerlendir canım benceAyyy ciddi mi inş ya ilk defa bugün başladım yapmaya bi heyecanlandım sonucu görünce![]()