• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakın kızlar

Aynen öyle İnşallah bu sefer tutar ben de iki buçuk yıldır bekliyorum İnşallah Allah'ın izniyle Allah herkesin gönlüne verir
Ay inşallah Ekim ayı bizim için hayırlı gelir ben 2 kez kaybettim bebeğimi 3 yıllık evliyim istiyoruz artık evde bi ses olsun🥰 rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun💖

Ay inşallah Ekim ayı bizim için hayırlı gelir ben 2 kez kaybettim bebeğimi 3 yıllık evliyim istiyoruz artık evde bi ses olsun🥰 rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun💖
Ya çok geçmiş olsun inşallah peki 2 gebeliğinizi nasıl kaybettiniz

Ya çok geçmiş olsun inşallah peki 2 gebeliğinizi nasıl kaybettiniz
İlki gelişimi çok yavaştı kendim düşürdüm maalesef
İkincisi de 9.haftada kalbi durdu araştırmaya alındı genetik test verdim bende kan pıhtılaşması çıktı hamile kalır kalmaz iğne kullancam 9 ay 🥲🥲🥹

İlki gelişimi çok yavaştı kendim düşürdüm maalesef
İkincisi de 9.haftada kalbi durdu araştırmaya alındı genetik test verdim bende kan pıhtılaşması çıktı hamile kalır kalmaz iğne kullancam 9 ay 🥲🥲🥹
Anladım canım çok geçmiş olsun bende de polikistik over var

Tabiki yapınca atacağım mutlaka, ben acemiyim henüz yeni başladım bu teste umarım çatladığını da görürüm 1-2 gün

Tabiki yapınca atacağım mutlaka, ben acemiyim henüz yeni başladım bu teste umarım çatladığını da görürüm 1-2 güne🙈😁
Testi yapmadan önce 2 saat öncesinde yani sıvı alımı yapmıyorsun demi

Canım bence akşam değerlendir yarın da hatta çünkü 24 48 saat arasında çatlar
Öyle mi cok yakın yani ben de çatlama cok sevindim valla pcos var bende testi yaparken cok umutsuzdum pike yakın bişi görünce hemen size soruyum dedim

Allah razı olsun polikistik over var ama kafaya takma bu ovulasyon testi ile olacağını düşünüyorum inşallah 💖
İnşallah ya doktora gittiğimde doktor kloman ilacı verdi işte dedi ki aletinde kullan sonra yanıma gel gittiğimde dedi de yumurtan büyümüş yani 4 ay içerisinde kullan koluman ilacı hamile kaldın kaldın kalmadın gel de Rahim filmini çekeceğiz

Öyle mi cok yakın yani ben de çatlama cok sevindim valla pcos var bende testi yaparken cok umutsuzdum pike yakın bişi görünce hemen size soruyum dedim
Bu arada ben de polikistik overim yani ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum bazıları diyor ovulasyon testi ile bayağı hamile kalanlar var onun için ben dedeneyim dedim Ben de beklemedeyim onun için sen de yapmaya devam et bu akşam da değerlendir çünkü ovulasyon testin bayaa pik gözüküyor

Bu arada ben de polikistik overim yani ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum bazıları diyor ovulasyon testi ile bayağı hamile kalanlar var onun için ben dedeneyim dedim Ben de beklemedeyim onun için sen de yapmaya devam et bu akşam da değerlendir çünkü ovulasyon testin bayaa pik gözüküyor
Değerlendireceğim, geçen aylar yumurtladım mı hiç bir fikrim yok ilk defa yapıyorum bi belirtim de yok yumurtlamaya dair ama test pik., inşallah tutar bu ay

Değerlendireceğim, geçen aylar yumurtladım mı hiç bir fikrim yok ilk defa yapıyorum bi belirtim de yok yumurtlamaya dair ama test pik., inşallah tutar bu ay
Canım Ben de geçen ay çok şüphede kaldım ve doktora gittim doktor dedi ki sen de polikistik over olduğu için hani yumurtlama geç oluyor ve ilaç verdi klomen ilacı diye bir ilaç verdi Dedi gidip bunu adetin 5 gününden itibaren kullan sonra 10 gününde yanıma gel bakalım yumurtalarına bir gelişme var mı yok mu gittiğimde bir gelişme falan var dedi doktor git 4 ay süre kolomen ilacı kullan hamile kaldın kaldın kalmadın gel de Rahim filmini çektireceğiz İnşallah gerek kalmaz

Kızlar ilk olarak rabbim tez zamanda hayırlı haberleri almanızı nasip etsin inşAllah. Pcoslu biri olarak bazen 2 ay bazen 3 ay adet görmüyordum öyle salmıştım ki nasılsa bir ara olurum diye adetimi hiç hesaplamıyordum bile ondan 5 ay adet görmediğim zaman olmuştu sonradan fark ettim :) Evlendiğimde ilk olarak beslenmemi düzenledim adet döngüm direk oturdu ama gün hesaplama konusunda da appte bir uygulama var P.C adet takibi diye. Onunla 6 aylık adet döngümü direk hafızasına aldı tahmini ovulasyon zamanları oluşturdu. Adet günlerim bile artık tahmin edilebilir hale gelmişti maksimum1,2 gün sapma oluyordu. İnşAllah sizin de işinize yarar :) ovulasyon testleri de iyi yapamadığınız zamanlar için muhakkak kullanın.

Canım Ben de geçen ay çok şüphede kaldım ve doktora gittim doktor dedi ki sen de polikistik over olduğu için hani yumurtlama geç oluyor ve ilaç verdi klomen ilacı diye bir ilaç verdi Dedi gidip bunu adetin 5 gününden itibaren kullan sonra 10 gününde yanıma gel bakalım yumurtalarına bir gelişme var mı yok mu gittiğimde bir gelişme falan var dedi doktor git 4 ay süre kolomen ilacı kullan hamile kaldın kaldın kalmadın gel de Rahim filmini çektireceğiz İnşallah gerek kalmaz
İnşallah bir an önce bizler de hamile kalıp alalım kucağımıza bebeklerimizi🙏🏻

Back
X