• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakın kızlar

Bilmiyorum araştırıyorum bakıyım nasıl olcak sonraki günde testlerim
Bi de çok fazla düşünme bu durumu ben çok kafaya takıyordum canım sıkılıyordu ben niye hamile kalamıyorum diye biraz başka şeylerle ilgilendim memlekete gittim 2 3 gün düşüncemi başka yerlere çektim vee göbeğim düşükmüş onu çektirdim tekrar evime memleketime geri döndüm hamile kaldım ben çok şükür

Bi de çok fazla düşünme bu durumu ben çok kafaya takıyordum canım sıkılıyordu ben niye hamile kalamıyorum diye biraz başka şeylerle ilgilendim memlekete gittim 2 3 gün düşüncemi başka yerlere çektim vee göbeğim düşükmüş onu çektirdim tekrar evime memleketime geri döndüm hamile kaldım ben çok şükür
çok takmıyorum aslında ama merak ediyorum pcos olunca işte tedirgin ediyor insanı

Eklentiler

• IMG_2915.webp
    IMG_2915.webp
    28 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2913.webp
    IMG_2913.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 14
Şimdi yPtım canım atacKtım sana sanki hala tam pik olmamış
Yok canım hiç şeye girme tedirgin olma yani az kalmış çatlamasına Sen de değerlendir yani bu 3 gün üst üste test yapmaya da devam et Bir de değerlendir

Yok canım hiç şeye girme tedirgin olma yani az kalmış çatlamasına Sen de değerlendir yani bu 3 gün üst üste test yapmaya da devam et Bir de değerlendir
Ama dünküne göre daha yakın çizgiler sanki, inş yarına çatlar

Ama dünküne göre daha yakın çizgiler sanki, inş yarına çatlar
Canım yumurta çatlaması 2 gün yani 2 gün koyu olur 3 günde biraz silikleşir yani ne demek yumurta çatlamış demek onun için yarına çatlar Bir de sen sıvı alımına dikkat ediyorsun dimi ilk sabah idrarıyla değil

Canım yumurta çatlaması 2 gün yani 2 gün koyu olur 3 günde biraz silikleşir yani ne demek yumurta çatlamış demek onun için yarına çatlar Bir de sen sıvı alımına dikkat ediyorsun dimi ilk sabah idrarıyla değil
9.15 te kestim sıvı alımını şimdi yaptım testi

değerlendir bence. çatlamadan sonraki 36 saat önemli. bugünü değerlendir sonra 5 gün boyunca da bir dolu bir boş yap

Ekim 13 fln gösteriyor takvim

Canım sen test yaptın mı owu
kızlar selam pcoluyum. 35-40 günde bir olıyorum. Temmuzda kimyasal geçirdim. bu ay ovulasyon denedim Temmuz ayında da akıntı takibi yapmıştım. Bizim her gün ilişkimiz oluyor. Bu ay yine 28inde akıntım yoğundu. Bakar mısınız bi bilginiz varsa

Eklentiler

• IMG_6607.webp
    IMG_6607.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 11
kızlar selam pcoluyum. 35-40 günde bir olıyorum. Temmuzda kimyasal geçirdim. bu ay ovulasyon denedim Temmuz ayında da akıntı takibi yapmıştım. Bizim her gün ilişkimiz oluyor. Bu ay yine 28inde akıntım yoğundu. Bakar mısınız bi bilginiz varsa
Canım senin eğer 35-40 günde ise sen ekime kadar test yapmaya devam et çünkü hala koyulaşma bir de pik gözükmüyor Sen 4 Ekim 5'i 6 ekim'e kadar test yapmaya devam et o zamanlar piki görürsün inşallah çünkü 30 ve 45 arasında regl zamanını

Back
X