Canm var gibi ama o markayı bilmiyorum kullanmadm hiç.Gözle çok net gözüküyor
Yaaa tüh burda da yazılanlar da görmedim çokCanm var gibi ama o markayı bilmiyorum kullanmadm hiç.
Ay cıkarmı ki bilemedim günü gününe de olamıyorum ki diyim şu kadar erken bu kadar erkenKan verin pozitif duruyor
Testte çıkıyorsa kanda mutlaka çıkarAy cıkarmı ki bilemedim günü gününe de olamıyorum ki diyim şu kadar erken bu kadar erken
O kadar çok test denedim ki geçen aylar da hep yalancı pozitifti o yüzden çok korkuyorumTestte çıkıyorsa kanda mutlaka çıkar
Evet maalesef o da oluyor haklısınız en iyisi adet gecikmesini beklemek bu durumdaO kadar çok test denedim ki geçen aylar da hep yalancı pozitifti o yüzden çok korkuyorum
Haklısın evet başka bırsey gelmiyor eldenEvet maalesef o da oluyor haklısınız en iyisi adet gecikmesini beklemek bu durumda
Önerdiğiniz marka var mıdırTesti güvenilir markalarla tekrarlayın derim
Predictor early, AwoxÖnerdiğiniz marka var mıdır
Awox çok iyiÖnerdiğiniz marka var mıdır
Awox, predictor early..Önerdiğiniz marka var mıdır
Ayyy çok üzüldüm ya Allah bildiği gibi yapsın bu üreticiyi gerçektenEki Görüntüle 3613277 benim nimo testlerim iki ayrı günde 2 test böyle çıktı kan verdim 0.100 yalancı pozitif çıkardı. Kan vermeden umutlanma
Predictor pembe ve turuncu ayrılıyor sanırdım hangisiPredictor early, Awox
Ay başka test yapayım yaAwox, predictor early..
laboquick kaset testte betayı erken algılıyor fakat kuruma çizgisi oluşturabiliyor 5 10 dkden sonra atmanız gerekir bakmayın..
diğer tüm markalarda yalancı pozitif gördüm üzülmenizi istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?