Bızım buradaki eczanelere kıtlık girmiş hep predictor nımo varAwox çok iyi
Netten sipariş verirseniz hem daha uyguna gelir hemde yalancı markalarla ugraşmazsınızBızım buradaki eczanelere kıtlık girmiş hep predictor nımo var
Regl tarihibi de beklemiş olurum evet haklısınız onu düşünemedimNetten sipariş verirseniz hem daha uyguna gelir hemde yalancı markalarla ugraşmazsınız
Gönlünüzden geçen sonucu alırsınız umarım bizide güncellemeyi unutmayınRegl tarihibi de beklemiş olurum evet haklısınız onu düşünemedim
Amin inşallah tabikiGönlünüzden geçen sonucu alırsınız umarım bizide güncellemeyi unutmayın
Pembe olanı al kuzumPredictor pembe ve turuncu ayrılıyor sanırdım hangisi
Tamamdır aldım akşam iş çıkışı denicem sıvı alımını kestimPembe olanı al kuzum
Hafif bir çizgi var ama test hatalı olabilir kan verin netleşsin. Yaşadığınız belirtiler kasık ağrısı dışında 6 7. Gebelik haftasından itibaren başlar çoğunluğu psikolojik. Kan pıhtılaşmanız varsa kan verin gebeliğiniz netleşsin doktor kan sulandırıcı verecektir zaten endişelenmeyin. Umarım güzel haberlerle gelirsinizMerhabalar regl estiğim en son 10 Haziran dı düzenli ölçüyorum zaten pcos tan dolayı ama son 3 4 gündür aşırı mide bulantısı baş ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum daha fazla ara ara kaşık ağrısı ama dogrulamıyorum biran da giriyor sanki ters hareket etmişim gibi şüphelenip test yaptım ilk idrar la böyle olur gebelik yaşayan var mı kan pıhtılaşması sorunum var ondan korkuyorum
Hafif bir çizgi var ama test hatalı olabilir kan verin netleşsin. Yaşadığınız belirtiler kasık ağrısı dışında 6 7. Gebelik haftasından itibaren başlar çoğunluğu psikolojik. Kan pıhtılaşmanız varsa kan verin gebeliğiniz netleşsin doktor kan sulandırıcı verecektir zaten endişelenmeyin. Umarım güzel haberlerle gelirsinizt
Ayyy inşallahGebelik var gibi görünüyor
Predictor iyi bir markaÖnerdiğiniz marka var mıdır
Akşam onu denicem şimdi 7 de çıkıyorum iştenPredictor iyi bir marka
Canım denedin miAkşam onu denicem şimdi 7 de çıkıyorum işten
Evet evet çok çok az çekmeye çalıştım size atmak ıcın ama ben gözümle çok zor gördümCanım denedin mi
Prodictor early denedim onda da çok çok silik çizgi çıktı fotosunu çekemedim sadece gözle görülüyorNimo hep cIzgi çıkarıyor sonuc ne oldu
Ins vardirProdictor early denedim onda da çok çok silik çizgi çıktı fotosunu çekemedim sadece gözle görülüyor
Hayırlısı olsun kafama takmak istemiyorum çok yoruldumIns vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?