- 19 Mart 2024

- 530

- 106

- 23

- 28

Kızlarrrrrr bu markayı ılk defa kullandım nolur bakın pozitif miiiiii markası b good

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki silik görünüyor gibi geldi kalitesi düştüğü için yakınlaştırınca belli olmuyorKızlarrrrrr bu markayı ılk defa kullandım nolur bakın pozitif miiiiii markası b good
İlk dakıkada çıktı emer emmez buraya yukleyınce bii. Tuhaf oluyorkuruma cizgisine benziyor
Bu markayı bilmiyorum duydunuz mu hiç yaş evet kesinlikle bununla alakalısı yok bariz görüyorSanki silik görünüyor gibi geldi kalitesi düştüğü için yakınlaştırınca belli olmuyor
Bakabilir misiniz şuna 10. Gün ama agar pcos var bende gecıkmem normal aslında ama freely markasınınİki çizgi ortasında bi karartı gördüm sanki gerçekte de var mı o, varsa test bozuk olabilir
Ben çizgi göremedimBakabilir misiniz şuna 10. Gün ama agar pcos var bende gecıkmem normal aslında ama freely markasının
Adetiniz geçtimi ?
Bugün 9. GünAdetiniz geçtimi ?
Gecikmenin 9. GünüAdetiniz geçtimi ?
Bende de pozitif verdi bu ay. Bakalım bat 20 eylül. Yorumu güncellerim.Kızlarrrrrr bu markayı ılk defa kullandım nolur bakın pozitif miiiiii markası b good
Yalnız gebelik varsa erken gebelik testinde daha belirgin görünür. Kaset test biraz daha geç zamanda gösterir. Sizinki tam tersi. İnşallah gönlünüze göre sonuç alırsınızKaset olan b good
çok olmuş gecikme bence kan testi ver direk net sonuç al cnmGecikmenin 9. Günü
Bu da bugünün testi. İlk idrar değil amaYalnız gebelik varsa erken gebelik testinde daha belirgin görünür. Kaset test biraz daha geç zamanda gösterir. Sizinki tam tersi. İnşallah gönlünüze göre sonuç alırsınız
Ben gördüm sanki
Bazen böyle oluyor inşallah gebesindirKaset olan b good