Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı bişey olabilir canım raporun resmini atarmisin çünkü ultrason raporu olsaydı fka kalp atımı pozitif demek olurdu yani gebelik var olurdu ama senin ki emar mis bilemedimDizlerim agridigi için emara girdim şimdi raporlara bakınca fka pozitif gebelik diye birşey yazıyor hem korunuyorduk hemde emar çekilirken adetliydim neden böyle bir şey çıktı ki . Var mı bnmle aynı durumu yaşayan daha on gün var randevuma aşırı endiselendim
Hamilesin canım anlamadım bi kan vermeye git
Farklı bir şeyde olabilir gebelikte kan ver varsa çıkar üstüne görmüş olabilirsin
Ama bn adetliydim emar çekilirkenHamilesin canım anlamadım bi kan vermeye git
İnşallah farklı biseydir yaFarklı bir şeyde olabilir gebelikte kan ver varsa çıkar üstüne görmüş olabilirsin
Belki üstüne görmüşsündür ama kalp atımı olan gebelik diyor bir de fk pozitif diyor yani bu kalp atışı var demek bir an önce kan verinAma bn adetliydim emar çekilirken
Netten bakrim gebelikle alakalı bir terim bu gebelik var sende kalp atışı da varsa 6 haftalık veya 7 de olabilir regl dediğin nasıldı kanama bildiğimiz kanamami yoksa az az felan mi
Benim annem benim üstüme 3ay regl görmüş Dr kontrolünde olabiliyor böyle durumlarBelki üstüne görmüşsündür ama kalp atımı olan gebelik diyor bir de fk pozitif diyor yani bu kalp atışı var demek bir an önce kan verin
Yada evde nöbetçi eczane den test alıp test yap canimDizlerim agridigi için emara girdim şimdi raporlara bakınca fka pozitif gebelik diye birşey yazıyor hem korunuyorduk hemde emar çekilirken adetliydim neden böyle bir şey çıktı ki . Var mı bnmle aynı durumu yaşayan daha on gün var randevuma aşırı endiselendim
Normal adet kanamasiydiNetten bakrim gebelikle alakalı bir terim bu gebelik var sende kalp atışı da varsa 6 haftalık veya 7 de olabilir regl dediğin nasıldı kanama bildiğimiz kanamami yoksa az az felan mi
Evet benim de birkaç öyle tanıdığım varBenim annem benim üstüme 3ay regl görmüş Dr kontrolünde olabiliyor böyle durumlar
Eşim yokki evde şehir dışında kendim de gidemem bebeğim var bnm 1 yaşında inşallah yoktur gebelik falanYada evde nöbetçi eczane den test alıp test yap canim
Yarın İlk işim kan vermek olacak ama adetliyken endometriom kalinlasinca gebelikle karistirilabiliyormus inşallah böyle olmuşturYani gebelik gözüküyor bu durumda kalp atımı olan bir gebelik kan testi verme imkanınız varsa bı kan verin bence
Devlet hastanesi ne gittiğim için randevu on gün sonraya buldum anca msj geldi sonuçlar çıktı diye bakım derken gördüm bndeYani istemiyorsanız inşallah öyle bişi olmuştur yani fka kalp atimi demek yani gebelik pozitif demek doktorunuza göründünuzmu emardan sonra